ή ο σκύλος έξω ή καθόλου σκυλος

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μα το θέμα είναι να μη φέρεις σκύλο στο σπίτι καθόλου, αν η γυναίκα σου δεν το θέλει πραγματικά, γιατι μετά στην πρώτη δυσκολία (βλέπε εγκυμοσύνη) θα φάει πόρτα ο σκύλος και θα'σαι εσύ υπεύθυνος, όχι εκείνη.

Αλλά πρώτα θα έκανα τη συμφωνία και μετά θα έφερνα το σκύλο.... όχι κατόπιν εορτής.
επειδη εχω σκυλο και εαν παντρευτω ελπιζω να εξακολουθω να εχω σκυλο...η γυναικα μου θα βρει τον σκυλο και οχι ο σκυλος την γυναικα μου.

αρα το θεμα ειναι στο τι θα πραξω,εκεινη την συγκεκριμενη στγμη της ζωης μου.

επισης δεν ξερω (δεν ειμαι πατερας) εαν απο την στιγμη που θα γινω,ο σκυλος περασει σε δευτερη μοιρα στην ζωη μου...εξω απο τον χορο,πολλα τραγουδια λεγονται...

ο δικος μου σκυλος μενει εξω.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναι βρε Θοδωρή, αλλά εδώ μιλάμε για την περίπτωση του φίλου οπου η γυναίκα προϋπήρχε του σκύλου. :) Το ζήτημα τι κάνεις αν ερωευτείς άνθρωπο που δε γουστάρει τα σκυλιά, το έχουμε καλύψει αλλού. :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μαλλον περναω κριση ταυτοτητας τον τελευταιο καιρο ή κατι αλλο φταιει...

Πηγη ξερω για τι μιλαμε στο συγκεκριμενο θεμα.

απλα με το "εσυ" που εγραψες στο παραπανω ποστ σου,απαντησα προσωπικα τι θα εκανα...σε αλλα ποστ μου στο θεμα,δεν μιλουσα ουτε προσωπικα,ουτε για το "εαν ερωτευτω"...

τελος παντων....

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το ζήτημα τι κάνεις αν ερωευτείς άνθρωπο που δε γουστάρει τα σκυλιά, το έχουμε καλύψει αλλού. :)
Εγώ δεν πιστεύω στον έρωτα...
Δεν μπορώ ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να βρίσκομαι με μια σύντροφο με διαφορετικά ενδιαφέροντα, διαφορετικό τρόπο ζωής και ισχυρίζοντας ότι "είμαι ερωτευμένος" να παραμένω μαζί της.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Εγω θεωρω τον εαυτο μου υστερική με το θέμα της μητρότητας. Αλλά και υπερβολική στην αγάπη μου με τα σκυλιά. Παρ όλα αυτά όταν έρθει η "πολυπόθητη ώρα" δε ξέρω που θα βάλω το σκύλο. Ίσως σε κάποια φάση μέσα έξω, γιατι και τελείως ξεκομμένο δε θέλω να το έχω με τίποτα!
Τώρα όσον άφορα με τα βιντεάκια με τα μωρα που γλύφονται απο τα σκυλιά ή παίζουν είμαι κάθετη! Όσο γλυκανάλατα κι αν φαίνενονται και όσο θαυματοποιά, δε μπορώ τέτοιες επαφές τρίτου τύπου με το μωρό μου, και κυρίως γιατι δε μπορώ να προβλέψω πως θα αντιδράσει ο σκύλος. Ασε που σιχαίνομαι!
Αν μεγαλώσει λίγο και έχει αντισώματα και μπορεί να επικοινωνεί καλύτερα με το σκύλο το συζητάμε! Αλλά δε μπορώ αυτες τις εικόνες με τα σκυλιά και τα μωρά!! Μπορει να είναι ακίνδυνες αλλά αντιδράει ο οργανισμός μου! Και δεν έχω ακομα μωρο στα χέρια μου, που να αποκτήσω...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ρε παιδια.. μηπως να ανοιξουμε και μια ενοτητα "συνοικεσια".. χαχαχαχα...
Υπαρχει και η αλλη περιπτωση.. η γυναικα να ειναι παθολογικα ερωτευμενη με τα σκυλια .. ο αντρας οκ μαρεσουν.. και λογω ερωτα του αντρα προς την γυναικα .. να του κανει η αλλη μια καλη πλυση εγκεφαλου... και απο μποξερ και κουταβι να θελει ενηλικα αδεσποτα, να μαζευει σκυλια και τρεχει σε κτηνιατρους αγγαρεια... ... Λεμε τωραααα!.. (μη το διαβασει αντρας μου με εσφαξε στο γονατο! τα απλυτα μας στη φορααα!!) ... αχ ρε μανα ποσο δικο ειχες!!! Δε θελει κοπο θελει τροπο!!!
Εγω μαλλον το παρακανα.. και τωρα που μου ξυπνησε το μητρικο .. μου λεει δεν θες να παρουμε αλλο ενα σκυλο?? Ντόινγκ!!!!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
εγώ πιστεύω οτι αν κάποιος έχει σκυλί πριν βρει το έτερον ήμισυ, όταν το βρει θα πρέπει να ξεκάθαρος στα θέλω του με το σκυλί...ημίμετρα και παραχωρήσεις δεν βοηθούν γιατι θα βρεθούν μπροστά τους...

αν τώρα ειναι ζευγάρι και έρθει το σκυλί στην ζωή τους, καλό θα ειναι να είναι συνειδητοποιημένοι για τι πάνε να κάνουν..πλέον δεν είναι οι δύο τους αλλά υπάρχουν κ οι ανάγκες και η φροντίδα του σκυλιού.και δεν είναι απλό πράγμα αυτό...το σπίτι για μια νοικοκυρά δεν είναι πότε το ίδιο...οι διακοπές, οι έξοδοι αλλά και τα έξοδα..σε κάθε πτυχή της ζωής τους θα υπάρχει το σκυλί για όσα χρόνια ειναι τυχεροί να το έχουν.

και αυτό σημαίνει οτι το σκυλί θα υπάρχει και σε μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη...
μαμά δικού μου παιδιού δεν είμαι, αλλά ελπίζω σύντομα να τα καταφέρουμε. όταν με το καλό έρθει μια εγκυμοσύνη ο εκτωρας θα παραμείνει ο έκτωρας και δεν φταίει σε τίποτα.
δεν ξέρω εγώ πόσο μπορεί να αλλάξω τότε...αν θα έχω νεύρα, αν θα ζαλίζομαι, αν θα ανακατεύομαι, αν θα πρέπει να είμαι κρεββατωμένη ή πολύ απλά να είμαι μια χαρά...ότι και να συμβεί όμως δεν είμαι μόνη μου και δεν μου φταίει ο μικρός. δεν θα βγεί απο το σπίτι και δεν θα φύγει απο κοντά μας.
απλά εύχομαι να έχω την ίδια διαύγεια και τότε :D:D:maria::maria:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όταν ο σκύλος προηγείται της σχέσης τα πράγματα νομίζω οτι ξεκαθαρίζουν αρκετά γρήγορα. Όταν έρχεται στο σπίτι σου κάποιος για πρώτη ή δεύτερη φορά και αρχίζει τους μορφασμούς ή τις σιχασιές ή δεν τον κλείνεις σε κανένα δωμάτιο κλπ δεν νομίζω οτι προβληματίζεσαι ιδιαίτερα για το αν θέλει τον σκύλο ο άλλος οπότε και πράττεις ανάλογα. Όταν ο σκύλος έρχεται μετά την σχέση φαντάζομαι οτι είναι συνειδητή επιλογή και των δύο οπότε θεωρώ οτι τα πράγματα πάλι είναι ξεκάθαρα απλά προσαρμόζεισαι στις αλλαγές που έρχονται (πχ παιδί) και πράττεις πάλι ανάλογα όπως το να αναλάβει ο άλλος περισσότερες ευθύνες ως προς την φροντίδα του σκύλου.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Εγω θεωρω τον εαυτο μου υστερική με το θέμα της μητρότητας. Αλλά και υπερβολική στην αγάπη μου με τα σκυλιά. Παρ όλα αυτά όταν έρθει η "πολυπόθητη ώρα" δε ξέρω που θα βάλω το σκύλο. Ίσως σε κάποια φάση μέσα έξω, γιατι και τελείως ξεκομμένο δε θέλω να το έχω με τίποτα!
Θυμίζω ότι όταν μπαίνει εδώ μέσα κάποιος που λέει "είμαι φοιτητής και θέλω σκύλο" πέφτουμε όλοι να του θυμίσουμε ότι έχει να κάνει στρατό, μεταπτυχιακά κλπ. Αντίστοιχα οι γυναίκες, πριν πάρουν σκύλο θα πρέπει να έχουν σκεφτεί τι θα κάνουν σε περίπτωση εγκυμοσύνης - δεν μιλάμε για ακραία σενάρια προβληματικής εγκυμοσύνης που μπορεί να τύχουν, αλλά μία κανονική εγκυμοσύνη.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σωστό vrmode.
Βέβαια υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα να βρεθεί η γυναίκα σε δύσκολη θέση όπου και να θέλει ίσως να μην μπορεί να κρατήσει τον σκύλο για κάποιες μέρες, αλλά σε γενικές γράμμες αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμαι πριν πάρουμε το σκυλί.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Θυμίζω ότι όταν μπαίνει εδώ μέσα κάποιος που λέει "είμαι φοιτητής και θέλω σκύλο" πέφτουμε όλοι να του θυμίσουμε ότι έχει να κάνει στρατό, μεταπτυχιακά κλπ. Αντίστοιχα οι γυναίκες, πριν πάρουν σκύλο θα πρέπει να έχουν σκεφτεί τι θα κάνουν σε περίπτωση εγκυμοσύνης - δεν μιλάμε για ακραία σενάρια προβληματικής εγκυμοσύνης που μπορεί να τύχουν, αλλά μία κανονική εγκυμοσύνη.
Πιστευω να το λες γενικα και όχι ειδικά γιατι δεν είπα πουθενα ότι θα κακομεταχειριστώ το σκύλο ή θα τον παρατήσω!
Δε θα παράταγα ποτέ το σκύλο και δε θα άλλαζα τις συνήθειες του επειδη θα έμενα έγκυος, απλά θα προσάρμοζα κάπως τα πράγματα. Άλλωστε με τον ερχομο ενός παιδιού όλων οι ζωες αλλάζουν και οι συνήθειες. Δε θα δυστυχίσει ο σκύλος αν αλλάξει κι αυτός κάπως τις δικές του. Δεν είναι τραγικό να κοιμάται ο σκύλος έξω και να μη θέλω να έρχεται σε επαφή με ένα 3,5 μηνών μωρό!
Αλλά και δε θα τον έβγαζα έξω ξαφνικά ενώ πριν έμενε μέσα, θα φρόντιζα απο την αρχη που θα μένει ο σκύλος για να μην αλλάξει δραματικά ο χώρος διαμονής του.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Πιστευω να το λες γενικα και όχι ειδικά γιατι δεν είπα πουθενα ότι θα κακομεταχειριστώ το σκύλο ή θα τον παρατήσω!
Δε θα παράταγα ποτέ το σκύλο και δε θα άλλαζα τις συνήθειες του επειδη θα έμενα έγκυος, απλά θα προσάρμοζα κάπως τα πράγματα. Άλλωστε με τον ερχομο ενός παιδιού όλων οι ζωες αλλάζουν και οι συνήθειες. Δε θα δυστυχίσει ο σκύλος αν αλλάξει κι αυτός κάπως τις δικές του. Δεν είναι τραγικό να κοιμάται ο σκύλος έξω και να μη θέλω να έρχεται σε επαφή με ένα 3,5 μηνών μωρό!
Αλλά και δε θα τον έβγαζα έξω ξαφνικά ενώ πριν έμενε μέσα, θα φρόντιζα απο την αρχη που θα μένει ο σκύλος για να μην αλλάξει δραματικά ο χώρος διαμονής του.
Αυτό που είπα το είπα γενικά με αφορμή τα δικά σου γραφόμενα ειδικά. Δηλαδή, πρώτα σκεφτόμαστε αυτά τα ενδεχόμενα και μετά παίρνουμε σκύλο... Αν και εσύ ειδικότερα από όσο θυμάμαι δεν έχεις πρόβλημα αλλαγής συνήθειας - αν θυμάμαι καλά ο σκύλος έξω δεν μένει?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ δεν πιστεύω στον έρωτα...
Δεν μπορώ ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να βρίσκομαι με μια σύντροφο με διαφορετικά ενδιαφέροντα, διαφορετικό τρόπο ζωής και ισχυρίζοντας ότι "είμαι ερωτευμένος" να παραμένω μαζί της.
Πες τα, ρε μεγάλε!!!!!:fan::fan::fan::fan::fan:

Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα: έχω ένα φίλο που όταν έψαχνε για γυναίκα μετά το διαζύγιό του (που ήταν άσχετο με τους σκύλους του), είχε πει από την αρχή: "ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΣΕ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ!!" Και ναι, βρήκε γυναίκα που να ήθελε τα σκυλιά του και ναι, ήταν και θεογκόμενα (είναι όμως κι αυτός καλούτσικος) και με δουλειά καλή δικιά της και τελείως νορμάλ.:)

Edit: τώρα το είδα αυτό:

Νομιζω οτι οι εγκυμονουσες φοβουνται μην κολλησουν τοξοπλασμα (η ουροπλασμα) που προκαλει αποβολη.
Αυτο το περνεις απο γατες δεν ξερω για σκυλους και απο απλυτα φρουτα αν θυμαμαι καλα αυτο που εχω διαβασει.
Πολύ σωστή η παρατήρηση για τα άπλυτα φρούτα και λαχανικά, αφού αποδείχτηκε πρόσφατα ότι σε ορισμένα παιδιά που έχουν κληρονομήσει το σχετικό γονίδιο, τα άπλυτα ή άσχημα πλυμένα φρούτα και λαχανικά, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ, κάνουν trigger το Διαβήτη Τύπου Ι!!!! Που προφανώς είναι απείρως χειρότερος από τους όποιους κινδύνους εγκυμονεί ο σκύλος στο σπίτι. Που δεν εγκυμονεί δηλαδή, μόνο από Έλληνες έχω ακούσει αυτούς τους φόβους.

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αυτό που είπα το είπα γενικά με αφορμή τα δικά σου γραφόμενα ειδικά. Δηλαδή, πρώτα σκεφτόμαστε αυτά τα ενδεχόμενα και μετά παίρνουμε σκύλο... Αν και εσύ ειδικότερα από όσο θυμάμαι δεν έχεις πρόβλημα αλλαγής συνήθειας - αν θυμάμαι καλά ο σκύλος έξω δεν μένει?
Προς το παρόν ναι γιατι δε συζώ ακόμα με τον συντροφό μου. Μιλάω για όταν θα συζώ με τον συντροφό μου και θα κάνουμε δική μας οικογένεια. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα για μένα προσωπικά, αφου το έθιξες, ούτε εγκυμοσύνης, ούτε αλλαγής συνηθειών της σκύλας μου.

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
παντως οπως και να εχει αν ενας απο τους δυο δεν θελει σκυλο τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα για τον αλλο
εμενα ηξερε την καψουρα μου με τα σκυλια στα λογια ολα ενταξει αλλα τελικα οπως αποδειχθηκε μολις ειδε τα σκουρα μου τα αλλαξε
γυναικες τι να πω?σορρυ αλλα ετσι ειναι

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Προς το παρόν ναι γιατι δε συζώ ακόμα με τον συντροφό μου. Μιλάω για όταν θα συζώ με τον συντροφό μου και θα κάνουμε δική μας οικογένεια. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα για μένα προσωπικά, αφου το έθιξες, ούτε εγκυμοσύνης, ούτε αλλαγής συνηθειών της σκύλας μου.
Μα αυτό λέμε - αν συζήσει κάποιος σε 3-4-5 χρόνια και μείνει έγκυος τι θα κάνει? Θα αλλάξες συνήθειες στο σκύλο του όταν θα είναι 10 χρονών?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
παντως οπως και να εχει αν ενας απο τους δυο δεν θελει σκυλο τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα για τον αλλο
εμενα ηξερε την καψουρα μου με τα σκυλια στα λογια ολα ενταξει αλλα τελικα οπως αποδειχθηκε μολις ειδε τα σκουρα μου τα αλλαξε
γυναικες τι να πω?σορρυ αλλα ετσι ειναι
Εδώ δυστυχώς θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Συμβουλή μου είναι να πατήσεις πόδι. Έχει υποχρέωση να υποχωρήσει εκείνη διότι προφανώς σε παραπλάνησε πριν το γάμο για να αλλάξει μετά και τώρα σε εκβιάζει με το παιδί σου. Και θα σταματήσω εδώ πριν προχωρήσω με περισσότερες γνώμες. :( Πιστεύω όμως ότι έχεις τη δύναμη να επιβάλεις τη γνώμη σου διότι έχεις δίκιο εσύ και άδικο αυτή. Τελείως. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα σοφή διότι δεν καταλαβαίνει τι θα πει γάμος, δηλαδή συμβιβασμός και δεν της ζητάς δα και τίποτα τρομερό. Θα κάνει καλό και στο παιδί σας και στην οικογένειά σας.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Μα αυτό λέμε - αν συζήσει κάποιος σε 3-4-5 χρόνια και μείνει έγκυος τι θα κάνει? Θα αλλάξες συνήθειες στο σκύλο του όταν θα είναι 10 χρονών?
Γιατι πας τόοοοοσο μακρυα;;;;
Και επιτέλους γιατι δε θες να καταλάβεις τι λέω;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Εδώ δυστυχώς θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Συμβουλή μου είναι να πατήσεις πόδι. Έχει υποχρέωση να υποχωρήσει εκείνη διότι προφανώς σε παραπλάνησε πριν το γάμο για να αλλάξει μετά και τώρα σε εκβιάζει με το παιδί σου. Και θα σταματήσω εδώ πριν προχωρήσω με περισσότερες γνώμες. :( Πιστεύω όμως ότι έχεις τη δύναμη να επιβάλεις τη γνώμη σου διότι έχεις δίκιο εσύ και άδικο αυτή. Τελείως. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα σοφή διότι δεν καταλαβαίνει τι θα πει γάμος, δηλαδή συμβιβασμός και δεν της ζητάς δα και τίποτα τρομερό. Θα κάνει καλό και στο παιδί σας και στην οικογένειά σας.
Σαρα εισαι πολύ απόλυτη! Είναι άδικη επειδη δε θέλει το σκύλο στο σπίτι; Είτε είναι έγκυος είτε όχι είναι δικαίωμά της το τι θα θέλει.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σαρα εισαι πολύ απόλυτη! Είναι άδικη επειδη δε θέλει το σκύλο στο σπίτι; Είτε είναι έγκυος είτε όχι είναι δικαίωμά της το τι θα θέλει.
αν το παρεις ετσι, και ο αλλος εχει δικαιωμα να θελει το σκυλο μεσα... Τα δικαιωματα ομως δεν λυνουν τα προβληματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea