Καλησπερα σε ολους Να με συγχωρανε οι αγαπητοι μοντς που ανοιγω ενα νεο τσιμπουροθεμα, αλλα λογω του δυσκινητου ιντερνετ που εχω μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανω μια εστω απλη αναζητηση πανω στο θεμα.... Λοιπον, εδω κ λιγες μερες εχετε παρατηρησει ολοι φανταζομαι οτι η ανοιξη εχει μπει για τα καλα. Αυτη τη στιγμη εγω ομως νοσταλγω το χειμωνα με το κρυο κ το χιονι!! Εδω και δυο μερες αλλη δουλεια δεν κανω στη βολτα πρωι μεσημερι απο το να διωχνω τα τσιμπουρια απο τη σκυλα μου. Μιλαμε μυριζει λιγο κατω στο σωμα κ ηδη εχουν παει καμποσα στη μουσουδα της καποια στο σωμα της...Με λιγα λογια τρεχω κ δεν φτανω.Σιγουρα εχει φαει δαγκωματια. Ολο κ καποιο θα μου ξεφυγε. Δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο οσο καιρο την εχω. Δεν ειχα δει ποτε τσιμπουρι πανω της. Δεν ειχε τυχει να πιασω ποτε με τα χερια μου εναν απο αυτους τους διαολους. Αμπουλα της εχω βαλει (πριν τρεις μερες) και σπρευ της βαζω παντα πριν βγοιυμε. Υπαρχει ρε παιδια κατι πιο ισχυρο?Δλδ, δεν εχει νοημα η βολτα μας. Καθε λιγο και λιγακι την ψαχουλευω. Ακομα κ πανω μου σκαρφαλωναν τα μαμημενα! Κ μια αλλη ερωτηση, τα τσιμπουρια ειναι πηδηχτερα οπως οι ψυλλοι? Κ μια αλλη ερωτηση: Εδω που ειμαι ειμαι περιτριγυρισμενη απο μαντρια με αιγοπροβατα....Τσιμπουρια, ψυλλοι δεν πανε πανω σ αυτα τα ζωντανα?Τι κανουν οι τσομπανηδες γ αυτο το θεμα? Ο ληθυσμος των μαμουνιων αυτων θα μειωθει καθολου οσο περναει ο καιρος?Η θα ειναι ετσι μεχρι το καλοκαιρι που θα ειμαι εγω εδω πανω? Για δωστε καμια ιδεα....