Χαρίζεται ο Ιαν [Ημίαιμος Μεγάλος Δανός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Λοιπον, σημερα πηγαμε για εξετασεις και περιμενουμε τα αποτελεσματα. Βαλαμε την αμπουλα μας και τα χαπακια μας για αποπαρασιτωση και ειμαστε κουφετο!
Ο Ιαν ήταν πολυ καλός στο ιατρειο, ηρεμος και απολυτως φιλικος. Επετρεψε πολυ χαλαρα την ενεση για να του παρει αιμα και εφαγε μονος του τα χαπακια του.
Εχθες εκανε το μπανακι του και ειναι καθαρουλης. Ειναι πολυ αδυνατος (μολις 61 κιλα)και εχει διαφορα σημαδακια-πληγιτσες εδω και εκει.
Τρωει καλα και πινει αρκετο νερο, εχει πλεον τη μπαλα του και το kong του το οποιο φαινεται να γνωριζει πολυ καλα (ή ειναι πανεξυπνος). Του εχει φυγει το πολυ στρες που ειχε τις πρωτες 2 μερες και ειναι λιγο πιο ηρεμος μπορω να πω. Βεβαια εγω συνεχιζω να μην μπορω να τον χειριστω και δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να τον εμπιστευτω λυτο γιατι πηδηξε ηδη μια φορα τον φραχτη μας και τον προλαβαμε στο τσακ να μην κυνηγησει τα προβατα. Για να τον βαλουμε μεσα στην γκαρσονιερα που μενουμε δεν υπαρχει περιπτωση, τουλαχιστον οχι ακομα. Νομιζω οτι θα ριξει και τα φωτιστικα... Επισης εριξε κατω τη μαμα μου με το καλημερα σας και νομιζω οτι η επομενη φορα που θελει να τον δει ειναι ψητο στη σουβλα μιας και μοιαζει με μοσχαρακι!
Να μη σας πω σε τι κατασταση ηταν το αυτοκινητο οταν φτασαμε απο το ταξιδι... ο τρελιαρης εφηβος ηθελε παθιασμενο σεξ με την πριγκιπισσουλα μου σε ολη τη διαδρομη... δεν υπαρχει σημειο του πορτμπαγκαζ που δεν ειναι γρατζουνισμενο απο τις πατουσαρες του. Οι ταπετσαριες και η οροφη γεματη μπιχλα με τριχες και σαλια απο βορρα σε νοτο και απο ανατολη σε δυση... Ευχαριστω τον αντρουλη μου που εχει ανεχτει ολα αυτα και παρολο που βγαζει καπνους απο τα αυτια δεν εχει παραπονεθει και με βοηθαει τοσο πολυ με τον Ιαν γιατι μονη μου ειναι αδυνατον να τον κουλαντρισω...
Υπαρχει ενα ενδιαφερον απο εναν επαγγελματια εκπαιδευτη να τον φιλοξενησει και να τον βοηθησει να "συμμορφωθει" και περιμενω απαντηση και απο το σωματειο για να δουμε τι θα κανουμε με τον ψηλο. Δυστυχως ο ανθρωπος βρισκεται στην Κρητη και ειναι λιγο δυσκολη η μεταφορα του, αλλα θα δουμε.
Σε γενικες γραμμες απο αυτο που εχω δει μεχρι τωρα, ειναι ενας πολυ αγαπησιαρης φιλικός σκυλος, χαδιαρης με πολυ αναγκη για συντροφια και εκτονωση που εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης και νομιζω οτι θα γινει αξιολατρευτος αν δουλευτει σωστα και με προγραμμα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα για τον ψηλο. Ειμαι σιγουρη βεβαια οτι στα χερια που εχει πεσει τωρα δεν εχει και πολλα περιθωρια....μονο καλυτερα θα παει η ζωη του απο εδω και περα.

Κουραγιο και δυναμη σε εσας καλη μου ghost!!! Οσο για τον ghost man τι να πω....respect (και τουμπεκι ψιλοκομμενο)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Οι εξετασεις αψογες! ο ψηλος ειναι υγιης περα απο μια διαρροια λογω της αλλαγης διατροφης προφανως.

Οσο και αν ασχολουμαι εγω παντως, αυτος εχει λατρεψει τον ghost-man!
τρωω τρελο φτυσιμο:p!!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
δυστυχως εχουμε δανεισει την φωτογραφικη μου μηχανη και δεν την εχουμε παρει πισω. εχει τραβηξει ο Χρηστος με τη δικια του καποιες φωτο αλλα την εχει παρει μαζι του σημερα που εφυγε και με αφησε στους πεντε δρομους μονη μου με δυο μωρα και δυο τερατα (χωρις να διευκρινιζω ποια ειναι ποια, βγαλτε συμπερασμα μονοι σας...)

White man

Member
14 Οκτωβρίου 2011
6
0
γκρρρρρ ο Χρηστος παιδια γκρρρρ....και ναι κα matilda τουμπεκι κανω,κατσε να τον δεις απο κοντα τι ψυχουλα ειναι και να μας πεις και εσυ τι θα εκανες.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αχ παλι χαθηκαμε στην μεταφραση.

Παμε αλλη μια: respect στον white man και τουμπεκι ψιλοκομμενο απο μενα που σου σερνω τα διαφορα. Με ταπωσες ρε μεγαλε πως το λενε :cool:

White man

Member
14 Οκτωβρίου 2011
6
0
γκρρρρ και παλι γκρρρρ κα matilda αλλα τι να κανουμε δεν παιζεται ο τυπος λεμε.θελει απεγνωσμενα αφεντικο και φιλο πανω απο ολα.τα αυτοκινητο βεβαια ειναι για βιολογικο καθαρισμο...#@&*%$@

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βρε ανθρωπε ανεβασε καμμια φωτο να δουμε το τερας και ασε την γκρινια και τα γρυλισματα.

(Ξερεις τι ειναι να εχεις φιλο και συμμαχο 70 κιλων με τα μυαλα στα καγκελα? Για σκεψου το!!)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
η ληψη ειναι ακριβως ενα δευτερολεπτο πριν μου τσακισει το δακτυλο τραβωντας για να παει στον white man που ειναι ο θεος του οπως προειπα...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Το σκυλί είναι κυριολεκτικά ΤΕΡΆΣΤΙΟ αλλά και πανέμορφο... Μπραβο βρε παιδιά συγχαρητήρια για την κίνηση σας! Εύχομαι τα καλύτερα για τον ψηλό! Μαρίνα πολλά χάδια από μένα... Ξέρεις την αδυναμία μου..;)

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Χαχα η Λευκη ειναι μια κυρια που τον κοιταει με υφος ´´γιατι δεν ηρεμει λιγακι αυτος;´´

Ποσο χαρουμενος δειχνει! Μπραβο παιδια!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μαρινα με προλαβες πανω που θα ελεγα οτι τον κανατε αρνακι σε λιγες μονο ημερες! :) Εστω κι αυτο ειναι προοδος! ;) Μπραβο ρε παιδια, μπραβο! :D

Status
Κλειδωμένο θέμα