Χαρίζεται ο Ιαν [Ημίαιμος Μεγάλος Δανός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Επιδημία εγκατελειμμένων μεγάλων Δανών, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Μετά την ευτυχέστατη κατάληξη του μαύρου κούκλου, είπαμε να δοκιμάαουμε την τύχη και του Ιαν. Ακριβή ηλικία δεν είναι ακόμη γνωστή. Νεαρός είναι όμως. Αγορασμένος από οικογένεια, που είδε με τρόμο το γλυκό τους κουτάβι, να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και να μεγαλώνει...και να παύει στα μάτια τους, να είναι πλέον ένα γλυκό κουτάβι. Και τον πάσσαραν όπου βρήκαν. Αρκεί να τους άδειαζε την γωνιά. Μόνο που αυτός που...βρήκαν...μην ξέροντας τι ακριβώς να τον κάνει, αποφάσισε να του δώσει για προίκα μια...ελιά και μια χοντρή αλυσίδα. Οπου και περνούσε την ζωή του, μέχρι που ευτυχώς τον ανακάλυψαν τυχαία. Και ο...πατριός του, με μεγάλη χαρά θέλει κι αυτός με την σειρά του να τον ξεφορτωθεί. Ετσι λοιπόν...ψάχνει σπίτι. Η αγγελία του μπαίνει πολύ βιαστικά, μπας και συμβεί ακόμη ένα θαύμα και μετακομίσει μια ώρα νωρίτερα, κάπου που μαζί με δέντρα, θα υπάρχει και ένα σπίτι και κάποιοι άνθρωποι γι'αυτόν. Γι'αυτό δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες για τον Ιαν. Αν κάποιος ενδιαφερθεί, ότι χρειαστεί, θα το μάθει στο 6948890277 και στο e-mail: [email protected]

Και η σελίδα του στο facebook

Καλή του τύχη :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Λέω τώρα...

Μήπως τα "γατάκια"... εκεί στον Καναδά? Που έχασαν τον μαύρο κούκλο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Φαντάζομαι δεν αποκλείονται, αλλά μπορεί να τον θέλει και κανένας γατούλης εγχώρειος.

Ποτέ δεν ξέρεις...

Είναι πανέμορφος σκύλος!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μακάρι...
Να βρεθεί "γατούλης" εγχώριος...

Απλά, "εκεί στα ξένα", αν ακούσουν την ιστορία θα τρελλαθούν...
"Εκεί στα ξένα", έχουν επίγνωση για το προσδόκιμο ζωής... εδώ την έχουν?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εδώ δεν είχαν επίγνωση του μεγέθους του σκύλου που αγόρασαν :mad: το προσδόκιμο θα έχουν;

Αλλά πάλι βρε παιδί μου, ποτέ δεν ξέρεις. Στο χωριό που εγκαταλείφθηκε, βρέθηκε από Αγγλους, που τον φροντίζουν τώρα και επιμελούνται την προώθηση της υιοθεσίας του και στο εξωτερικό. Απλώς θα προτιμούσαν να δωθεί Ελλάδα.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
μα τι γινεται με τους Δανους τον τελευταιο καιρο? Ηθελα να ηξερα ποιος ειναι αυτος ο ατιμος ο byb που γεννοβολαει δανους αραδα...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ρε ποσο θελω να πιασω εναν.. να τον δεσω σε ενα δεντρο.. για μια εβδομαδα.. οχι παραπανω.. αλλα ετσι νταλα καλοκαιρι και να εχει ενα πρασινο κουβ ανα πινει νερο.. και να τον ταιζω απομειναρια φαγητου μου...

ε! αι στο καλο τους επιτελους!!!!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ωρε μανα μου τι λαχταριστη ομορφια ειναι τουτη!! να του φιλας τα μαγουλια ατελειωτα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μωρε να ηταν ενας byb καλα θα ηταν! Εναν μονο ξερω εγω και δεν εχει αρλεκινους.

Ειναι περιπου 2 ετων κι ειναι σαν ενα μεγαλο μωρο. ;) Ο σκυλος βρισκεται αρκετα εξω απο τον Βολο, στο μερος που μενω, και την επομενη εβδομαδα θα τον συναντησω τον γιγαντα στον κτηνιατρο μαζι με τα σκυλια και θα σας πω εντυπωσεις.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ειναι πανεμορφος ο Ιαν και με τελειο ονομα. Μακαρι να μπορουσα να το παρω αυτο το τεραστιο κουταβι. Ειναι πραγματικα κουκλος. Ποιος μπορεσε να τον παρατησει ρε γαμωτο.. :mad: Μακαρι να βρει ενα ομορφο σπιτι και μια τεραστια αγκαλια που να του δωσει την αγαπη που του αξιζει.

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ανεστη σε ποιον θα τον πατε...

ελπιζω ν αβρει ενα καλο σπιτι...ηθελα να ηξερα με ποια λογικη περνουν τοοοοσο ευκολα ενα τεραστιο ζωο!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
ανεστη σε ποιον θα τον πατε...

ελπιζω ν αβρει ενα καλο σπιτι...ηθελα να ηξερα με ποια λογικη περνουν τοοοοσο ευκολα ενα τεραστιο ζωο!
Με την ιδια ευκολια που το παρατανε. Αν ο ανθρωπος ειναι μ@#%$@ς απλα δεν τον νοιαζει. Σου λεει θα το παρω και αν δεν μου κανει υπαρχει και το μεγαλο τασακι. Τοσα αδεσποτα υπαρχουν εγω θα τους πειραξω..

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Η ιστορία του Ίαν έχει πολύ χειρότερο παρελθόν δυστυχώς... για να καταλάβετε ο αρχικός ιδιοκτήτης τον πήγε για ευθανασία επειδή μεγάλωσε πολύ!! ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!!!!!! Ευτυχώς ο κτηνίατρος δεν δέχτηκε και τον έδωσε στον τωρινό ο οποίος αν και τον έσωσε τον έχει δεμένο στο δέντρο για ένα ολόκληρο χρόνο!!

Αντιγράφω από ένα άρθρο που έγραψα σήμερα:

Ο Ίαν είναι ένας Μεγάλος Δανός Αρλεκίνος περίπου 2 ετών και 70 κιλά που ζει εδώ και περίπου 1 χρόνο δεμένος σε ένα δέντρο! Πίνει νερό από ένα μπιτόνι που έχει πρασινίσει πια και παρ’ όλα αυτά είναι εξαιρετικά γλυκός και φιλικός με ανθρώπους και άλλους σκύλους!
Αν η ιστορία του ήταν μόνο αυτή δεν θα μας προξενούσε εντύπωση… το παρελθόν του όμως είναι ακόμα πιο τραγικό.

Ο αρχικός ιδιοκτήτης του σκύλου (θυμίζουμε… Μεγάλος Δανός ή Μολοσσός όπως λέγεται από αρκετούς στη χώρα μας) πήγε να κάνει ευθανασία στον Ίαν γιατί έγινε πολύ μεγάλος!!! Ευτυχώς ο κτηνίατρος αρνήθηκε να προχωρήσει σε μία τέτοια αποτρόπαια πράξη και προσπάθησε να βρει νέο σπίτι για τον σκύλο.
Έτσι λοιπόν ο Ίαν έφτασε στον τωρινό ιδιοκτήτη του που αν και τον έσωσε τον έχει μόνιμα δεμένο σε ένα δέντρο!

Ευτυχώς μετά από ενέργειες της Pelion Animal Welfare Society (P.A.W.S) που δραστηριοποιείτε στο Πήλιο, όπου και βρίσκεται ο Ίαν, ο τωρινός ιδιοκτήτης του δέχτηκε να τον παραχωρήσει!!
Ο σκύλος θα δοθεί στειρωμένος, εμβολιασμένος και με microchip αφού προηγηθεί έλεγχος του σπιτιού που θα το φιλοξενήσει.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν αιτήσεις υιοθεσίας μόνο από το εξωτερικό και αν χρειαστεί ο σκύλος θα μεταφερθεί εκεί… δεν είναι όμως κρίμα γι’ αυτόν και ντροπή για τη χώρα μας να μην μπορεί να βρεθεί σπίτι για αυτό το υπέροχο πλάσμα;; Οι δυσκολίες είναι πολλές λόγω κυρίως του μεγέθους του Ίαν αλλά είμαστε σίγουροι ότι και γι’ αυτόν θα βρεθεί το παντοτινό του σπίτι!
Δείτε περισσότερα για τον Ίαν στη Σελίδα του PAWS στο Facebook και στο Φωτογραφικό του Album και αν σας ενδιαφέρει να τον υιοθετήσετε επικοινωνήστε άμεσα στο email contact@paws-peliongreece.com

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Eυθανασία επειδή είναι μεγάλο δανός :(
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον ψηλό!

Να ρωτήσω κάτι; Είναι ακόμα δεμένος στην ελιά;

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον ψηλό!

Να ρωτήσω κάτι; Είναι ακόμα δεμένος στην ελιά;
Νομίζω πως ναι... Μετα απο μια αποτυχημένη υιοθεσία (ο σκύλος του ανθρώπου που τον πήρε σοκαρίστικε απο το μέγεθος του ψηλού και δεν τον δεχόταν) τον επέστρεψαν, πολύ βιαστικά πιστευω αφου τα σκυλια θελουν το χρονο τους, στον ιδιοκτήτη του :(

Πάντως φαίνεται κάτι να γίνεται αφού γνωρίζω οτι υπάρχει πολυ ενδιαφέρον τελικά και ξέρω και δυο καλές περιπτώσεις μία για μόνιμα και μια για προσωρινα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τι να πρωτοσχολιασω.......τιποτα.

Το μονο που μου φαινεται να αξιζει ειναι να ευχηθω πολυ και καλη τυχη απο εδω και περα στον γιγαντουλη!!

Status
Κλειδωμένο θέμα