Ξέρω,θεωρητικά,εχω διαβασει δλδ πως,να κανεις υποδοριες κ ενδομυικες...
την Τεταρτη που θα παμε ομως θα τον βαλω γενικα να μου δειξει καποια πραγματα (άλλο να τα διαβαζεις κ αλλο να στα δειχνουν απο κοντα,κ να σου λεει πχ πιαστο ετσι,αγγιξε την εκει) κ να μου γραψει κ αυτος (εχω διαφορες λίστες τυπωμενες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ) για το τι πρεπει να εχω...
φιλτανολ ας πουμε δεν ειχα γιατι έλεγα,αμα τύχει,ΑΜΑ,θα της δωσω αλατονερο...
Εκεινη την στιγμη ομως...ουτε λίστες,ουτε τιποτα...
Χασκεις σα το χαζό,σου μιλανε κ αδυνατεις να καταλαβεις τι σου λενε...
Ενα θα σας πω :
ΔΕΝ βρισκαμε τα κλειδια του αυτοκινητου να φυγουμε...
κ ηταν μπροστα μας,πανω στο τραπεζακι...
τρεχαμε σα τα παλαβα πανω κατω,βριζαμε κ τρεμαμε...αυτο!
Ακομη κ τις ενεσεις που βαραγα...ηταν εξωπραγματικη εμπειρια...λες κ με κοιταγα να το κανω,αλλα δεν ημουν εγω,ηταν καποιος αλλος που το εκανε...
Για αφυδατωση την ελεγχα καθολη την διαρκεια,με την μπακαλιστικη μεθοδο...τραβαγα την πετσα της...
Της εβαλα κ θερμομετρο,νορμαλ,ηπιε πολυ λιγο νερο ταπογευμα,της έδωσα μια μικρη κουταλιτσα μελι δικο μας που εχουμε (φοβηθηκα για υπογλυκαιμια) εφαγε πολυ λιγο ρυζακι με κοτοπουλο,κ απ'τις 9 πεσαμε σα κουτσουρα ολοι!
Τωρα που ξυπνησαμε,της εδωσα παλι λιγο νερο,το πρωινο της,κομμενη μεριδα,θα της δωσω σημερα 4 γεύματα αντι για 2,κομμενα,κ παρηγγειλα απο μια γνωστη μου εδω να μου φερει φρεσκα αυγουλακια κ λιγο κατσικισιο γαλατακι.
Ειναι καλά...δοξα τον... (προσθεστε οτι θελει ο καθενας) ειναι καλα...λιγο "βαριά" ακομη στις κινησεις της βεβαια,αλλα η "σπιθα" εχει επιστρεψει...εχουμε ανακτησει ενα καλο 75-80% κ προχωραμε δυνατά!