Χαρακώθηκε.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Βλέπω θεαματικότατη βελτίωση και ας μην κάθετε να του βάζω συχνά. Κοντεύει να κλείσει εντελώς ενώ εγώ πίστευα ότι θα τραβήξει μήνες το πρόβλημα.
Από τη μάνα μου που το χρησιμοποιεί και αυτή στην πατούσα της έμαθα και γιατί δεν κάθεται ο Δίας.
Επειδή μετά το ψέκασμα τσούζει λίγο στην αρχή. Αλλά χαλάλι του. Δεν ξέρω αν έχει μέσα κορτιζόνη αλλά κάνει καλή δουλειά.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να είδες που τον κακολογούσες τον καϋμένο τον Δία ; Μέχρι και μπουχέσα τον είπες ! Αντιδρά έτσι επειδή τον τσούζει ... :nono:

Πάντως πολύ ωραία νέα, περάστικα στην μητέρα σου και στον μικρό !!! :D:D:D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Να είδες που τον κακολογούσες τον καϋμένο τον Δία ; Μέχρι και μπουχέσα τον είπες ! Αντιδρά έτσι επειδή τον τσούζει ... :nono:

Πάντως πολύ ωραία νέα, περάστικα στην μητέρα σου και στον μικρό !!! :D:D:D
Ευχαριστώ για την μητέρα μου και γαβ γαβ για τον Δία:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994

COLOR]

Άσε που τον υποχρέωσε κιόλας σε νηστεία....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πώς πάει το πόδι του Δία ; Φαντάζομαι θα έχει κλείσει η πληγή τελείως ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα τελευταία που ήξερα εγώ είναι ότι κοντεύει να κλείσει, το Pulvo το έκανε το θαύμα του.

Βέβαια Andromeda μου ο sevah τον καλοπιάνει για να του το βάλει! Τον κάνει πρώτα νάνι νάνι, ολόκληρα τραγούδια ακούει ο Δίας (ξέρεις: κοιμήσου αγγελούδι μου, κοιμήσου και παρείγγειλα...) και μόλις ο Δίας κοιμηθεί..... Φφφφφσττ pulvo!

Σωστά δεν τα λέω sevah? :p :p :p

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τα τελευταία που ήξερα εγώ είναι ότι κοντεύει να κλείσει, το Pulvo το έκανε το θαύμα του.

Βέβαια Andromeda μου ο sevah τον καλοπιάνει για να του το βάλει! Τον κάνει πρώτα νάνι νάνι, ολόκληρα τραγούδια ακούει ο Δίας (ξέρεις: κοιμήσου αγγελούδι μου, κοιμήσου και παρείγγειλα...) και μόλις ο Δίας κοιμηθεί..... Φφφφφσττ pulvo!

Σωστά δεν τα λέω sevah? :p :p :p
Σωστά τα λες. Πάει το νανούρισμα σύννεφο .
Αλλά το πετραδάκι που έχει εγκλωβιστεί στο σκίσιμο είναι ακόμα μέσα και όσο θα είναι εκεί δεν πρόκειται να κλείσει εντελώς:(.
Πάντως αγόρασα φίμωτρο και προτείνω σε όλους αν δεν έχουν να πάρουν γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα το χρειαστεί. Θα μου πάρει βέβαια καιρό να το συνηθίσει αλλά θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για να το συντομεύσω.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τελικά δοκίμασα το φίμωτρο πριν λίγο και δεν χωράει να κλείσει στην κεφάλα του. Και είναι και το μεγάλο μέγεθος. Ευτυχώς μου είπε η πωλήτρια να μην κόψω την ετικέτα και αν δεν του κάνει να το επιστρέψω. Μην πάνε και χαμένα το 30 γιουρόπουλα. Θα κοιτάξω για κανένα μεγαλύτερο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Γιατί τον αφήνεις με το πετραδάκι τον κεφάλα?
Μπορεί να γίνει εστία μόλυνσης, ή να συσσωρεύσει εσωτερικά πύον ακόμα κι αν κλείσει....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Γιατί τον αφήνεις με το πετραδάκι τον κεφάλα?
Μπορεί να γίνει εστία μόλυνσης, ή να συσσωρεύσει εσωτερικά πύον ακόμα κι αν κλείσει....
Τον αφήνω με το πετραδάκι επειδή δεν κάθετε να το βγάλω. Δεν θέλω να ρισκάρω δαγκωνιά γιατί αν γίνει τέτοια αρχή μετά.... φασκελοκουκούλοστα.
Δεν θα κλείσει όσο είναι εκεί το πετραδάκι, δεν το αφήνει. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το βγάλω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει...
Γιατί δεν πας στον γιατρό να βγάλει το πετραδάκι;
Και γιατί του πήρες φίμωτρο;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αν δεν το βγάλω μέχρι την τρίτη που θα τον πάω για εμβόλιο θα του ζητήσω να το βγάλει αυτός.
Το φίμωτρο το πήρα γιατί κατάλαβα πως χρειάζεται να το συνηθίσει για να μπορώ να τον βοηθήσω σε τέτοιες περιπτώσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν έχεις γράψει πουθενά νωρίτερα ότι σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό αναρωτιέμαι για το φίμωτρο.
Τι θέμα σου δημιουργεί; Μήπως ένα κολλάρο είναι πολύ πιο εύκολο και πρακτικό.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Δεν έχεις γράψει πουθενά νωρίτερα ότι σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό αναρωτιέμαι για το φίμωτρο.
Τι θέμα σου δημιουργεί; Μήπως ένα κολλάρο είναι πολύ πιο εύκολο και πρακτικό.
Δεν μου δημιουργεί προβλήματα ο καημένος. Αλλά δεν με αφήνει και να τον βοηθήσω αυτή τη στιγμή που το χρειάζεται.
Και επειδή δεν μπορώ να αποκλείσω ότι θα υπάρξουν και άλλες στιγμές που θα χρειαστεί να τον βοηθήσω ή εγώ ή ο γιατρός για αυτό αποφάσισα να του μάθω το φίμωτρο.