Ψεκασμός με K-Othrine

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μετακομιζω σε αλλο σπιτι και θελω να αποπαρασιτωσω τον κηπο (το σπιτι ηταν ακατοικητο πολυ καιρο και εμοιαζε με ζουγκλα μεχρι προχθες).

Στο σπιτι θα μπω 1 Απριλιου και θελω να ψεκασω τωρα με K-othrine ή με κατι αλλο που θα μου προτεινετε ....οτιδηποτε ερπεται ή πεταει εχοντας φωλια στον κηπο , θελω να το εξολοθρευσω.

Επειδη οι χωροι ειναι αρκετοι (500 τμ) , θελω να ειναι cost effective :)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλημερα

Χρησιμοποιω πολλα χρονια το K-othrine με πολυ καλα αποτελεσματα.
Θα ελεγα αν μπορεις να ψεκασεις και τους τοιχους,δεν βαφει,και οτι περισσεψει να το ριξεις σε νεροχυτες,σιφωνια κλπ.

Θα χρειαστεις ενα επαγγελματικο ψεκαστηρα,δεν ειναι ακριβος,να να κανεις πιο ευκολα και πιο σωστα την δουλεια σου.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Καλημερα

Χρησιμοποιω πολλα χρονια το K-othrine με πολυ καλα αποτελεσματα.
Θα ελεγα αν μπορεις να ψεκασεις και τους τοιχους,δεν βαφει,και οτι περισσεψει να το ριξεις σε νεροχυτες,σιφωνια κλπ.

Θα χρειαστεις ενα επαγγελματικο ψεκαστηρα,δεν ειναι ακριβος,να να κανεις πιο ευκολα και πιο σωστα την δουλεια σου.
Σ'ευχαριστω yasemin ...ψεκαστηρας υπαρχει οποτε θα μπουμπουνησω το σπιτι αμεσα με K-othrine :) ...πιστευω 10 ημερες να ειναι αρκετες μεχρι να μπουμε στο σπιτι μαζι με τα ζωα.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εμεις το κανουμε ενω ζουμε στο σπιτι!!
Μολις στεγνωσει δεν υπαρχει προβλημα,ισως χρειαστει σε 2 μηνες να επαναλαβεις για να εισαι σιγουρος και για τις σκνιπες.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εμεις το κανουμε ενω ζουμε στο σπιτι!!
Μολις στεγνωσει δεν υπαρχει προβλημα,ισως χρειαστει σε 2 μηνες να επαναλαβεις για να εισαι σιγουρος και για τις σκνιπες.
Εχω το κοπροσκυλο το ενα που γουσταρει να μασαει μαμουνια (γεοσκωληκες κλπ) ... αν πετυχει κατσαριδα που τρεκλιζει απο το φαρμακο , μπορει και να τη φαει επι τοπου για πλακα.Ο αλλος σκυλος παλι ζει με ενα νεφρο και θελω να ειμαι προσεκτικος με τη χημεια.

Για τις σκνιπες , θελω να λαβω πολλα μετρα προστασιας γιατι προβλεπεται πολυ αραγμα εξω ...ο ψεκασμος με k-othrine ειναι ενα απο αυτα.
Λεω για λαμπες ηλεκτροπληξιας , βασιλικους φουλ κλπ ...φυσικα , περιμενω προτασεις :)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οι λαμπες προσελκυουν τα εντομα και καποια μπορει να ξεφυγουν οποτε δεν τις χρησιμοποιω.
Εχω υπερηχους μεγαλης εμβελειας.
Βασιλικος,δεντρολιβανο,γερανια,αρμπαροριζα.Απομακρυνεις φυτα που τα προσελκυουν πχ δαφνες,αγγελικες κλπ
Αλλαζεις τις λαμπες απο λευκες σε κιτρινες αυτες που εχουν σημα ενα κουνουπι απο εξω,ευτυχως που δεν ειναι κοκκινες!!!!

Μπορεις να τοποθετησεις δαδες σιτρονελας ,οπως και φιδακια του καμπινγκ που κρεμονται σαν φωτιστικα και καινε ολο το βραδυ.

Βαζεις μερικα μπολακια γεματα αποσμινη,λειτουργει σαν εντομοπαγιδα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δάφνες?
οι κλασσικές που βάζουμε και στην φακή? οι απολλώνιες?
φέρνουν έντομα???
κι έχω βάλει δέκα ρε γμτ........

ή οι άλλες οι ροδοδάφνες/πικροδάφνες?
απο αυτές έβαλα μόνο 3-αμα είναι να τις μεταφυτευσω αλλού.......

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Α ξεχασα!!!

Υπαρχει μια συσκευη που λεγεται turbo fan,ναι μεν εχει λαμπα αλλα εχει και τουρμπινα που τα ρουφαει και δεν προλαβαινουν να φυγουν.
Στο πισω μερος της εχει ενα συρταρακι που μαζευονται ολα τα εντομα που εχουν εξολοθρευτει.

Λεμονιες,πορτοκαλιες κλπ ειναι πολυ καλες.

Παιρνεις και eukacid και βαζεις στα σκυλακια 3-4 σταγονες,το χρησιμοποιεις και πανω σου αν θες και εισατε ολοι μια χαρα!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το k-othrine είναι και απολυμαντικό ή μονο εντομοκτόνο?
και τι κάνει με τα αυγά των ψύλλων?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το κ οθρινε, το χρησιμοποιησα και εγω ενα φακελακι σε 8 κιλα νερο ενω ειναι για 10. Θα ελεγα οτι ψιλοεβαψε. Το σπιτακι αν και το σκουπισα φαινεται ακομη.
Δεν υπαρχει προβλημα και να ειστε εκει. Δεν μπορω να πω το ιδιο για καμπιες σκουληκια κλπ... ;-)

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
φίου.......
γιατί βασικά τις απολλώνιες τις είχα για ψιλοεντομοαπωθητικές αφού έχουν μια δόση αιθέριων ελαίων κι αυτές

οι πικροδάφνες τζούς λοιπόν......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Βρε yasemin ήμαρτον!!!!
Εταιρία απεντόμωσης έχεις; Εχεις κάνει την εξολόθρευση μαμουνιών, επιστήμη ε; :p Εγώ λέω να το γυρίσεις στο επαγγελματικό και με μια χρεωσούλα στου συμφορουμίτες, να προσλαμβάνουν εσένα γι' αυτή την δουλειά :D:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εχω και αλλα τοσα,αλλα για να μην βαρεθειτε βρε παιδια....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν βαριόμαστε! Είμαστε όλο αυτιά! Άλλωστε Δεν υποφέρει μόνο το σκυλούνι από τα ζουζούνια, εγώ να δείς κάτι καντίλες το καλοκαίρι από τα κουνούπια!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οι λαμπες προσελκυουν τα εντομα και καποια μπορει να ξεφυγουν οποτε δεν τις χρησιμοποιω.
Εχω υπερηχους μεγαλης εμβελειας.
Βασιλικος,δεντρολιβανο,γερανια,αρμπαροριζα.Απομακρυνεις φυτα που τα προσελκυουν πχ δαφνες,αγγελικες κλπ
Αλλαζεις τις λαμπες απο λευκες σε κιτρινες αυτες που εχουν σημα ενα κουνουπι απο εξω,ευτυχως που δεν ειναι κοκκινες!!!!

Μπορεις να τοποθετησεις δαδες σιτρονελας ,οπως και φιδακια του καμπινγκ που κρεμονται σαν φωτιστικα και καινε ολο το βραδυ.

Βαζεις μερικα μπολακια γεματα αποσμινη,λειτουργει σαν εντομοπαγιδα.
Εχεις να μου προτινεις καποιο συγκεκριμενο μηχανιμα υπερηχων;