Φιλάτε το σκύλο σας;

Φιλάτε το σκύλο σας;

• Συνέχεια

Votes: 234 64,8%
  • Μερικές φορές

Votes: 104 28,8%
  • Ποτέ

Votes: 23 6,4%

• Total voters
    361

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κακώς δεν υπάρχει επιλογή 'ασταμάτητα'
Δεν χορταίνω να τη φιλάω. Της δίνω στο σβερκάκι και γυρίσει και μου δίνει και αυτή, στη μουρίτσα και με γλύφει η "σιχαμένη" μου!!! Απλά τη λατρευω και μου βγαίνει. Ως τώρα εβλεπα αλλους να φιλάνε τα σκυλιά τους και ήμουν 'μπλιαχ'

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
μανιωδως ,αν δε τα φιλησω δεν εχω ψυχικη επαφη .και τη γατα μου φιλαω και αυτη μου γλυφει τα μαγουλα τη μυτη και τα χειλια. το ομολογω ..ειμαι ερωτευμενη με τα πετ μου αλλα και κανα ξενο να μου τυχει παλι θα το φιλησω .δε κανω διακρισεις.:cool:

posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
Χθεσινή σκηνή. Το απογευμα φιλάω τον Εκτορα και ακουω το κλασσικο μουγκρητο γρκρμμμμμ, του στυλ άντε τελείωνε με έχεις κατσιασει. Τι δυσανασχετεις βρε συ του λέω? Ακομα δεν κλεισαμε την κλασσικη 100/στα φιλιων !!! Επισης κλασσικη ατάκα για να φύγει απο κοντά μου οταν δεν τον θελω πχ οταν κανω μπανιο που γλύφει την κρέμα είναι να του πω χαρουμενα ελα εδώ για φιλάκια και χαδάκια και να ανοιξω τα χέρια μου. Για το ποτε κάνει μεταβολη!!! Και να ειμαι η κλασσικη καταπιεστικη μάνα!!!:mad:

roulita

Member
24 Ιανουαρίου 2012
23
0
Περιστερι Αττικης
Παλιά δεν ήθελα σκύλο μέσα στο σπίτι (δεν είχα καθόλου σκύλο βασικά οπότε αυτο βασιζόταν σε θεωρητικολογίες μου) λόγω τριχών που τις σιχαινόμουν.Τώρα όχι μόνο δεν σιχαίνομαι τις τρίχες της Βένιας (αφού είμαι γεμάτη πατόκορφα ασπρες τριχες) αλλά φιλιόμαστε εγώ στη μουσούδα της κι αυτή με μπλιαχ γλειψίματα στη μύτη μου κάθε μέρα!!!Πως αλλάζει ο άνθρωπος μόλις γίνει πραγματικά φιλόζωος!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Με την Chilli πέφτουν φιλάκια στην κοιλίτσα όταν μου κάνει βαρελάκια για χάδια, όταν βλέπει ότι πάω να τη θυμώσω με κτ έρχεται επίσης μόνη της κ αρχίζει τα γλωσσόφιλα. Εχουμε κάνει το φιλί κ εντολή με αντάλλαγμα λιχουδίτσες αλλά εκεί μου το δίνει στραβωμένα με τα ούλα τραβηγμένα! Πολύ πλάκα! :p

Η Καγιέν πάλι, γλείφει χέρια. Στο πρόσωπο μόνο μάγουλο όταν με παίρνει αγκαλιά. (Ναι αυτή με παίρνει κ σφίγγει κιόλας! Χαχα!)

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Φιλάκια ψηλά στο κεφαλάκι ανάμεσα στα δύο αυτάκια και το λαιμουδάκι!

zafanast

New Member
1 Μαρτίου 2013
1
0
Και βέβαια!Ο Νώντας δεν κοιμάτε χωρίς αγκαλίτσες και φιλάκια!Τον έχουμε κακομάθει!DSC02165.jpg

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να ένα θέμα που είχα καιρό να γράψω...

Τη Μόκα, εξακολουθούμε να τη φιλάμε (και να μας φιλάει!) όπως τότε...

Ο Casper, τώρα, είναι "μυστήριο τραίνο"... έχει ακόμα περισσότερη ανάγκη από φιλάκια!
Κυρίως, μας φιλάει εκείνος... πολύ διακριτικά, με τη γλωσίτσα του... του δίνουμε πάντα το μάγουλο, για να μη γίνει κανα λάθος και του δώσουμε το λαρύγγι μας!!!;)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.140
1.407
είναι...αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου :p
πρέπει να σκανάρω κι εγώ μια παλιά που έχω!

lenaz

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2013
44
0
Thessaloniki
Βεβαίως, την φιλάμε και μας φιλάει συνέχεια, όχι όμως στο στόμα, τουλάχιστον όχι ακόμη …για την κόρη όμως αυτό δεν ισχύει- η φώτο είναι νομίζω λίγα λεπτά μετά την πρώτη τους συνάντηση!!! m+t.jpgΈρωτας με τη πρώτη μάτια.