Αυτό λέω κι εγώ... Μέχρι τώρα τα σκυλιά δηλαδή πού ζούσανε... εκτός αν είναι φυλές από Περού και την Αίγυπτο, που δεν έχουν καν τρίχωμα, να το καταλάβω!τζισους δλδ με αυτο το μαρκετινγκ!κ η πλακα ειναι ,οτι μας κανουν να τρεχουμε σαν τα γιδια να παρουμε!!!!χαχα!παναγια μου!αφηστε τα σκυλακια να καουν κ λιγο!!!!!
Υπαρχει ένα σπρει που κανει τις πατουσιτσες πιο ανθεκτικες, αν εχω καταλαβει καλα.Καλησπέρα...
Αυτό ακριβώς το τόπικ έψαχνα...
Λοιπόν, εδώ ψηλά από χθες χιονίζει ασταμάτητα... Έξω βγαίνεις και το χιόνι είναι μέχρι τη μέση της γάμπας σου σε κάποια σημεία. Εννοείται ότι το σκυλί βουτάει μέσα στα χιόνια που του φτάνουν πάνω από τον ταρσό.
Ερώτηση...
Ο Κόφι είναι μαλλιαρός, τραχιά σχετικά τρίχα. (σαν καταλανό τσοπανόσκυλο και σε μέγεθος και σε μορφολογία-τρίχα)
Από το καλοκαίρι τον έχω αφήσει ακούρευτο γιατί είχα προβλέψει τα της Γερμανίας (αν και ομολογώ δεν περίμενα τέτοιες καιρικές συνθήκες τόσο νωρίς)... Βγαίνουμε έξω και παίζουμε και ανάμεσα στα δάχτυλά του και στην κάτω από το πέλμα γίνονται μπαλάκια πάγου... Πιστεύω τον πονάνε γιατί προσπαθεί να τα τραβήξει.
Να τα κουρέψω τα πατούσια του ή θα του χαλάσω κάποια "προστασία"?
Επίσης, διάβασα πριν για βαζελίνη. Σκέφτομαι να του πάρω. Πριν από τη βόλτα θα του βάζω? Αυτό δεν είναι χειρότερο, δε θα "μαλακώσει" το πέλμα του άρα θα το κάνει πιο ευαίσθητο? Πιστεύω ότι όσο πιο σκληρό είναι τόσο καλύτερα είναι για το σκυλί από άποψη αντοχής.
Ή βάζω βαζελίνη μετά τη βόλτα?
Πάντως αν εξαιρέσουμε τα μπαλάκια πάγου κατά τα άλλα είναι απτόητος και χαρούμενος.
Το ίδιο και όλα τα σκυλάκια που βλέπω εδώ, μικρά ή μεγάλα. Αυτά με τα παπούτσια τα βλέπω υπερβολές, δηλαδή τα σκυλιά εδώ πώς πάνε βόλτα μια χαρά δίχως "αξεσουάρ"?