Ναι έχουμε-το πολύ να απαλλαγούμε για 2-3 βδομαδες το χειμώνα. Και στο ''τηγάνι'' της θεσσαλίας ομοίως, δεν είναι μόνο βόρεια Ελλάδα.Μια, απορία - γιατι ολο το χρονο milbemax; Εχετε κουνουπια ολο το χρονο;
Ναι έχουμε-το πολύ να απαλλαγούμε για 2-3 βδομαδες το χειμώνα. Και στο ''τηγάνι'' της θεσσαλίας ομοίως, δεν είναι μόνο βόρεια Ελλάδα.Μια, απορία - γιατι ολο το χρονο milbemax; Εχετε κουνουπια ολο το χρονο;
Για μέσα στο μάτι δεν γνωρίζω. Δεν κάνω κάτι προσωπικάToυ δικου μου,υγρα ειναι συνηθως οποτε του τα καθαριζω απο τσιμπλες με ενα πανακι.Απλα ρωτησα μηπως κανει καλο που και που να καθαριζει καλα το ματι μεσα.
Απλα,το γαλλικο εχει τεραστια ματια και δεν προστατευονται,ειδικα αμα τα ξησει...Για μέσα στο μάτι δεν γνωρίζω. Δεν κάνω κάτι προσωπικά![]()
Πρωτη φορα τον πηγα στον Λορεντζο,σοβαρος εως και απομακρος αλλα σωστος.Μετα διαβασα καλα λογια για την Τζιακη στη Μαρινα Ζεας και τον πηγα για μια εξεταση ρουτινας και να βαλω το ονομα μου στο chip.@William , σε ποιο γιατρο στον πειραια πας/ πηγαινες τον σκυλακο;
Στον Λορεντζο πηγα για να κανει τα τελευταια εμβολια και γενικα να τον εξετασει ενδελεχως.Ειναι κυριως χειρουργος,παντου νυστερια και γαζες αλλα ειναι ανθρωπος που δεν σου λεει ψεματα.Μαλιστα,ειναι ανοικτος ολη μερα αν τυχει κατι εκτατκτο.απο τον λορεντζο γιατι εφυγες αν επιτρεπεται; απλα ειπες να δοκιμασεις τη τζιακη σαν καλυτερη του; εχω ακουσει κι απο αλλους καλα λογια γι' αυτο το λεω. προσωπικα δεν τον εχω επισκεφτει ποτε.
πες μου σε γενικες γραμμες, δε στο γραφω για κουτσομπολιο.
Κοιτα,δν θελω εδω μεσα να πω τι συνεβη.Ας πουμε οτι δν ανεχομαι τη κοροιδια κι αν το αντιληφθω γινομαι πολυ αγενης και αθυροστομος.Αν επιτρέπεται γιατί σταματησες να μιλάς με τον εκτροφεα σου;
Με κοροιδευεις;;Συμφωνω απόλυτα!
Γιατι ρε συ ειναι μπουνταλας κ μπορει να βαλει στο στομα του οτι να ναι.Το κανω καθαρα για προληψη.Εξαλλου το χαπι σκοτωνει τα σκουληκια αλλα οχι κ υ αυγα που αυτα μπορει να εχουν κανει και κανονικα σε 15 μερες πρεπει να ξαναπαρει...Γιατί βρε παιδί μου drontal κάθε μήνα; Ανά 2 μήνες δίνεται στα κουτάβια και κάθε 3 σε ενήλικα σκυλιά.
Α!Εμενα ειναι 8 μηνων.Γιατί βρε παιδί μου drontal κάθε μήνα; Ανά 2 μήνες δίνεται στα κουτάβια και κάθε 3 σε ενήλικα σκυλιά.