βιασμενος απο σκυλο (Ιαπωνικο Reality (tv)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οι Ιάπωνες για κάποιον περίεργο λόγο κυνηγάνε μανιωδώς το κιτς και αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Ανάλογο βιντεάκι(όχι όμως στην Ιαπωνία) θυμάμαι πάλι εδώ και με μια γριά στην είσοδο μιας πολυκατοικίας που την καβάλησε ένα λάμπραντορ αν δεν κάνω λάθος και την πέταξε κάτω κάνοντας τελικά ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που αυτή γέλαγε.

Εννοείται ότι δεν έχει υπάρχει βιασμός στο βίντεο, αλλά δεν παύει να είναι αποκρουστικό το θέαμα και οδυνηρό το γεγονός ότι κάποιοι διασκεδάζουν με τέτοια ''θέματα''...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Στην Ιαπωνια συμβαινουν απιστευτα και ανατριχιαστικα πραγματα γυρω απο το σεξ, δίποδων και τετραποδων. Αν γραψω ιστορίες που εχω ακουσει ntoulis θα κοκκινήσουν τα πληκτρολόγια :oops: Και να σκεφτει κανεις οτι απο κει προέρχονται μερικές απο τις αρχαιότερες, σπανιότερες και ομορφότερες φυλές σκύλων..

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Ανάλογο βιντεάκι(όχι όμως στην Ιαπωνία) θυμάμαι πάλι εδώ και με μια γριά στην είσοδο μιας πολυκατοικίας που την καβάλησε ένα λάμπραντορ αν δεν κάνω λάθος και την πέταξε κάτω κάνοντας τελικά ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που αυτή γέλαγε.
Έχω δει το βιντεάκι στο οποίο αναφέρεσαι. Καμία σχέση με αυτό. Εκεί καταρχήν η ηλικιωμένη κυρία φαινόταν να γνωρίζει και να μη φοβάται το σκύλο.. Όλο το σκηνικό είχε το χαρακτήρα ενός χαριτωμένου "ατυχήματος". Ο σκύλος πέραν από τη "χαρά" που έκανε από τη στιγμή που την είδε, αλλά και στη συνέχεια που την έριξε στα πατώματα, δεν έδειξε σημάδια επιθετικότητας εναντίον της. Όλο αυτό φαινόταν να διαδραματίζεται σε οικογενειακό-φιλικό περιβάλλον και ναι, υπό αυτές της συνθήκες το βρήκα κι εγώ κωμικό.

Δε θεωρώ άρρωστο να γελάσει κανείς με εκείνο το βιντεάκι. Κάνεις δεν υπέφερε, εξάλλου, από τους συμμετέχοντες και παρόντες στο ευτράπελο, ούτε και το Λαμπραντόρ που βρισκόταν απλά απασχολημένος στο δικό του "ρυθμό", στην κατάσταση την ένθεης μανίας και του έξαλλου ενθουσιασμού των ορμών του.. Κι εγώ θα γελούσα αν βρισκόμουν στη θέση της ηλικιωμένης. Υπάρχει και αντίστοιχο βιντεάκια όπου προκύπτει γνωστός σκύλος του στρατοπέδου να «πλακώσει» αντίστοιχα φαντάρο. Κανένας δε βιάστηκε ή ένιωσε ότι κινδυνεύει φυσικά, και όλοι γέλασαν.

Σε αυτό εδώ το βιντεάκι, όμως, μιλάμε για στημένη και καλά οργανωμένη από ένα σύνολο ανθρώπων εξαπάτηση και χρησιμοποίηση ανθρώπου και σκύλου, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος. Μιλάμε για άγνωστο στον ανυποψίαστο μ@λ@κ@ και φαινομενικά επιθετικό ή επικίνδυνο σκύλο, για εξαναγκασμό, για φόβο πανικό και κλάμα.. Ένας άνθρωπο υπέφερε και αν μη τι άλλο βιάστηκε ψυχικά, και όλα αυτά για να "προσφέρει" το ακριβό γέλιο στο παρόν πλήθος, αλλά και στο αδηφάγο και «ανθρωποφάγο» φιλοθεάμον κοινό της Ιαπωνικής τηλεόρασης. Αυτό μόνο για κλάματα είναι.

@Ghostdoc
Μια βόλτα στον κόσμο του διαδικτυακού πορνό να κάνει κανείς, (όλη την έχουμε κάνει.. οι άντρες τουλάχιστον.. ας μην κρυβόμαστε) θα επιβεβαιώσει πόσο στο αίμα τους έχουν οι συγκεκριμένοι λαοί το σαδομαζοχισμό. Το να λαμβάνει ο ένας ηδονή από την οδύνη του άλλου.. Έχω την εντύπωση, ότι από αυτούς τους λαούς προέρχεται και η σεξουαλική "τέχνη" ή πρακτική του δεσίματος.. Οι άνθρωποι έχουν τεράστια παράδοση στα βασανιστήρια.. Τόση που πλέον είναι κομμάτι της κουλτούρας και της φιλοσοφίας τους.. Με τον κίνδυνο να φανώ ρατσιστής, από αυτήν την άποψη ίσως είναι κάπως κατώτερος πνευματικά λαός από τους ίσως πιο ελεύθερους Έλληνες, σε ότι αφορά τουλάχιστον την αρχαιοελληνική προέλευση και δυναμική, γιατί μη ξεχνάμε ότι 400 χρόνια σκλαβιάς μας έχουν ποτίσει ως το κόκαλο.

Last edited:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
ντουλης να το προσεξεις φιλε χαχαχχαχαχα

κατα τα αλλα τιποτα περιεργο εκτος απο οτι του σκυλου του παει στο μυαλο......

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ντουλης να το προσεξεις φιλε χαχαχχαχαχα

κατα τα αλλα τιποτα περιεργο εκτος απο οτι του σκυλου του παει στο μυαλο......
εγω φταιω που σας λεω τα νεα μου φρεσκα φρεσκα !
αχαριστοι ! α00αχ0αχ000χα0αχα0χαχ0αχ0

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Βιασμενα τα ματια μας και ολη η ανθρωπινη υπαρξη... :( Τιποτα δυστυχως ομως δεν μου κανει εντυπωση πια, αφου ΟΛΑ τα εχουν κανει οι Ασιατες φιλοι μας σε τουτον το ματαιο κοσμο. Εδω αγορακια και κοριτσακια 15-18 χρονων απο τον δυτικο κοσμο καθονται να τους καβαλησει το σκυλι τους, το τραβουν σε βιντεο και μετα εχουν και το θρασος να το ανεβασουν στο youtube να καμαρωσει η υπολοιπη υφηλιος τα "αστειακια" με τους φιλους τους, αυτος στο παιχνιδι[ο Θεος να το κανει] θα κολλησει που θα βγαλει και το κατιτις του απο το οποιο συμβολαιο παιζει να υπεγραψε ή οι παραγωγοι του παιχνιδιου που ειναι γενικα στα @@ αρκει να βγαζουν $$$;

• Like
Reactions: ntoulis

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
πολυ ομορφο και επιβλητικο σκυλι... και ρωτω εγω τωρα...αν εκτος απο τον ''βιασμο'' ο ανθρωπακος ετρωγε καμια αδεσποτη τι θα γινοταν τοτε??? γιατι οπως μπορω να δω αν διακρινω καλα βεβαια, στο 1.22 διακρινω μια ''επιθετικοτητα'' προς αυτον...!!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
πολυ ομορφο και επιβλητικο σκυλι... και ρωτω εγω τωρα...αν εκτος απο τον ''βιασμο'' ο ανθρωπακος ετρωγε καμια αδεσποτη τι θα γινοταν τοτε??? γιατι οπως μπορω να δω αν διακρινω καλα βεβαια, στο 1.22 διακρινω μια ''επιθετικοτητα'' προς αυτον...!!!
υποθετω οτι θα εχουν υπογράψει σχετικό όρο για εργατικο ατύχημα στο συμβόλαιο :eek:

• Like
Reactions: d-friend

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Οταν διαφωνείς με κάτι πρεπει να έχεις και αντιπρόταση . Η διαφωνία για τη διαφωνία δεν έχει νόημα. Αλλα και το αν εχει τον Χ ή Ψ τίτλο δεν εχει επίσης νόημα, η ουσία βρίσκεται στο περιεχόμενο ;)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Οταν διαφωνείς με κάτι πρεπει να έχεις και αντιπρόταση . Η διαφωνία για τη διαφωνία δεν έχει νόημα. Αλλα και το αν εχει τον Χ ή Ψ τίτλο δεν εχει επίσης νόημα, η ουσία βρίσκεται στο περιεχόμενο ;)
δεν ειναι διαφωνια απο οτι καταλαβα..
προφανως δεν θεωρει βιασμο οταν σου κατεβαζουν τα παντελονια μερικοι αγνωστοι και παμε στο παρακατω και παμε στο παρακατω ΟΛΑ χωρις την θεληση σου..
ας ειναι..
θεωρει οτι μονο η πραξη ειναι βιασμος..
να σου πω την αληθεια Χρηστο για να υπαρξει το εγκλημα του βιασμου απαιτειται:
πραγματοποιηση της συνουσιας

οκ εδω εχουμε εξαναγκασμο(παρα τη θεληση του η την αντισταση του η οποια καμπτεται με ασκηση σωματικης η ψυχικης βιας η ακομα και απειλη βιας) και δολο του υπαιτιου

τωρα απο εκει και περα ολα το ποσο σοβαρη ειναι και οχι φαινομενικη(σωματικη δυναμη) και διαφορα αλλα με τους δικηγορους ειναι αλλο θεμα, και το αν υπαρχει χρηση ναρκωτικων,υπνωτικων η αλλα οπως λιποθυμια/μεθη/υπνος/εξαντληση η κοπωση/σωματικη αναπηρια κ.α
και το ποσο σπουδαια και σοβαρη πρεπει να ειναι η ψυχολογικη βια..
#
εξαναγκασμος σε ασελγεια αυτο ειναι μορφη βιασμου (αρα ακομα και ετσι ο τιτλος ειναι μια χαρα )
εξαναγκαζεται σε επιχειρηση η ανοχη ασελγους πραξης..
προσβαλλουσα την αιδω και τα ηθη,κατευθυνομενη δε εις την ικανοποιηση η την διερεθιση της γενετησιας ορμης του δραστη..αρα οχι μονο η συνουσια αλλα και καθε αλλη πραξη που εχει γενετησιο χαρακτηρα (θωπειες/γλουτους/μηρους/φιλι στο στομα/προστριβες κτλ)
αυτα @underdog απο εμενα..αν εχεις κατι αλλο να προσθεσεις στο τιτλο θα χαρω πολυ

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Να τις αφήσεις τις ιατροδικαστικές δικαιολογίες, φίλε ntoulis, και να ζητήσεις πάραυτα συγνώμη απο αυτούς που παραπλανημένοι απο τον τίτλο το άνοιξαν για να δούν συνουσία με σκύλο και απογοητεύτηκαν. :p