Χαρακώθηκε.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Η πληγή θα αργήσει πολύ να κλείσει. Πριν λίγο που τον είχα πάει για τις ανάγκες του στην περισσότερη διαδρομή το είχε στον αέρα αλλά και το λίγο που ακουμπάει κάτω φτάνει για να μην αφήσει την πληγή να κλείσει. Θα δοκιμάσω και κάτι ακόμα. Μου είπαν ότι στα πρόβατα για να κλείσουν οι πληγές στις πατούσες τους βάζουν ένα μελάνι με αντισηπτικό. Δεν ξέρω αν κάνει καλύτερη δουλειά από το σπρευ που του βάζω αλλά θα κάνω δοκιμή.

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Η πληγή θα αργήσει πολύ να κλείσει. Πριν λίγο που τον είχα πάει για τις ανάγκες του στην περισσότερη διαδρομή το είχε στον αέρα αλλά και το λίγο που ακουμπάει κάτω φτάνει για να μην αφήσει την πληγή να κλείσει. Θα δοκιμάσω και κάτι ακόμα. Μου είπαν ότι στα πρόβατα για να κλείσουν οι πληγές στις πατούσες τους βάζουν ένα μελάνι με αντισηπτικό. Δεν ξέρω αν κάνει καλύτερη δουλειά από το σπρευ που του βάζω αλλά θα κάνω δοκιμή.
παντως και σε εμενα ο προηγουμενος σκυλος μου που ειχε κοπει στο πελμα,σχετικα βαθια,σπρει μας ειχε δωσει ο γιατρος και βαζαμε και μπεταντιν.στον κηπο τον ειχαμε αλλα για μερικες μερες τον ειχαμε απομονωσει στην βεραντα για να ελαχιστοποιησουμε την περιπτωση μολυνσης!ολα καλα θα πανε,θα κλεισει....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
παντως και σε εμενα ο προηγουμενος σκυλος μου που ειχε κοπει στο πελμα,σχετικα βαθια,σπρει μας ειχε δωσει ο γιατρος και βαζαμε και μπεταντιν.στον κηπο τον ειχαμε αλλα για μερικες μερες τον ειχαμε απομονωσει στην βεραντα για να ελαχιστοποιησουμε την περιπτωση μολυνσης!ολα καλα θα πανε,θα κλεισει....
Μακάρι να κλείσει γρήγορα γιατί είναι κρίμα τώρα που άνοιξε και ο καιρός να μην μπορούμε να απολαύσουμε μεγάλες βόλτες.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αυτο που πρέπει να προσέξεις τώρα ειναι μην πάρει βαρος ο μικρός γιατί αυτο θα καθυστερήσει την αποκατάσταση του. Καταλαβαίνεις, περισσότερο βάρος – μεγαλύτερη πίεση στο τραύμα.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αυτο που πρέπει να προσέξεις τώρα ειναι μην πάρει βαρος ο μικρός γιατί αυτο θα καθυστερήσει την αποκατάσταση του. Καταλαβαίνεις, περισσότερο βάρος – μεγαλύτερη πίεση στο τραύμα.
Ναι το καταλαβαίνω και το προσέχω.Έχω λιγοστέψει την ποσότητα του φαγητού αφού δεν γυμνάζετε αρκετά τώρα. Πριν η απογευματινή μας βόλτα ήταν περίπου τρεις ώρες ενώ τώρα το πολύ 20 λεπτά και αυτά επειδή έχει συνηθίσει να χέζει τρεις φορές κάθε απόγευμα πράγμα που χρειάζεται το χρόνο του:p.

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Νεότερα υπάρχουν? Πέρασε καμιά βδομάδα από όταν έγραψες για το φάρμακο που χρησιμοποιούν στα πρόβατα.

Last edited:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Νεότερα υπάρχουν? Πέρασε καμιά βδομάδα από όταν έγραψες για το άρμακο που χρησιμοποιούν στα πρόβατα.
Δεν το δοκίμασα ακόμα αυτό. Έκανα μια άλλη δοκιμή αυτές τις μέρες με το Pulvo και παρόλο που είναι για ανθρώπους με αυτό είδα μικρή βελτίωση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
E, εντάξει δεν είναι μόνο για ανθρώπους το pulvo. Προτείνεται και για σκυλιά.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
E, εντάξει δεν είναι μόνο για ανθρώπους το pulvo. Προτείνεται και για σκυλιά.
Δεν το ήξερα. Πάντως είναι αποτελεσματικότερο από αυτό που μου έδωσε ο κτηνίατρος:)(Veterinus).

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Η βελτίωση όμως είναι μικρή ; Μπόρεσε ο κτηνίατρος να υπολογίσει πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί για να κλείσει το τραύμα ;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Η βελτίωση όμως είναι μικρή ; Μπόρεσε ο κτηνίατρος να υπολογίσει πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί για να κλείσει το τραύμα ;
Είπε ότι θα πάρει καιρό χωρίς να μπορεί να πει με σιγουριά πόσο. Πάντως τώρα πριν από λίγο που τον τάισα και του έβαλα πάλι pulvo είδα καλή βελτίωση.
Και στην βόλτα που πήγαμε πριν το πατούσε καλά και δεν προσπαθούσε να το έχει στον αέρα όπως τις προηγούμενες μέρες.
Είδομεν.....:)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο, ωραία νέα !!! Περαστικά του ... :):):)
Το πόσο χαίρομαι που τον ταΐσες δεν λέγεται ... ;):p

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τελικά το Pulvo κάνει εξαιρετική δουλειά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.