ή ο σκύλος έξω ή καθόλου σκυλος

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι καλέ. Ρωτάω τη γνώμη σου για το ποιον υποστηρίζεις στη συγκεκριμένη περίπτωση διότι δεν κατάλαβα καλά από το ποστ σου. :)

Όσον αφορά τη δική μου γνώμη, ξέρετε τις ιδέες μου για το σκύλο καθώς και το ότι αφήνω το Μουφ στο κρεβάτι μου και μάλιστα τώρα το χειμώνα που σκεπάζομαι με τρία παπλώματα, εκ των οποίων το ένα είναι βελέντζα. Αυτό το έχω καταστήσει σαφές σε όλους και ευτυχώς ο φίλος μου έχει ακριβώς τις ίδιες αντιλήψεις, οπότε τα πάμε μια χαρά. Τον ρώτησα μάλιστα απ' την αρχή, πριν καν κοιμηθεί με μένα, για τις ιδέες του περί ύπνου με σκύλους, οπότε πέρασε τις εξετάσεις με άριστα και τόνο. Αν δεν τις πέρναγε θα έλεγα "Neeeeeeeext!" Και το εννοώ. Αν δε μου έκανε τάχα ότι αγαπά τους σκύλους προκειμένου να πετύχει εκείνο τον ύπνο μαζί μου, θα το καταλάβαινα και θα έπαιρνε πόδι.:) Αν δεν έχουμε τις ίδιες ιδέες σε ορισμένα πράγματα, καλόν είναι να μην προχωρήσει η σχέση. Αν και ο Μήτσος το έχει παρακάνει, από την άλλη θα μπορούσε να έρθει σε συμφωνία με τη γυναίκα του για το σκύλο και να σταματήσει να τον κακομαθαίνει. Από την άλλη καλό είναι να βάλει κι εκείνη νερό στο κρασί της.

Πάντα η γνώμη μου... :)

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Κανέναν...θύμωσα με τον εγωιστικό τρόπο του κυρίου να κρατάει το σκύλο μέσα στο σπίτι και θύμωσα με τα γύρω γύρω που βγήκανε στη φόρα, πραγματικά με ενοχλεί! Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτη τη γυναίκα που κυοφορεί και τις έχουμε βγάλει τα οικογενειακά άπλυτα στη φόρα, αφού και ο ίδιος ο σύζυγος δεν κοιτάει να την προστατέψει αλλά να υπαρασπιστεί πάλι πάνω της τα "θΕΛΩ" του! Θυμώνω...:(

Γνώμη μου Σαρα, η Κυρία, με Κ κεφαλαίο δεν έχει κανένα νερό να βάλει στο κρασί της και για μένα είναι ηρωίδα! Εαν δε θέλει το σκύλο, δε θέλει το σκύλο and that's all!Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε, γιατι και πώς και μα αν είναι δυνατό δεν παθαίνει τπτ το μωρο κ.λπ.....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παιδια,μη φρικαρετε ετσι γιατι δινετε αλλη διασταση και χαρακτηριζετε λαθος το ζευγαρι.Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Ουτε ο αντρας ειναι ανευθυνος και δεν υπολογιζει γυναικα και σκυλο,ουτε η γυναικα του υστερικη εγκυος.Ξεκινησε λαθος η πρωτη επαφη της γυναικας με το σκυλο και ο αντρας δεν ειχε συνειδητοποιησει το μεγεθος ενοχλησης.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Παιδια,μη φρικαρετε ετσι γιατι δινετε αλλη διασταση και χαρακτηριζετε λαθος το ζευγαρι.Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Ουτε ο αντρας ειναι ανευθυνος και δεν υπολογιζει γυναικα και σκυλο,ουτε η γυναικα του υστερικη εγκυος.Ξεκινησε λαθος η πρωτη επαφη της γυναικας με το σκυλο και ο αντρας δεν ειχε συνειδητοποιησει το μεγεθος ενοχλησης.
Οκ! Το δέχομαι..:) Και δε θυμώνω..:):)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
πολλες γυναικες δεν θελουν κανενα ζωο οταν περιμενουν παιδι.

Υπαρχουν περιπτωσεις γυναικων που εδιωξαν,εδωσαν το σκυλι τους,οταν εμαθαν για το παιδι που κυοφορουν.
γιατι ισως φοβηθηκαν μην κολλησουν (λανθασμενα βεβαια) καποια ασθενεια...ή σιχαθηκαν την τριχα ή επειδη στην εγκυμοσυνη οι γυναικες γινονται καπως πιο περιεργες...

δεν λεω οτι το επικροτω...αλλα εχω και προσωπικη εμπειρια...σε στενο κυκλο.

μεχρι και γιατρος εχει συμβουλεψει εγκυο να μην εχει πια σκυλι...αλλη ιστορια και αυτη...τελος παντων.
Νομιζω οτι οι εγκυμονουσες φοβουνται μην κολλησουν τοξοπλασμα (η ουροπλασμα) που προκαλει αποβολη.
Αυτο το περνεις απο γατες δεν ξερω για σκυλους και απο απλυτα φρουτα αν θυμαμαι καλα αυτο που εχω διαβασει.

Επίσης και γιατί ο σκύλος γλείφει, γαυγίζει, μαδάει, δαγκώνει και έχει πολλά έξοδα... Ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή..:rolleyes: