Υπερβολική ποσότητα εμετού

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
ΑΧΧΑΑΧΑΧ Εμείς δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τσιγάρο πάντως. Τρέχουμε πίσω από το Ben που κυνηγάει τη Λευκή και καμιά φορά τρώμε και τα μούτρα μας.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αφού έβγαλε όλο το φαγητό της, σημαίνει πως δεν είχε χωνέψει. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφαγε τα χόρτα. Τα χόρτα τα έφαγε στη βόλτα ή σου μάδισε κάποιο φυτό; Ποια ώρα τα έφαγε; Παίζει ρόλο γιατί μπορεί να είχαν τίποτα επάνω, κάποια ουσία δική τους. Η Βερόνικα μια φορά έφαγε φυτό λεβάντα και έβγαλε μους εμετού...
Αν η τροφή και η ποσότητα είναι η ίδια, και δεν έχει κάνει εμετούς συχνά, εγώ θα εστίαζα στο κόκκαλο. (Μιλάμε για αυτά τα καπνιστά του εμπορίου;) Ίσως με το μασούλημα να της στάθηκε κάτι και να έδωσε η μπουμπού μεγάλη ώθηση να το αποβάλλει.
Με ένα και μόνο περιστατικό μην το κάνεις ζήτημα.
Όσο για την εκπαίδευση, εμένα θα με ενδιέφερε να οπλίσω το σκυρόδεμα και να ξέρω τι σκύλο έφτιαξα, όχι να μείνω σε αυτό που μού δώσανε ή να κάνω μερεμέτια. Υποθέτω ότι είσαι ικανοποιημένη και μόνο εσύ ξέρεις τι σκύλο έχεις (οι περισσότεροι δε σε ξέρουμε για να κάνουμε αυστηρές υποδείξεις), αλλά λόγω του ότι είναι δύσκολη η φυλή (όπως το βλέπω εγώ), μήπως να σας παρακολουθούσε κι ένας εκτροφέας ή εκπαιδευτής άλλος; Για να έχεις μια δεύτερη άποψη, το προτείνω.

ΥΓ: Το πατέ δε με προβληματίζει, αν τρως κι εσύ από αυτό. Καλύτερα να το φτιάχνεις μόνη σου πάντως.

Last edited:

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
ΑΧΧΑΑΧΑΧ Εμείς δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τσιγάρο πάντως. Τρέχουμε πίσω από το Ben που κυνηγάει τη Λευκή και καμιά φορά τρώμε και τα μούτρα μας.
Σιωπη εσυ!!!! Αμεσως να τα βγαλεις ολα στη φορα!!!! :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Veronica ευχαριστώ για την απάντηση, κυρίως επειδή είναι ευγενική και ανθρώπινη. Είναι επίσης επί του θέματος και μάλλον έφαγε γρασίδι στο σημείο που παίζει κάθε μέρα 2-3 ώρες πριν ξεράσει δηλαδή.

Ίσως σε συνδυασμό με το κόκκαλο να έγινε το όλο θέμα.

Σχετικά με θέματα εκπαίδευσης έχω την καθοδήγηση επαγγελματία όπως ξαναείπα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν είναι καλό να έχει εντονη σωματικη δραστηριότητα. Κι αφού έκανε μετά το παιχνιδι τον εμετο και εβγαλε σχεδον ολόκληρη την πρωινη προσότητα... νομιζω θα π΄ρεπει να το συζητησεις λίγο με τη γιατρό της... Γιατί να μην εχει χωνέψει τόσες ωρες μετά, κι αν όντως ειναι καλυτερα να μοιράσεις την ημερισια ποσότητα μέσα στη μέρα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Κόκαλλο από αυτά τα καπνιστά πάντως είχε ξεράσει και ο πρώτος μου σκύλος όταν του είχα πάρει. Μία-δύο, μετά το πέταξα.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μια χαρά είναι. Μάλλον το κόκκαλο την έκανε τη ζημιά..Το γεγονός ότι δεν είχε χωνέψει την τροφή από το πρωί, το αποδίδω στο ότι όσο ήταν το μεσημέρι στο crate δε σταμάτησε να γαυγίζει. Δεν ηρέμησε καθόλου, οπότε δεν άφησε τον οργανισμό της να ηρεμήσει.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν είναι καθόλου περίεργο να μην την έχει χωνέψει.

Τα καπνιστά δεν είναι και ότι το καλύτερο. Δώσε της ωμό κόκαλο με κρέας.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σχετικά με το πατέ κοίτα να διαλέγεις κάποιο με περιεκτικότητα σε κρέας απο 60% και πάνω. Η LeChef είναι απάράδεκτη με 4% κρέας, ακόμα η friskies είναι καλύτερη και με περισσότερο κρέας αν θυμάμαι καλά. Αν θες να δώσεις κονσέρβα οποσδήποτε δες κάτι σε belcando (περίπου 2,50€ τα 800 γρ.) ή, όσο περίεργο και αν ακουστεί, από τα LIDL την κονσερβα της optidog που έχει την ίδια περίπου αναλογία με την belcando και κόστος 1,40 περίπου τα 800 γραμμάρια. Ο εμετός μην σε προβληματίζει. Όσο για τις τακτικές του Μίλαν η μονη μου ένσταση είναι ότι αυτός λόγω εμπειρίας ξέρει πότε να εφαρμώσει το κάθε τι και στην τηλεόραση υπάρχει και το μοντάζ. Καλός είναι δεν λέω, αλλά στην πραγματικότητα κάποιες τεχνικές θέλουν αρκετή δουλειά για να δεις αποτέλεσμα και δεν αρκούν λίγα λέπτα, όπως δείχνει, για να λυθεί το πρόβλημα. Πολύ πιθανών ο εμέτος να οφείλεται στο κόκκαλο. Έμενα μια από τις δικές μου τα βγάζει μερικές φορές άμα τους παίρνω κάτι καπνιστά κόκκαλα.