Χαρίζεται πασχαλινό κουτάβι

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Σπάνιας ομορφιάς κουτάβι!
Καλή του τύχη !!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
τελειο το βιντεο! Μου αρεσουν οι αλλοι δυο που κοιτανε το μικρο του στυλ
ωχ το τρελο χτυπιεται και θα μας μουρλανει τωρα. . . :)

Οι αλλοι δυο δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε σε φωτογραφια! :roll: Μολις ακουμπησει μια τριχα τους στην κυριολεξια, πεφτει χαμογελο και γρυλισμα! Μυγιαγγιχτα πλασματα. :rolleyes:

Λατρευω τη γυριστη ουριτσα! :D

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
Ωραίες γλάστρες!!!

Ρε συ...μικρότερος κι από γάτα, είναι ο σπόρος;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ωραίες γλάστρες!!!

Ρε συ...μικρότερος κι από γάτα, είναι ο σπόρος;

Απο γλαστρα αλλο τιποτα! :p

Ναι ειναι μικροτερος απο τις περισσοτερες γατες μας, αλλα ο Μερφι (ασπρομαυρος) δεν πιανεται πια για μεση γατα. Πρεπει να ειναι κοντα στα 5 κιλα, 8 μηνων γομαρι. Ειναι αυτος που μαζεψαμε με το σπασμενο ποδι μεσα στο χειμωνα. Μια χαρα του κατσε η ξαπλα και η καλοπεραση κι εγινε γοριλας. :rolleyes:

Αναρωτιεμαι μηπως πεφτουμε εξω στο οτι θα γινει μεσαιου μεγεθους κι εγραψα 15-25 κιλα? Κι η κτηνιατρος εδω που τον ειδε ετσι ειπε στο πολυ περιπου. Αλλα ας μεινει ετσι καλυτερα κι αν βγει μικροτερος δεν πειραζει, εξαλλου τους περισσοτερους το μεγαλυτερο τους χαλαει κι οχι το μικροτερο.

υ.γ. οταν τον μαζεψαμε βυζαινε τα δαχτυλα μας, και το φαγητο το ρουφουσε σαν να προσπαθει να θηλασει απο το πιατο, δεν ηξερε να μασησει στα πρωτα του γευματα και ψιλοπνιγοταν. Ειναι και λαιμαργος βεβαια! Μαλλον θηλαζε κυριως πριν τον ξεφορτωθουν... :(

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ο μπουλουκος μεγαλωνει! Ετοιμαζομαστε για το δευτερο εμβολιο στο τελος αυτης της εβδομαδας! Αρχισαμε ηδη να βαζουμε για λιγο τον οδηγο στο κολαρο αλλα τρελαινεται να τον δαγκωνει, που θα παει, θα μαθει κι αυτος... ;)

Ο Λανς ειναι το φωτεινο του προτυπο! Τον κοιταει μεσα στα ματια, προσεχει ολες του τις αντιδρασεις και προσπαθει να μιμειται οτι κανει κι ο μεγαλος! Υποτασσεται πληρως σε αυτον αν και γενικως τον τυρραναει επειδη θελει να παξει μαζι του κι ο Λανς δεν τον εχει καθολου ορεξη. Πιστευω ομως οτι κι ο Λανς αρχισε να τον συμπαθει. Επισης ο Λανς-προτυπο ειναι κι ο λογος που ο Τομπι εμαθε να κατεβαινει αφοβα τη σκαλα! Εχει τοση πλακα που καθε φορα σκαω στα γελια. Καθε σκαλι και "γαβ", εχει 20κατι σκαλοπατια η σκαλα και οταν κατεβαινει το κουταβι απο το σφιξιμο/ενθουσιασμο (δεν εχω προσδιορισει ακομη τι νιωθει) ακους ενα διακεκομμενο γαυγισμα, πραγματικα αυτο αξιζει να το τραβηξω σε βιντεο. :p

Και μερικες νεες φωτογραφιες απο το καλυτερο παιδι!

Με το γατι παιζουν σαν τρελα!

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πολύ όμορφος και έχει και ένα καφετοκόκκινο χρώμα άλλο πράγμα!
Καλή τύχη στον όμορφο με ένα καλό σπιτάκι:)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.905
7.476
Πωπωωωω... φτου του! Ναι, τι νέα? Ουρές έπρεπε να κάνουν για αυτό τον κούκλο!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ουτε ενα τηλεφωνο. :-?

Δεν πειραζει ομως, αν δεν μας κατσει εδω θα τον προωθησω για να γινει international. Πιστευω οτι σε αντιθεση με εδω, εκει θα κανει θραυση! ;-)

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν κάνεις κάτι τέτοιο, δε θα κάνει απλά θραύση, αλλά και την τύχη του! Είναι απίστευτο φατσόνι και σε βολικό μέγεθος. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
και εμενα μου κανει εντυπωση διοτι ο μπομπιρας εχει μια λαμψη και μια τσαχπινια
τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια! International καλυτερα μου φαινεται! :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ο μικρος ζυγιζει 6 κιλα κι εκανε την δευτερη δοση του πενταπλου. Επειτα καθισε 4 ωρες διπλα στην καρεκλα μου στο μαγαζι χωρις να παραπονεθει παροτι φορουσε πρωτη φορα τον οδηγο για τοση ωρα, και ο κοσμος που εμπαινε δεν καταλαβαινε οτι εχουμε κουταβι διπλα στο γραφειο. Ειναι σχεδον 3 μηνων. Αφησαμε το εμβολιο της λυσσας για μερικες εβδομαδες αργοτερα. Δεν υπηρχε λογος βιασυνης μιας και δεν τον εχει ζητησει σοβαρα κανεις!

Εχει μαθει και κραταει την τουαλετα του για τον κηπο με εξαιρεση το πρωι που δεν μπορει να κρατησει τα πρωινα του τσισα μεχρι να τον κατεβασω κατω. Και σηκωνομαι απο τις 6 - 6.30 για να τον προλαβω σε ολα. Αλλα ειναι κοντα πιστευω που θα το κοψει κι αυτο. Επισης σταματησε να κατουραει και πανω στις πλακες της αυλης, για τα πλακακια του σπιτιου ουτε συζητηση, κρατιεται αρκετα μιας και καταφεραμε να μην εχουμε ουτε ενα ατυχημα εξαρχης εκει και τωρα δεν του κανουν καμια αισθηση να τα κατουρησει. ;-) Μαθαινει να περπαταει με τον οδηγο και τα πηγαινει πολυ καλα, την τελευταια βραδυνη βολτα στον κηπο την κανει δεμενος (και κανει και τσισα και κακα κανονικα) για να μπορω να ελεγχω που πηγαινει μεσα στα σκοταδια μιας και δεν τον προλαβαινω πια. :cool:

Θα ξαναπω οτι ειναι το καλυτερο παιδι σε ολα του! Ησυχος, βολικος και προσπαθει πολυ να μας ικανοποιει. Βεβαια σαν κουταβι ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο αλλα ως εκει, δεν ειναι οδοστρωτηρας οπως το προηγουμενο που ειχαμε μαζεψει. Συνηθως τσακιζεται να ερθει μολις πω "Τομπι ελα" κι αν δεν τσακιζεται ο λογος ειναι ο Μερφι ο γατος που τον ξεσηκωνει να παιξουν ανελεητο κυνηγητο. Πεφτουν σφαλιαρες μεταξυ τους και δεν παραπονιεται κανεις απο τους 2. :p

Εχω καταφερει να ξεπερασω τον εαυτο μου με αυτο το σκυλι και δεν ειχαμε καθολου ελευθερο χρονο αυτην την περιοδο. Πραγματικα πιστευω οτι εχει τοσο καλες βασεις που οποιος τον υιοθετησει θα παθει πλακα μαζι του! :)

Φωτο καινουριες θα προσπαθησω να εχω το απογευμα να τον ξαναπροωθησουμε ε παιδια! ;)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ο μπομπος μου θα γινει Ολλανδος. Στις 29 Αυγουστου φευγει!

Τον υπολογιζουμε οτι ειναι τωρα 4,5 μηνων, εφτασε τα 13 κιλα, εχει ολα του τα εμβολια και το μικροτσιπ του και το διαβατηριο του! Μολις παρω την πρωτη φωτογραφια απο την οικογενεια που θα τον υιοθετησει θα την βαλω εδω! Εχω εναν κομπο στο στομαχι διοτι με τα μωρα νιωθω λιιιγο διαφορετικα, οσο μπελας και να ειναι και σου βγαζουν ωρες ωρες το λαδι, συγκριτικα με τα ενηλικα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
Μπράβο Ανέστη.
Σούπερ ζωή θα περάσει ο μπαγάσας :)

Από Αθήνα θα φύγει;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Άλλο ένα αξιόλογο σκυλάκι που δεν βρέθηκε κανείς να τον εκτιμήσει σοβαρά στην ελλάδα. Δεν πειράζει αυτοί χάνουν! Καλό του ταξίδι :)

Status
Κλειδωμένο θέμα