Αφού έβγαλε όλο το φαγητό της, σημαίνει πως δεν είχε χωνέψει. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφαγε τα χόρτα. Τα χόρτα τα έφαγε στη βόλτα ή σου μάδισε κάποιο φυτό; Ποια ώρα τα έφαγε; Παίζει ρόλο γιατί μπορεί να είχαν τίποτα επάνω, κάποια ουσία δική τους. Η Βερόνικα μια φορά έφαγε φυτό λεβάντα και έβγαλε μους εμετού...
Αν η τροφή και η ποσότητα είναι η ίδια, και δεν έχει κάνει εμετούς συχνά, εγώ θα εστίαζα στο κόκκαλο. (Μιλάμε για αυτά τα καπνιστά του εμπορίου

Ίσως με το μασούλημα να της στάθηκε κάτι και να έδωσε η μπουμπού μεγάλη ώθηση να το αποβάλλει.
Με ένα και μόνο περιστατικό μην το κάνεις ζήτημα.
Όσο για την εκπαίδευση, εμένα θα με ενδιέφερε να οπλίσω το σκυρόδεμα και να ξέρω τι σκύλο έφτιαξα, όχι να μείνω σε αυτό που μού δώσανε ή να κάνω μερεμέτια. Υποθέτω ότι είσαι ικανοποιημένη και μόνο εσύ ξέρεις τι σκύλο έχεις (οι περισσότεροι δε σε ξέρουμε για να κάνουμε
αυστηρές υποδείξεις), αλλά λόγω του ότι είναι δύσκολη η φυλή (όπως το βλέπω εγώ), μήπως να σας παρακολουθούσε κι ένας εκτροφέας ή εκπαιδευτής άλλος; Για να έχεις μια δεύτερη άποψη, το προτείνω.
ΥΓ: Το πατέ δε με προβληματίζει, αν τρως κι εσύ από αυτό. Καλύτερα να το φτιάχνεις μόνη σου πάντως.