ή το σκύλο του σκλαβενίτηΠωωω ρε φιλε!! Πώς τον εκανες ετσι τον σκυλο?! Εσυ εχεις τον Σχορτσανιτη σε Λυκόσκυλο...
ή το σκύλο του σκλαβενίτηΠωωω ρε φιλε!! Πώς τον εκανες ετσι τον σκυλο?! Εσυ εχεις τον Σχορτσανιτη σε Λυκόσκυλο...
Πωωω ρε φιλε!! Πώς τον εκανες ετσι τον σκυλο?! Εσυ εχεις τον Σχορτσανιτη σε Λυκόσκυλο...
Ρε παιδιά μην τον δουλεύετε τον άνθρωπο!ή το σκύλο του σκλαβενίτη
Το ανώτερο,έχω διαβάσει, είναι τα 40 κιλά...πόσο πρέπει να φτάνει ένα ενήλικος γπ; νομίζω κάπου στα 40κατι,σωστά;
εμεις στην απεξω?Θα ηθελες να μου στείλεις το mail σου σε προσωπικό μήνυμα να σου στείλω φωτογραφία του δικού μου?
Οχιιι μωρέε όποιος με βοηθήσει κ του στείλω τις φωτογραφίες σε mail ,θέλω να πιστεύω οτι αυτός θα μπορεί να τις ανεβάσει να τις δουν όλοι,έστω και με αυτό τον τρόπο!!!!συμφωνείς?εμεις στην απεξω?
Το έχω κάνει και αυτό μμμμμ:sad: μάλλον θα τα κάνω πάλι όλα από την αρχή μπας κ τα καταφέρω.Ευχαριστώ πολύ πάντως.Αν βοηθάει αυτό....
Θα ανοίξεις ένα λογαριασμό στο Photobucket.com και αφού ανεβάσεις τις φωτογραφίες που θέλεις εκεί δημιουργώντας ένα αλμπουμ, θα κάνεις copy & paste τον IMG code της φωτογραφίας που σε ενδιαφέρει στο post σου!
Το copy του IMG code γίνεται κάνοντας απλώς κλικ πάνω στον κώδικα...Το έχω κάνει και αυτό μμμμμ:sad: μάλλον θα τα κάνω πάλι όλα από την αρχή μπας κ τα καταφέρω.Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Ελα ρεε μην τον κοροιδεύεις γιατί στεναχωριέται.Ελπίζω να μην μεγαλώσουν άλλο!!!Πω ρε κάτι αυτάρεεεες!!!Και μετά λέτε για τον δικό μου!!!
Κοιτάξτε εδώ!!!!χαχαχαχα!!!
Να το χαίρεσαι!!!!!!!!!