Ευχαριστούμε πολύ.Περαστικά του θεϊκού τσοπάνη!!! και άγανο και δεμοδήκωση...
Να πάνε όλα καλά!!!!!
Τί είναι ρε παιδιά το άγανο;Επίσης βγάλαμε και ένα άγανο από το αυτί μας που μας ταλαιπωρούσε.
Ευχαριστούμε.Toν λυπάμαι τον καημένο το Δία σου, η μία αναποδιά μετά την άλλη τον βρίσκουν. Αν θες μου λες σε ποιον κτηνίατρο πας γιατί μένω και εγώ Ιωάννινα! Περαστικούλια σας και πάλι!
Είναι η κορυφή από ένα αγριόχορτο πολύ διαδεδομένο που μοιάζει με στάχη.Τί είναι ρε παιδιά το άγανο;
Κρέμασέ του κανένα σκόρδο!! Και εμείς σε αυτόν πάμε! Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στην περιοχή,είσαι ευχαριστημένος εσύ;Ευχαριστούμε.
Ο Δίας πέφτει συνεχώς θύμα κακού ματιού. Την προηγούμενη εβδομάδα ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφερε τον πατέρα μου στο σπίτι μόλις είδε τον Διάκο τον ζήλεψε. Ντε και καλά να του δώσω κουτάβι όταν ο Δίας γίνει μπαμπάς (που δεν θα γίνει αλλά αυτός δεν το ήξερε).
Γενικά όποιος τον βλέπει από κοντά τον 'χαζεύει"με ανοιχτώ το στόμα και όλο μου τον ματιάζουν τον ζουζουνάκο μου.
Ο κτηνίατρος μας είναι ο Σωτήρης Σαββόπουλος στην Αγία Μαρίνα.
Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί του. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.Κρέμασέ του κανένα σκόρδο!! Και εμείς σε αυτόν πάμε! Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στην περιοχή,είσαι ευχαριστημένος εσύ;
Σε ευχαριστώ Αγάθη.Περαστικά του Δία σου και όλα καλά να πάνε...
Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον το έχει ανάγκη το ματάκιΠεραστικά του!
Να του κρεμάσεις ματάκι! ή κάτι σε μπλέ απόχρωση!