Χαρίζεται ο Ιαν [Ημίαιμος Μεγάλος Δανός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Και ο κόσμος να κοιτάει έντρομος ;)
Α ρε...ψηλέ...που να το φανταζόσουν, ότι θα πήγαινες και για φραπεδάκι...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν ξερω αν μπορειτε η αν καθολου σκεφτεστε να τον κρατησετε αλλα οφειλω να
πω οτι καλυτερη οικογενεια απο εσας θα ειναι δυσκολο να βρει. . . .

Νομιζω οτι ταιριαξατε!

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
χαχα ο κύριος στην φωτογραφία κοιτάει σαν να μην μπορεί να καταλάβει τι βλέπει! :)

Πάντως ο Ίαν σιγά σιγά γίνεται κύριος =D>*agapoylas*

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ενημερωνω και εδω οτι η υιοθεσια απο Κρητη που ηταν στα σκαρια ναυαγησε, οποτε ο Ιαν Ελικοπτερος ειναι και παλι στη διαθεση σας...!
Ειναι κουκλος, καλοκαρδος τα παει περιφημα με ανθρωπους και σκυλια και βελτιωνεται μερα με τη μερα στο περπατημα με το λουρι και στην αγαρμποσυνη του. Το θεμα της τουαλετας το εχουμε λυσει (ισως χρειαστει μια επαναληψη στον καινουριο χωρο του). Επισης αυτα τα αυτια μπορουν να χρησιμευσουν και σαν ανεμιστηρας τωρα το καλοκαιρι!!!
Αντε θα σας τον παραδωσω σχεδον ετοιμο!

Attachments

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και, αν μπορώ να δω καλά, στην τελευταία φωτο... από τον τρόπο που κάθεται αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα...:D

Πρέπει να έχει ωραία ισχία !!!
Σημαντικό για το μέγεθός του (και όχι μόνο)...

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Είναι πάρα πολύ ωραίο σκυλί!
Πραγματικά σας θαυμάζω για την βοήθεια που του δίνεται.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Δεν ξερω αν μπορειτε η αν καθολου σκεφτεστε να τον κρατησετε αλλα οφειλω να
πω οτι καλυτερη οικογενεια απο εσας θα ειναι δυσκολο να βρει. . . .

Νομιζω οτι ταιριαξατε!
Ειρηνη το εχουμε σκεφτει πολυ διεξοδικα το θεμα γιατι οπως καταλαβαινεις και εμεις τον εχουμε αγαπησει ηδη, αλλα η αποφαση μας ειναι οτι δεν μπορουμε στη φαση αυτη να εχουμε δευτερο σκυλο για διαφορους τεχνικους λογους.
Σιγουρα υπαρχουν πολλα σπιτια που μπορουν να του προσφερουν πολλα παραπανω απο αυτα που εμεις του δινουμε την δεδομενη στιγμη... ελπιζω να βρεθει ενα απο αυτα!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αναμφιβολα ειναι πολυ αγαπησιαρης ο ατιμος! :) :)

Πριν 4 χρονια που πηρα τη Σοκο για φιλοξενεια μεχρι να εβρισκε μια καλη οικογενεια να την υιοθετησε δεν ειχα καθολου στο νου μου να αποκτησω και δευτερο σκυλο. Τελικα ομως με την παροδο του χρονου συνειδητοποιησα οτι αυτη η οικογενεια ειμαι εγω. . .

Και ειμαι σιγουρη οτι θα κανετε το καλυτερο για τον ψηλο! Και παλι να εισαστε καλα για
ολα αυτα που του δινετε απλοχερα!

Last edited by a moderator:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Γιαννη,

Θα πρεπει να συγκρατηθω και να παρω επιτελους εκεινα τα κανγκαλοπαιδα!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Καλότυχος να είναι να τον αγαπάνε και να τον προσέχουν και ας πάει και Ολλανδία και Γερμανία και . .....

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Προετοιμαζεται απο το σωματειο το πολυεξοδο ταξιδι του προς Ολλανδια. Μαλλον θα ταξιδεψει στο τελος του μηνα οδικως γιατι δεν βρεθηκε αεροπορικη να δεχεται το μεγεθος του box που χρειαζεται, οπως μου ειπαν.
Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα ο ψηλος, λιγο παραμελημενος αυτος και η Λευκη αυτες τις μερες γιατι εχουμε full ωραριο με τα χτισιματα.
Πλεον μπορω να πω οτι ακουει περισσοτερο απο τη Λευκη. Τελικα αρχιζω να πιστευω κι εγω οτι τα ταλαιπωρημενα σκυλια τεινουν να δειχνουν την εκτιμηση τους προς τους ανθρωπους που τους δινουν το κατιτις τους...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.312
Μέλη
20.073
Νεότερο μέλος
Japetus