διαρροια με αιμα


Status
Κλειδωμένο θέμα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συγνώμη, η φιλοζωική σε έστειλε σε πετ σοπ?????!!!!!!! Γιατί??????? Χάθηκαν τα αδέσποτα??? Χάθηκαν οι εκτροφείς??????

Τι τους είπες ότι έψαχνες???

Περάστικά στο κουτάβι.....:(
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Kαλώς ήρθατε και να πάνε όλα καλά!:(
Το κουτάβι σου το αγόρασες;Τι φυλή είναι;Η φιλοζωική σε έστειλε σε πετσοπ;:eek:
Να τα πείτε και ένα ακι δύο και τρία χεράκια με τον κύριο!!!:mad::mad::mad:
 




roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
το καημενουλι ταλαιπωρειται πολυ.. περαστικα ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να δυναμωσει...
 




izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
παιδια εγω ηθελα ενα κουταβι μεγαλου μεγεθουσ για φιλακα...δεν ηθελα να αγορασω ομως...και απο αποψη ειναι ψυχες δεν τις αγοραζουμε ουτε τις πουλαμε,(αποψη μου παντα) και επισης δεν ειχα 700 και 1000€ για να παρω κουταβι...πειρα τηλεφωνο σε μια κυρια που ειναι στον φιλοζωικο εδω στο ηρακλειο και με εστειλε σε ενα pet shop που και καλα του τα πανε λογο χωρου..για να τα προσεχει...ο μαγγασ ομως τι κανει???οταν του πανε κανενα σκυλι που ειναι μικρο η εχει καμια ρατσα τα πουλαει!!! και ειμαι σιγοθρη γιαυτο διοτι το Σαββατο που πειγα να παρω το παιδι μου μου λεει δες τι μου φερανε γκριφον-κανις ειναι και τα δινω 50€ αυτα...εμενα μου πειρε 10 για τις τροφες και μια ενεση για γαστρεντεριτιδα που του ειχε κανει προλιπτικα...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ το ειπε για να τον παρω...
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σ’ έχασα…
Ποιο παιδί? :confused:

Τέλος πάντων, από τη στιγμή που το κουτάβι προσβλήθηκε από CPV, τα πράγματα, όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι πολύ δύσκολα. Εύχομαι να έχει αισιο τέλος η περιπέτεια σας.
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Τι καλός άνθρωπος μωρέ!Είχε κάνει και προληπτικά την ενεση μην και αρρωστήσει γιατί νοιάζεται!Ο πονόψυχος...:mad::mad::mad::mad::mad:
Αντί να σου πει πως έχει η κατάσταση ήθελε να το ξεφορτωθεί!Δες το θετικά!Αν δεν το είχες πάρει έσυ το κουταβάκι δεν θα είχε καμία ελπίδα να σωθεί!;)
Με τέτοιους ανθρώπους τι να πεις και τι να κάνεις...:(:(:(
Αν είσαι σίγουρη για αυτά πάντως πές το στη φιλοζωική να το έχουν υπόψην τους...;)
Υπομονή!Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά με το μικρό σου!;)
 


izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
το ξερω πως ειναι πολυ δισκολα τα πραγματα... κανουμε οτι μπορουμε και οτι ειναι δυνατων για να τα καταφερει...ελπιζω να γινει καλα :)...η ψυχουλα μου πωναει και με κοιταζει στα ματια μεσα...και δεν μπορω να κανω τπτ :(
 




kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλά συγνώμη, γιατι όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα..... η φιλοζωική δεν το είχε εμβολιάσει το κουτάβι πριν το δώσει να "της το φυλάξουν"?
Ποσων μηνών είναι?
Ασχετο (αν και όχι τόσο): είναι ράτσας το κουτάβι ή κοπριτάκι?

διόρθωση: μόλις είδα ότι είπες ότι είναι "γκριφόν κανίς"...... καλά εσυ δεν είπες ότι θες μεγάλο κουτάβι για φύλακα? όχι ότι όλα τα μεγάλα κάνουν για φύλακες... αλλά το γκριφόν κανίς ουτε μεγάλο είναι ούτε φύλακας...... πως και αποφάσισες να το πάρεις?

Τελος πάντων, συγνώμη για τις ερωτήσεις ενώ έχεις άρρωστο σκυλί στο σπίτι, αλλά μου φαίνεται περίεργο... περαστικά και παλι.
 
Last edited:


izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
δεν εχω εγω γριφον κανις αυτα του τα πειγανε για να τα προσεξει και αυτος τα πουλαει... ο δικος μου ειναι κοπριτακι...αν και μου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι μια ρατσα που μεσα στην συνχιση μου δεν την θυμαμαι τωρα...συγνωμη...
ΟΧΙ η φιλοζωικη δεν τον ειχε εμβολιασει...ειναι περιπου 3 μηνων τωρα...ασ μου πει καπιος σασ παρακαλω ποτε θα καταλαβω οτι το σκυλι μου ειναι καλιτερα...απο τα κοπρανα που κανει??απο την αντιδραση του σε εμας?? εχω τρελαθει...σκυλια εχω απο την μερα που γενιθηκα τετοια περιπτοση δεν μου εχει τυχει ποτε στα 28 χρονια που ζω!!
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συγνωμη.... κατάλαβα λάθος απο το πρώτο ποστ..... το γεγονός ότι σου πήρε 10 ευρώ για την τροφή του κτλ, δεν το βρίσκω τραγικό... μακάρι να το είχε εμβολιάσει και να σου έπερνε άλλα 20.....
Πάντως η φιλοζωική (αν πράγματι είναι) είναι απαράδεκτη.... το πρωτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να το εμβολιάσουν.... κι ας το άφηναν μετά στο δρόμο.... τέλος πάντων, ότι έγινε εγινε....

Οσο για το πως θα καταλάβεις αν είναι καλύτερα, ε.... τα προφανη: σηκώνεται? κάνει χαρές? παίζει? τρώει? πίνει? έχει ακόμα διάρροια? αν τα κάνει όλα αυτά (εκτός απο τη διάρροια!), είσαι σε καλό δρόμο!
 


izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
diaria kanei alla simera sikwthike kai prospathise to paidaki mou na kanei xares einai poli exantlimenos...:( tou ebala kai oro me glikozh simera gia na ton kalipsei alla genika mou fenete pio oraixatos apo exthes :)
 


izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
παιδια παμε καλα!!! σημερα το πρωι πειγαμε στο γιατρο! μου ειπε οτι δεν εχει αφιδατωθει οτι το σκυλι ειναι σε καλη κατασταση και του μειωσαμε την ημερισια ποσοτητα ορου απο τα 600ml στα 200ml!!! μου ειπε επεισης οτι οι περισοτερες διαριες και οι εμετοι προερχοντε απο τουσ ορους...δεν μπορει να τους "χωνεψει" ο οργανισμος του! αχ παιδια μακαρι να τα καταφερει ο μικρος μου!!! μακαρι!!!
επησεις μας ειπε οτι ειναι ημιαιμο seter !!!!!
 




izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
Σε ευχαριστω chloe...εχει ταλαιποριθει πολυ το μικρο μου ομως,σημερα εχει παραδωσει τελιως δεν εχει δυναμη ουτε να κουνισει :( ειμαστε στην τεταρτη μερα τις ασθενειας μενουν αλλεσ 3... μακαρι θεε μου να γινει καλα!
 


ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
να εισαι αισιοδοξη κι ολα καλα θα πανε! μονο που σε εχει το σκυλακι διπλα του, τον κανει ευτυχισμενο!!! περαστικα, ευχομαι τα καλυτερα!:)
 


izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
σε ευχαριστω πολυ Γεωργια.ειναι πολυ πεσμενος ομως σημερα μονο να γηνει καλα ρε παιδια μονο να γινει καλα :(:(:(.τον βλαιπω να τυρανιετε και δεν μπορω να τοθ κανω τπτ αλλο.το πρωι δεν μου ανοιγε η φλεβα με την υπαρινη και τρελαθηκα μεχρι να τον παω στο γιατρο να του περασουμε τον ορο ειχα χασει δεκα χρονια ζωης.χαλαλι του ομωσ μονο να γινει καλα ο μικρος μου μονο αυτο... :(:(:(
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf