Χαρακώθηκε.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περαστικά εύχομαι στον μικρούλη !!! Αυτή είναι η τελευταία δόση, έτσι δεν είναι ; Άντε, σιδερένιος !!! :):):):):)

Γάου Γάου Γάβ και από τον Έκτορα στον Δία (δηλ. "περαστικά μικρέ μου, αλλά μην δίνεις και πολύ αέρα στο δικό σου και σε ταράξει στις ενέσεις") ... :D:D:D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Γουουουβ= ευχαριστώ πολύυυυυυ.

Τον παίρνει από μόνος του τον αέρα ο άθλιος και την πληρώνω εγώ που είμαι ένας αθώος τσοπανοσκυλούκος:rolleyes: αλλά που θα μου πάει το κτήνος????

Θα του κόψω καμιά ξεγυρισμένη δαγκωνιά καμιά μέρα και θα μάθει τι εστί τσοπάναρος:D:D:D.

ΥΓ ναι η τελευταία είναι αν πάνε όλα καλά και δεν χρειαστεί να ξαναγίνει θεραπεία.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άντε, με το καλό να ηρεμήσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας ! :):):):):) Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην ξαναγίνει θεραπεία. Φαντάζομαι πρέπει να κάνει πάλι εξετάσεις έ ;

Βρέ Δία, δεν είπαμε και να τον φάς τον άνθρωπο ! Κοτζάμ ποιμενικός, άμα του κόψεις ξεγυρισμένη δαγκωνιά θα του κάνεις ζημιά ! :eek: Να τον τρομάξεις λίγο είπαμε, μην σου πάρει τον αέρα ... ;):p:D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αποτελέσματα σημερινής επίσκεψης στον κτηνίατρο για το ανάπλασμα και για ....καινούργιες περιπέτειες.
Το τεστ έδειξε ότι με το ανάπλασμα καθαρίσαμε και είμαστε μια χαρά. Επίσης δεν έχουμε ερλίχεια ούτε λεισμάνια.
Μας χτύπησε όμως την πόρτα η δεμοδήκωση. Ο Δίας εδώ και κάποιες μέρες έχει έντονη τριχόπτωση και άρχισε να κάνει στη μουσούδα του κενά από τρίχες. Υποψιάστηκα αμέσως δεμοδήκωση και σήμερα το επιβεβαίωσε και το ξύσμα που πήρε ο γιατρός μας. Μας έδωσε ιβερμεκτίνη 1ml την ημέρα για 60 μέρες και βλέπουμε.
Επίσης βγάλαμε και ένα άγανο από το αυτί μας που μας ταλαιπωρούσε.
Αυτά είναι τα ευχαριστωδυσάρεστα νέα μας.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Toν λυπάμαι τον καημένο το Δία σου, η μία αναποδιά μετά την άλλη τον βρίσκουν. Αν θες μου λες σε ποιον κτηνίατρο πας γιατί μένω και εγώ Ιωάννινα! Περαστικούλια σας και πάλι!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Toν λυπάμαι τον καημένο το Δία σου, η μία αναποδιά μετά την άλλη τον βρίσκουν. Αν θες μου λες σε ποιον κτηνίατρο πας γιατί μένω και εγώ Ιωάννινα! Περαστικούλια σας και πάλι!
Ευχαριστούμε.
Ο Δίας πέφτει συνεχώς θύμα κακού ματιού. Την προηγούμενη εβδομάδα ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφερε τον πατέρα μου στο σπίτι μόλις είδε τον Διάκο τον ζήλεψε. Ντε και καλά να του δώσω κουτάβι όταν ο Δίας γίνει μπαμπάς (που δεν θα γίνει αλλά αυτός δεν το ήξερε).
Γενικά όποιος τον βλέπει από κοντά τον 'χαζεύει"με ανοιχτώ το στόμα και όλο μου τον ματιάζουν τον ζουζουνάκο μου.
Ο κτηνίατρος μας είναι ο Σωτήρης Σαββόπουλος στην Αγία Μαρίνα.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Ευχαριστούμε.
Ο Δίας πέφτει συνεχώς θύμα κακού ματιού. Την προηγούμενη εβδομάδα ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφερε τον πατέρα μου στο σπίτι μόλις είδε τον Διάκο τον ζήλεψε. Ντε και καλά να του δώσω κουτάβι όταν ο Δίας γίνει μπαμπάς (που δεν θα γίνει αλλά αυτός δεν το ήξερε).
Γενικά όποιος τον βλέπει από κοντά τον 'χαζεύει"με ανοιχτώ το στόμα και όλο μου τον ματιάζουν τον ζουζουνάκο μου.
Ο κτηνίατρος μας είναι ο Σωτήρης Σαββόπουλος στην Αγία Μαρίνα.
Κρέμασέ του κανένα σκόρδο!! Και εμείς σε αυτόν πάμε! Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στην περιοχή,είσαι ευχαριστημένος εσύ;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Κρέμασέ του κανένα σκόρδο!! Και εμείς σε αυτόν πάμε! Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στην περιοχή,είσαι ευχαριστημένος εσύ;
Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί του. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Φτου και απ' την αρχή:mad:.
Σήμερα έχουμε χιονάκι και βγήκαμε πρωί πρωί να το απολαύσουμε.
Αμ δε!!!! Τον είχα ελεύθερο και έπαιζε με τις φίλες του μέχρι που κάποια στιγμή βλέπω να αφήνει στάμπες αίματος. Ναι καλά καταλάβατε ο αρχηγκαντέμης μου κόπηκε πάλι ,αυτή τη φορά στο πίσω δεξί πόδι.
Όπως καταλαβαίνεται η βόλτα στο χιόνι πήγε περίπατο και γυρίσαμε άρον άρον στο σπίτι.
Το κακό είναι ότι ξέμεινα από pulvo και δυστυχώς υπάρχει και πρόβλημα στην τοπική αγορά. Δεν βρίσκετε εύκολα στα φαρμακεία τον τελευταίο καιρό:(.
Ευτυχώς και αυτό το τραύμα είναι αρκετά ανοιχτώ.
Πάντως με τέτοιων καιρό δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε γιατρό:(.
Το καλό είναι ότι είναι σε σημείο που το γλύφει.