Ευχαριστώ για την μητέρα μου και γαβ γαβ για τον ΔίαΝα είδες που τον κακολογούσες τον καϋμένο τον Δία ; Μέχρι και μπουχέσα τον είπες ! Αντιδρά έτσι επειδή τον τσούζει ... :nono:
Πάντως πολύ ωραία νέα, περάστικα στην μητέρα σου και στον μικρό !!!![]()
Να είδες που τον κακολογούσες τον καϋμένο τον Δία ; Μέχρι και μπουχέσα τον είπες ! Αντιδρά έτσι επειδή τον τσούζει ... :nono:
COLOR]
Λίγη δίαιτα πότε δεν έβλαψε κανένανΆσε που τον υποχρέωσε κιόλας σε νηστεία....
Γαβ γαβ (ευχαριστούμε πολύ).Περαστικά και στους δύο! Ωραία τα νέα του Δία![]()
Ναί, αλλά ο Δίας είναι στυλάκι !!! Αλλού αυτά, Σεβάχ .... :nono:Λίγη δίαιτα πότε δεν έβλαψε κανέναν.
Σωστά τα λες. Πάει το νανούρισμα σύννεφο .Τα τελευταία που ήξερα εγώ είναι ότι κοντεύει να κλείσει, το Pulvo το έκανε το θαύμα του.
Βέβαια Andromeda μου ο sevah τον καλοπιάνει για να του το βάλει! Τον κάνει πρώτα νάνι νάνι, ολόκληρα τραγούδια ακούει ο Δίας (ξέρεις: κοιμήσου αγγελούδι μου, κοιμήσου και παρείγγειλα...) και μόλις ο Δίας κοιμηθεί..... Φφφφφσττ pulvo!
Σωστά δεν τα λέω sevah?![]()
![]()
![]()
Τον αφήνω με το πετραδάκι επειδή δεν κάθετε να το βγάλω. Δεν θέλω να ρισκάρω δαγκωνιά γιατί αν γίνει τέτοια αρχή μετά.... φασκελοκουκούλοστα.Γιατί τον αφήνεις με το πετραδάκι τον κεφάλα?
Μπορεί να γίνει εστία μόλυνσης, ή να συσσωρεύσει εσωτερικά πύον ακόμα κι αν κλείσει....
Δεν μου δημιουργεί προβλήματα ο καημένος. Αλλά δεν με αφήνει και να τον βοηθήσω αυτή τη στιγμή που το χρειάζεται.Δεν έχεις γράψει πουθενά νωρίτερα ότι σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό αναρωτιέμαι για το φίμωτρο.
Τι θέμα σου δημιουργεί; Μήπως ένα κολλάρο είναι πολύ πιο εύκολο και πρακτικό.