Φιλάτε το σκύλο σας;

Φιλάτε το σκύλο σας;

• Συνέχεια

Votes: 234 64,8%
  • Μερικές φορές

Votes: 104 28,8%
  • Ποτέ

Votes: 23 6,4%

• Total voters
    361

Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
47
www.speedtest.me
Φιλιά?
Εδώ κ 6 μήνες που είναι μαζί μας η Dottie πρέπει να τις δίνω πάνω από 100 φιλιά καθημερινά.
Φιλάκια στο κεφάλι, φιλάκια στα αυτάκια, φιλάκια στην κοιλίτσα, φιλάκια στο λαιμό κ κυρίως φιλάκια στα θεϊκά μαγουλάκια.

Υπάρχουν στιγμές που από τη μία μεριά τη φιλάω εγώ κ από την άλλη η γυναίκα μου κ αυτή στη μέση να μουγκρίζει από ευχαρίστηση.

Αυτή με τη σειρά της ψάχνει τα φιλάκια στόμα με στόμα κ ποιός είμαι εγώ να της αρνηθώ!!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Μονο φιλια???Εδω τον ταιζω απο το στομα..

Πχ ο Σπαικακος εχει αδυναμια στην κοκα κολα και στον ζεστο καπουτσινο!!Αλλα φυσικα δεν κανει!!!Οποτε πινω μια γουλια εγω ,κανω μια λιμνουλα στο κατω χειλος μου και πινει ο σπαικακος απο κει!!!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
H Eva ειναι μεγαλο γλειφτρόνι....:rolleyes:παρακαλαει μεχρι και αγνωστους για φιλια!
Εχω ανακαλυψει ενα σημειο που μαρεσει να τη φιλαω, πισω απο το αυτακι της εκει ειναι παντα ζεστουλικο και σχεδον ατριχο σημειο...
και μαλλον δεν ειμαι η μονη που ανακαλυψα αυτο το σημειο γιατι κ το γαλλακι της chitchy που την χαλβαδιαζει ο Ζακ στο ιδιο σημειο την εγλειφε για προκαταρκτικα...και μετα τσουπ εκανε να παρει θεση...ιδου το ντοκουμεντο!
zak eva.jpg

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Στο πανω μερος του κεφαλιου, κοντα στη μυτη, και στη μουσουδα. κι εκεινη μου δινει φιλακια σε χερια-ποδια-προσωπο

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Συνέχεια! Στη ράχη, στη μουσούδα, στον απαλό λαιμό της και στην κοιλίτσα! :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
εσεις,που τα φιλατε καθημερινα καμια 500αρια φορες,τα σκυλια σας δεν βγαινουν εξω???μετα το μπανιο ,να το καταλαβω ,οτι μπορει να παρει κανα φιλακι,που παλι δεν ειναι στις συνηθειες μου,αλλα καθημερινα ρε παιδια...τιγκα στη βρωμα!ειναι σαν να φιλας ολη την περιοχη που μενεις!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εγω αντε να του δωσω κανενα φιλακι στο κεφαλακι του. Αυτος ολη την ωρα προσπαθει να με γλυψει στη μουρη αλλα δεν τον αφηνω γιατι ειναι βρωμιαρης! Σε καθε βολτα εχει μονιμως την μουσουδα κατω και μυριζει καθε χιλιοστο του δρομου. Τον καθαριζω μετα αλλα κ παλι... Με το παραπονο μενει ο καημενουλης. Αυτος βεβαια μπορει να μου σκασει κανενα φιλι την ωρα που κοιμαμαι αλλα γενικα δεν τον αφηνω

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Εννοείταιιιιι!!!!!! Φιλάκια παντού!!!!! Εκτός απο τον ποπό του :p (μην το παρακάνουμε :p ) Αχ και αυτή η μύτη τι έχει τραβίξει...!!! :p Τζερίδιο χωρίς φιλιά δεν γίνεται αν και αυτός μας γράφει xD (δεν θα έλεγα πως του αρέσει :p )

Πατούσες το αγαπημένο μας (όχι του)!!!! Δίνει και καμιά κλοτσιά μιας και όταν του πειράξουμε τις τριχούλες ανάμεσα στις πατούσες γαργαλιέται :p

Στη μασχάλι πολλάαα φιλάκια!!!!! Ακούμε που ακούμε την καρδούλα του να μην δώσουμε φιλάκια??? :D

Μουσούδα εεε τρελοφιλάκια εκεί!!!! :D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Την μεγαλη την φιλαω στο κεφαλι και στις μαγουληθρες γιατι με τετοιο γοριλοκεφαλο που εχει, υπαρχει προδιαθεση.

Η μικρη ειναι σιχαμενη γιατι θελει να ανταποδιδει. Την φιλαω και αυτη βεβαια αλλα μονο με κεφαλοκλειδωμα.

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Λοιπον ειμαι αλλεργικη με τα σκυλιά και ...μικροβιοφοβική στα χέρια ομως.Με τα σκυλιά την αλλεργια οπως ειπε και ο γιατρος το συνηθιζει ο οργανισμος. Δεν έχω προβλημα με τον σκυλο να με ακουμπίσει και να με φιλησει οπου να ναι εκτος απο τα χέρια που ψυχαναγκάζομαι και πρεπει οπωσδηποτε να τα πλυνω. Αυτο πολυ απλά σημαινει οτι τον σκυλο μου ναι μεν τον πιανω και τον ζουμπω συνέχεια μα συνέχεια, αλλά το θέμα μανικουρ πολυ απλά το ξεχνώ.Με τα φιλιά μου ήταν οτι πιο δυσκολο μέχρι που ειδα την κολλητή μου να τον φιλάει και εκει το πηρα πατριωτικά.Λέω αποκλειεται οι ξένοι να φιλάνε τον σκυλο μου και εγώ οχι. Αποτέλεσμα? Το ...κατάφερα και τώρα μονο φιλιά του δινω.100 φιλιά την ημέρα... Και καμιά τριχα να φάω, δεν βαριέσαι.... Το θέμα με τα χέρια ομως μένει. Κριμα τα ωραια μανό που έχω...:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Έλουσα πριν λίγο τον μαγουλάδα μου και τον πέθανα στα φιλιά στην φατσάρα του που μοσχομυρίζει σκυλίλα και σαπουνίλα!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εγω δεν φιλαω , μου κολλανε τριχες στο λιπ γκλος:D.
Επισης δεν θελω να με φιλανε ιδιως στα αυτια που το κανουν βεβαια , γιατι εχω παιδικο τραυμα.Η αδερφη μου σαν μεγαλυτερη οταν ημουν μικρος και τσακονωμασταν μου γυριζε τα δαχτυλα και εφτυνε μεσα στο αυτι μου.
:mad:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
χαχαχαχα βρε Νασο.

Εμεις αυτες τις μερες εχουμε απαγορεψει φιλια και γλειψιματα γιατι φιλοξενουμε μια σκυλιτσα και η μουρη του ειναι μονιμως ξερετε που ...:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Εγω δεν φιλαω , μου κολλανε τριχες στο λιπ γκλος:D.
Επισης δεν θελω να με φιλανε ιδιως στα αυτια που το κανουν βεβαια , γιατι εχω παιδικο τραυμα.Η αδερφη μου σαν μεγαλυτερη οταν ημουν μικρος και τσακονωμασταν μου γυριζε τα δαχτυλα και εφτυνε μεσα στο αυτι μου.
:mad:
αχαχαχαχα...ρε Νάσο...ήμαρτον...;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τελικα δεν φιλαω μονο τα δικα μου σκυλια ..
φιλαω πολλα σκυλια..
εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως πρεπει να αρχισω και εγω τα drontal...

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
εγώ σαν αρσενικός που είμαι την τωρα την Ανοιξη που είμαι στα ντουζενια μου δεν την πολύ φιλάω την Λίζα γιατί πυραυλώνο πολύ :)

Ελατε σπίτι να δειτε τι γινεται μιλαμε "μπαλα" γινονται παιδια και σκυλος φιλια και από τις 2 μεριές καργα

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εγω στην αρχη ελεγα οτι δεν θα την φιλησω, αλλα... οσο περναει ο καιρος... καθε φορα που περναει απο διπλα μου της δινω ενα φιλακι, αν και δεν την αφηνω να με γλυψει στο προσωπο
ο γιος μου.... καθοταν απο την αρχη και την φιλουσε παντου και αυτη τον εγλυφε ολο το προσωπο
η κορη μου.... σαν εμενα ξεκινησε πολυ διστακτικα, αλλα τωρα την φιλαει συνεχεια, απλος δεν την αφηνει να την γλυφει στο προσωπο
ο αντρας μου την φιλαει και την αφηνει να τον γλυφει στο προσωπο, αν και συνιθως αυτη θελει να του μασαει τα γενεια του, λες και τα κουρευει, μικρα δαγκοματακια χωρις να τον πιανει δερμα

σε γενικες γραμμες εχει γινει μελλος της οικογενειας μας
και μας εχει χαζεψει ολους

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Εννοειται οτι την φιλαω ιδιαιτερα στην πλατουλα της κ εκεινη στο προσωπο τρελαινεται κ στα χερια τα ποδια μου της φαινονται παιχνιδι μαλλον γιατι τα κυνηγαει :p