Φολα (?)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μην το πεις ούτε του παπά, φτηνά τη γλυτώσατε.
Θα καταντήσει επικίνδυνο σπορ να έχει σκύλο μ'αυτούς τους άρρωστους. Παρόλα αυτά μου φαίνεται παράξενο να πέταξαν στο κτήμα μετά από τόσα χρόνια που την έχετε , υπάρχει κανείς καινούριος στην περιοχή, κάποιος που δεν σας χωνεύει;
Δεν ξέρω . Περαστικά. Και να μην ξανασυμβεί ποτέ!!!

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αλοη πόσιμη θα βρεις στο φαρμακείο. Αν δεν βρίσκεις, πες μου να σου βάλω στο ΚΤΕΛ, να σου στείλω τη δική μου εν ανάγκει. Ο ενεργός άνθρακας πολύ πολύ σημαντικός, ψάξε το.

Ωχ Παναγία μου, ζοριστηκα εγώ που είμαι μακρυά και δεν την ξέρω live την Ηρα (αν και η αλήθεια είναι ότι την ξέρουμε όλοι, έστω και λιγάκι), δεν θέλω καν να φανταστώ τι περνάτε εσείς... Με τις διεσταλμένες κόρες, μήπως να τραβήξεις τις κουρτίνες, να κλείσεις και κανένα πατζούρι να σκοτεινιάσει λίγο το δωμάτιο που είναι, να μην ζοριζονται τα μάτια της; Γρήγορα περαστικά

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Χαχαχα κανεις δε μας χωνεύει...
ημαστε οι βρωμο Αθηναιοι που ηρθαν κ τους πηραν τα κτηματα...
Πριν 30 χρονια...
Σαφως ο γαιοκτήμονας που του ανήκαν ολα κ τους ειχε σα τα ζωα να του δουλευουν για ενα κομματι ψωμι ηταν κλασης ανώτερος!ντοπιος!

Ααχχχ κ παλι αααχχχχ...
με έβαλε σε σκεψεις η @elpinor ,δε το σκεφτηκα αρχικα καν...
αποψε θα χουμε φωταγωγιες στο κτήμα!

1000 ευχαριστω,με σκλαβωνεις @Orilis κ μονο που προσφερεσαι!
τα καλυψα όλα τα εδαφη!
Στο σαλονι ημαστε ολοι,καραουλι
Εχω τραβηξει πατζουρια,εχω ανοιξει θέρμανση,αφυγραντηρες,εβγαλα κοτοπουλακι να ξεπαγωσει
κ καθομαστε κ την κοιταμε...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Το νεράκι όπου θα βράσεις το κοτοπουλάκι μην το χρησιμοποιήσεις. Κράτα το στην άκρη σαν ενισχυντικό γεύσης είτε για το φαγητάκι της είτε για το νεράκι της :)

• Like

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Πολύ άσχημο και δύσκολο ρε παιδιά...Καλή ανάρρωση στο κορίτσι και μπράβο σας που δράσετε άμεσα!
Ρώτησε και τον κτηνίατρο σας μήπως χρειάζεται να κάνετε καμία αιματολογική.

• Like

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
52
Tα ιατρικά στα είπαν οι άλλοι.

Απο δω και πέρα, θα μπορούσες να κάνεις μια μύνηση κατ' αγνώστων για φόλα (θα χρησιμεύσει εαν συλληφθεί ο σκατόψυχος κάποια στιγμή) και ανάλογα το πόσο στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου, να κάνεις και μια επικύρηξη για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη, με ενα ποσό που αντέχεις.
Θεωρώ πως για ενα διάστημα θα τον κρατήσουν μακρυά για το φόβο των Ιουδαίων.
Επίσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πας να αγοράσεις μερικές απο εκείνες τις ψεύτικες κάμερες παρακολούθησης να τις βάλεις σε νευραλγικά σημεία ωστε να φαίνονται απ' εξω και να αναρτήσεις και μερικές ταμπέλες οτι "Ο χώρος παρακολουθείται απο κάμερα κλειστού κυκλώματος"

Λίγο τζεημσμποντικά ακούγονται ολα αυτά, αλλά με τους εγκληματίες που κυκλοφορούν πρέπει να είναι ανάλογη κι η αντίδραση.

Περαστικά σας.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μήνυση?σαυτα τα μερη?
Παιδες εδω ημαστε πισω απ'τον ηλιο...
Μιλαμε οτι σε μια φαση που συζηταγαμε για το τι γινεται αμα μπει κανεις σπιτι η απαντηση ηταν "φατε τον,θαψτε τον κ μη το πειτε πουθενα"...
Ανεπισημα...

Γενικα,μηνυσεις,επικυρηξεις,εδω περα ειναι σα να βαζεις εναν στοχο στην πλατη σου με φωτεινη πινακιδα "εδω ειμαι,ριξτε φολες,πυροβοληστε,βαλτε φωτια κ οτι αλλο νοσηρο βαζει ο νους σας"

Ανα καιρούς εχουν επιχειρησει διαφορα...σπασιματα,φωτιες...ακομη κ εναν απτην δασοφυλακη στειλανε να μας πει με χαρτες του 30 οτι ειχαμε καταπατησει δασικη εκταση...ΑΧΑΧΑΧΑ!

Το γελοιο ειναι,οτι ξερουν,οτι εχουμε καμερες...αναμεσα σε αλλα μετρα που εχουμε λαβει...οποτε πραγματικα δε μπορω να σκεφτω ποιος είχε το θράσος!

Εαν ηταν απο δω,αργα ή γρηγορα θα μαθω ποιος ηταν...τοτε θα λυθει το ζητημα οπως του πρεπει...δε βιαζομαι...
Αφου η κοριτσαρα μου ειναι καλα,εχω υπομονη!
Κ μια που λεμε για την κοριτσαρα
She's back!
Σα να μη συνεβη τιποτα,
ζητησε κ να βγει εξω,
βγηκαμε εξω ολοι μαζι,εκανε τσισακια,μια χαρα (ειχα τον φοβο μη δω αιμα),μεχρι κ το μπαλακι μου εφερε,αλλα δεν ηθελα κουραστει,
την εχει κοψει λορδα,παει πανω κατω σα το λιονταρι,
πριν μιση ωριτσα την αφησα να πιει πολυ λιγο νερο...με κυνηγουσε η κακομοιρα απο πισω που της πηρα το μπωλακι της (ματωσε η καρδια μου)
Ακουσε ενα πουλακι να κελαηδαει,εκανε τσαμπουκα
Κ γρυλισε κ γαυγισε κ απολα!
Τωρα την εβαλα για υπνο μεσα στο υπνοδωματιο
Θα την ξυπνησω κατα τις 9 να φαει
Κ εκτος κ αν ζητησει παλι να βγουμε εξω,παλι για υπνο θα παει.
Μιλησα κ με τον κτηνιατρο παλι
Μια χαρα ολα του ακουστηκαν,τελεια μου πε
Κ θα παμε την Τεταρτη που ρχεται να κανουμε προαιρετικα εξετασεις αιματος κλπ!

Φτου φτου φτου!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Στο Κάτω Παρτάλι ζεις ? :)
Πιο πολιτισμενοι ηταν εκεινοι!
Δεν ειχε εναν μαυρο μουργο ο Χαλκιας?δε θυμαμαι να του χαν ρίξει φολα..
Ωραια σειρα by the way!

Αμα καποιος δεν εχει ζησει επαρχια,οχι διακοπες κανα μήνα,νησια που τον χειμωνα ερημωνουν...λογικο να του κανουν εντυπωση αμα ακουει τετοια

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.468
8.512
Περαστικά σας, να ειναι παντα δυνατη!! Αντιδρασατε παντως αρκετα ψυχραιμα και την σωσατε, δε ξερω αν θα τα καταφερνα σε μια αντιστοιχη περιπτωση....Δυστυχως στην επαρχια δε ξέρεις απο που να το περιμένεις, ετσι ειναι. Εμεις το μαθαμε με τον ασχημο τροπο.

• Like

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Περαστικα σας κατ αρχην κ αγυριστα ευχομαι.

Τρια πραγματα, γιατι κι εγω σε κτημα μενω κ δυστυχως εχω ζησει τις στιγμες που εζησες, ευτυχως με καλη καταληξη:

1. Αφου εγινε μια φορα πιθανοτατα θα ξαναγινει συντομα, κ μαλλον ο στοχος δεν ειναι ο σκυλος αλλα το σπιτι. Για μενα αν λειπετε απο το σπιτι, δενε τον σκυλο καπου που δεν ενοχλει αν καποιος θελει να μπει στο σπιτι. Πισω χωρις οπτικη στο δρομο. Η ασφαλεια του σκυλου σου προεχει.

2. Ζητα απο τον κτηνιατρο να σου διξει πως γινονται οι ενδοφλεβιες. Δυσκολο δεν ειναι κ αφου καταφερες να δρασεις σε πανικο με αγνοια, αν (κ ειλικρινα σου ευχομαι να μην) σου ξανατυχει, να ξερεις οτι εχουν λιγοτερο απο το μισο χρονο δρασης απο τις υποδοριες κ τις ενδομυικες, κ τις στιγμες αυτες τα λεπτα μετρανε.....

3. Ξαναρωτα τον κτηνιατρο για φαι κ νερο, γιατι απο οσο ξερω τουλαχιστον για νερο μολις συνελθει πρεπει να πιει να μην σου κανει αφυδατωση.

Ξανα περαστικα κ αγυριστα.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Εχω πάθει σοκ....

Περαστικα σας βρε κοριτσι μου....να μην τη βρει αλλο κακο....

Κ ευχομαι να τον βρεις οποιον το εκανε...ξερω οτι θα πραξεις τα δεοντα...

• Like

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
Περαστικά - δεν θα θελε να ναι κανένας στη θέση σου εκείνη την ώρα.
Γι αυτό πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι , με τα των πρώτων βοηθειών ανά χείρας και να έχουμε γράψει κάπου που και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε.
Θα πρότεινα να τις κάνεις - μόλις συνέλθει - και εξετάσεις σε συκώτι και νεφρά για να επιβεβαιώσετε ότι όλα είναι οκ.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ξέρω,θεωρητικά,εχω διαβασει δλδ πως,να κανεις υποδοριες κ ενδομυικες...
την Τεταρτη που θα παμε ομως θα τον βαλω γενικα να μου δειξει καποια πραγματα (άλλο να τα διαβαζεις κ αλλο να στα δειχνουν απο κοντα,κ να σου λεει πχ πιαστο ετσι,αγγιξε την εκει) κ να μου γραψει κ αυτος (εχω διαφορες λίστες τυπωμενες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ) για το τι πρεπει να εχω...
φιλτανολ ας πουμε δεν ειχα γιατι έλεγα,αμα τύχει,ΑΜΑ,θα της δωσω αλατονερο...
Εκεινη την στιγμη ομως...ουτε λίστες,ουτε τιποτα...
Χασκεις σα το χαζό,σου μιλανε κ αδυνατεις να καταλαβεις τι σου λενε...
Ενα θα σας πω :
ΔΕΝ βρισκαμε τα κλειδια του αυτοκινητου να φυγουμε...
κ ηταν μπροστα μας,πανω στο τραπεζακι...
τρεχαμε σα τα παλαβα πανω κατω,βριζαμε κ τρεμαμε...αυτο!
Ακομη κ τις ενεσεις που βαραγα...ηταν εξωπραγματικη εμπειρια...λες κ με κοιταγα να το κανω,αλλα δεν ημουν εγω,ηταν καποιος αλλος που το εκανε...
Για αφυδατωση την ελεγχα καθολη την διαρκεια,με την μπακαλιστικη μεθοδο...τραβαγα την πετσα της...
Της εβαλα κ θερμομετρο,νορμαλ,ηπιε πολυ λιγο νερο ταπογευμα,της έδωσα μια μικρη κουταλιτσα μελι δικο μας που εχουμε (φοβηθηκα για υπογλυκαιμια) εφαγε πολυ λιγο ρυζακι με κοτοπουλο,κ απ'τις 9 πεσαμε σα κουτσουρα ολοι!
Τωρα που ξυπνησαμε,της εδωσα παλι λιγο νερο,το πρωινο της,κομμενη μεριδα,θα της δωσω σημερα 4 γεύματα αντι για 2,κομμενα,κ παρηγγειλα απο μια γνωστη μου εδω να μου φερει φρεσκα αυγουλακια κ λιγο κατσικισιο γαλατακι.
Ειναι καλά...δοξα τον... (προσθεστε οτι θελει ο καθενας) ειναι καλα...λιγο "βαριά" ακομη στις κινησεις της βεβαια,αλλα η "σπιθα" εχει επιστρεψει...εχουμε ανακτησει ενα καλο 75-80% κ προχωραμε δυνατά!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αύριο θα ειναι περδικι και θα το αφησετε πισω σας...
Κ επειδ κ γω πιστεύω οτι ο ταχυδρόμος χτυπαει δυο φορεςμέρες, καντεδεν μια περιφραξη μεσα στη περίφραξη... και να πεταχτει ξανα κατι να μεινεισου σιγουρα εξω απο το χωρο που κινείστε...

• Like