Ανάλογο βιντεάκι(όχι όμως στην Ιαπωνία) θυμάμαι πάλι εδώ και με μια γριά στην είσοδο μιας πολυκατοικίας που την καβάλησε ένα λάμπραντορ αν δεν κάνω λάθος και την πέταξε κάτω κάνοντας τελικά ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που αυτή γέλαγε.
Έχω δει το βιντεάκι στο οποίο αναφέρεσαι. Καμία σχέση με αυτό. Εκεί καταρχήν η ηλικιωμένη κυρία φαινόταν να γνωρίζει και να μη φοβάται το σκύλο.. Όλο το σκηνικό είχε το χαρακτήρα ενός χαριτωμένου "ατυχήματος". Ο σκύλος πέραν από τη "χαρά" που έκανε από τη στιγμή που την είδε, αλλά και στη συνέχεια που την έριξε στα πατώματα, δεν έδειξε σημάδια επιθετικότητας εναντίον της. Όλο αυτό φαινόταν να διαδραματίζεται σε οικογενειακό-φιλικό περιβάλλον και ναι, υπό αυτές της συνθήκες το βρήκα κι εγώ κωμικό.
Δε θεωρώ άρρωστο να γελάσει κανείς με εκείνο το βιντεάκι. Κάνεις δεν υπέφερε, εξάλλου, από τους συμμετέχοντες και παρόντες στο ευτράπελο, ούτε και το Λαμπραντόρ που βρισκόταν απλά απασχολημένος στο δικό του "ρυθμό", στην κατάσταση την ένθεης μανίας και του έξαλλου ενθουσιασμού των ορμών του.. Κι εγώ θα γελούσα αν βρισκόμουν στη θέση της ηλικιωμένης. Υπάρχει και αντίστοιχο βιντεάκια όπου προκύπτει γνωστός σκύλος του στρατοπέδου να «πλακώσει» αντίστοιχα φαντάρο. Κανένας δε βιάστηκε ή ένιωσε ότι κινδυνεύει φυσικά, και όλοι γέλασαν.
Σε αυτό εδώ το βιντεάκι, όμως, μιλάμε για στημένη και καλά οργανωμένη από ένα σύνολο ανθρώπων εξαπάτηση και χρησιμοποίηση ανθρώπου και σκύλου, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος. Μιλάμε για άγνωστο στον ανυποψίαστο μ@λ@κ@ και φαινομενικά επιθετικό ή επικίνδυνο σκύλο, για εξαναγκασμό, για φόβο πανικό και κλάμα.. Ένας άνθρωπο υπέφερε και αν μη τι άλλο βιάστηκε ψυχικά, και όλα αυτά για να "προσφέρει" το ακριβό γέλιο στο παρόν πλήθος, αλλά και στο αδηφάγο και «ανθρωποφάγο» φιλοθεάμον κοινό της Ιαπωνικής τηλεόρασης. Αυτό μόνο για κλάματα είναι.
@Ghostdoc
Μια βόλτα στον κόσμο του διαδικτυακού πορνό να κάνει κανείς, (όλη την έχουμε κάνει.. οι άντρες τουλάχιστον.. ας μην κρυβόμαστε) θα επιβεβαιώσει πόσο στο αίμα τους έχουν οι συγκεκριμένοι λαοί το σαδομαζοχισμό. Το να λαμβάνει ο ένας ηδονή από την οδύνη του άλλου.. Έχω την εντύπωση, ότι από αυτούς τους λαούς προέρχεται και η σεξουαλική "τέχνη" ή πρακτική του δεσίματος.. Οι άνθρωποι έχουν τεράστια παράδοση στα βασανιστήρια.. Τόση που πλέον είναι κομμάτι της κουλτούρας και της φιλοσοφίας τους.. Με τον κίνδυνο να φανώ ρατσιστής, από αυτήν την άποψη ίσως είναι κάπως κατώτερος πνευματικά λαός από τους ίσως πιο ελεύθερους Έλληνες, σε ότι αφορά τουλάχιστον την αρχαιοελληνική προέλευση και δυναμική, γιατί μη ξεχνάμε ότι 400 χρόνια σκλαβιάς μας έχουν ποτίσει ως το κόκαλο.