Δεν ξέρω αν είναι κατσούφης ο πιτσιρής, ξέρω όμως ότι πιάνουν στον αέρα τα δικά μας συναισθήματα και ανταποκρίνονται αναλόγως
Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασες, όσο μπορώ να διακρίνω μου φαίνεται οκ στα κιλά του. Ανεξαρτήτως, θα του έκανε καλό για την καρδιά να είναι προς το αδύνατο, αλλά να μη λιμοκτονήσει κιόλας

Αν ψηλαφίζεις/διακρίνεις τα μπροστινά πλευρά του, μάλλον είναι μια χαρά στα κιλά και δε χρειάζεται να χάσει κι άλλο (ο κτηνίατρος σου είπε για δίαιτα; )
Θα σου πω τι τάιζα εγώ σε μαγειρευτό απλά για να πάρεις μια ιδέα, δεν είναι υποχρεωτικά το τέλειο παράδειγμα. Σκύλος 29 kg x 3% = 870gr σε δυο γεύματα -> 60% κρέας, 30% πατάτες, 10% εντόσθια. Αυτό το μοντέλο δούλεψε καλύτερα απ' όλα για το σκύλο μου, και παρέμενε προς το αδύνατο. Από κρέας έτρωγε κυρίως χοιρινό, μοσχαρίσιες καρδιές, γαλοπούλα και κότα. Επίσης 7-10 ημέρες το μήνα έτρωγε αντί για κρέας σαρδέλες (ωμές) για έξτρα ω3. Ο κτηνίατρος μου είχε πει να παίρνει βιταμίνες για 20 ημέρες το μήνα ώστε να ισοφαρίζονται τυχόν παραλείψεις, ωστόσο δεν του έδωσα ποτέ.
Το ένα μπούτι κοτόπουλο για δύο γεύματα του Δία μου φαίνεται λίγο νομίζω - πρέπει να είναι γύρω στα 200 γρ. κρέας πάνω κάτω; Προσπάθησε να του δίνεις τα χάπια χωρίς κονσέρβα, ή βράσε μια πατάτα στο ζωμό από το κρέας, πάρε μια κουταλιά και βάλε μέσα το χάπι, να έχεις μια καλύτερη ιδέα τι τρώει και πόσο.
Ανεξαρτήτως, αν οι εμετοί συνεχιστούν, μίλησε με τον κτηνίατρο.
Και κλείσε το άλμπουμ με τις φωτογραφίες