επιθεση απο σκυλο


Status
Κλειδωμένο θέμα

stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
Χτες το βραδυ τα ειδα ολα...

Ειχαμε βγει μεγαλη παρεα να γλεντησουμε τα ευχαριστα νεα... Πηγαινοντας στο μαγαζι, βγαινει ενας σκυλος απο την πιλωτη μιας πολυκατοικιας. Ενα μεγαλοσωμο ντοπερμαν... Στην αρχη καθως πλησιαζαμε, μας παρακολουθουσε. Εμεις δε του δωσαμε καμια σημασια-αλλωστε ημασταν στο απεναντι πεζοδρομιο. 5 ατομα που απλα περπαταγαμε... Με το που φτασαμε εξω απο το σπιτι, το σκυλι αφινιασε και μας ορμησε. Στην αρχη πηγε πανω στη φιλη μου, και μετα ηρθε σε μενα. Μου αρπαξε το ποδι και προσπαθησα να χαλαρωσω και να το κανω να φυγει χωρις να το αγριεψω περισσοτερο. Ματαια.. Λυσσαξε και μου ορμησε κανονικοτατα. Οι φωνες μου δε ξερω κι εγω που ακουστηκαν.... Μου ειχε αρπαξει το μπρατσο και δε με αφηνε με τιποτα. Μετα μια μου πιανε το χερι και μια πηγαινε προς το λαιμο. Ευτυχως επενεβησαν οι αντρες της παρεας. Αλλιως δε ξερω και γω τι θα ειχε γινει... Ο δικος μου(Αγγελος) με τον φιλο του, του ριχναν ξυλο και δε καταλαβαινε Χριστο. Μεχρι που ο Αγγελος του δωσε μια γερη στο κεφαλι και μ' αφησε.
Δευτερολεπτα απ' οταν μ' ειχε αφησει λιποθυμισα.. Ειλικρινα νομιζα οτι θα πεθανω.. Απο κει και περα συνηλθα σχεδον στο νοσοκομειο.... Τρελαθηκα, νομιζα οτι θα εχανα το παιδι. Ευτυχως ομως ηταν καλα. Μειναμε και το βραδυ για προοληπτικους λογους...

Ηταν, δεν ηταν αδεσποτο, ιδεα δεν εχω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εξαιτιας καποιου(γιατι σιγουρα εργο ανθρωπου ηταν αυτο) μπορει χτες να ειχαν χαθει 2 ζωες... Ο Θεος με βοηθησε να γλιτωσω μονο με στραμπουλιγμενο χερι κι ενα ευτυχως οχι πολυ βαθυ τραυμα..... Καποιοι που βγηκαν απο το σπιτι ειπαν οτι δε το χαν ξαναδει... Αληθεια, ψεματα.....
 




Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Πολύ άσχημο.Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σου.

Φταίει το σκυλί ομως ?Η αυτοί που το χουν και είναι ανεύθυνοι και δε το χουν μες στην αυλή ή περιορισμένο?

Εχεις απόλυτο δίκιο σ όσα λες.
Αν έχει κουράγιο ο δικός σου να παει να τους τα χώσει λίγο.
 


demo

Active Member
17 Ιανουαρίου 2008
28
0
athens
Περαστικα!!!
Ξερω ακριβως πως νιωθεις, γιατι πριν απο αρκετα χρονια καθως γυριζα βραδυ σπιτι (κ ΜΟΝΗ μου), ξαφνικα ακουω κατι γαβγισματα και με τρομο βλεπω μια αγελη απο 10 περιπου σκυλια να τρεχουν καταπανω μου. :shock: :shock: :shock: Κοκκαλωσα επι τοπου, εκεινα με περικυκλωσαν και δυο απο αυτα με δαγκωσαν στον πισινο (τωρα γελαω αλλα τοτε τα χρειαστηκα), και επειτα εφυγαν οπως ηρθαν!!!. Στο νοσοκομειο ο γιατρος γελασε, αλλα εκανα να κατσω κ να ξαπλωσω φυσιολογικα 3 μηνες, ασε το αντιλυσικο κλπ.
Παρολ'αυτα, εννοειται οτι δεν επαψα να τ αγαπαω, και ξερω πολυ καλα οτι εμεις φταιμε, ποιος ξερει τι τους εκαναν...
:evil: Χαιρομαι παντως που ειστε και οι δυο καλα... :D
 








stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
να στε καλα ρε παιδια ευχαριστω για τις ευχες....

Οντως ηταν αρκετα επιπονη ψυβολογικα και σωματικα εμπειρια... :cry:

Εννοειται οτι το σκυλι δε φταιει, το ανεφερα κι εγω αλλωστε..

Πηγε σημερα ο Αγγελος απο κει να δει τι γινεται αλλα ολοι ειπαν οτι δε το χουν ξαναδει και δε το ξερουν.. θα ξαναπαει ομως.. :evil:

Ηθελα να ξερα, τετοιοι "ανθρωποι" δεν σκεφτονται τι συνεπειες μπορει να χουν οι πραξεις τους..?

Μαλλον οχι...
 


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
και γω λυπαμε για το σοκ που περασες...αν και συνηθως οποτε ακουω ιστοριες με δαγκωματα και επιθεσεις ειμαι επιφυλακτικος..

εαν τον βρεις τι θα του κανεις??
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Περαστικά.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου θέλει κρέμασμα!!!

Ένας σκύλος που έχει ξαναδαγκώσει, και θα το ξανακάνει, όσο είναι ζωντανός. Πέραν των μηνύσεων που πρέπει να στολίσετε τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη, εαν τον βρήτε, εαν ο σκύλος είναι τέτοιος, όπως περιγράφεται, ο σκύλος αυτός πρέπει να πάει για ευθανασία.
 


stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
συμφωνω amangos.
Το σκυλι ηταν περα για περα τρελο. Δε το κοιταξαμε, δε το πλησιασαμε, δε του μιλησαμε, δεν καναμε χειρoνομια ουτε κακη σκεψη. ηταν λυτο στην πιλωτη. Πηγε να μου αρπαξει κατευθειαν το λαιμο!

Το βαραγαν και δεν αντιδρουσε καθολου!!! το μονο που ηθελε ηταν να δαγκωσει. Και σε καποιους αλλους που ηταν μπροστα μας, στραβωσε αλλα σε μενα βρηκε να επιτεθει...

Oscar, αν βρω το σκυλο ή τον ιδιοκτητη?(αν υπαρχει)
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Στέλλα, σου εύχομαι να ξεπεράσεις και να ξεχάσεις γρήγορα το περιστατικό.
Για να πω την αλήθεια, δεν με έχει δαγκώσει σκυλί,
και αγέλη με έχει εγκλωβίσει, και κουνάγανε την ουρίτσα τους,
και με μπλά μπλά (στα σκυλιά), έφυγα.
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
περαστικα κουκλα μου! καποιος πρεπει να το μαζεψει το σκυλι! αυτο δεν το εχουμε δει ξανα ντεν μαρεσει!!
 


stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
magi πιστεψε με δεν ειναι καθολου ωραιο!! Καποιος απο τη γειτονια ειπε οτι ειναι ενας που φερνει τον σκυλο του με το αυτοκινητο και τον αμολαει ελευθερο να τα κανει και καμια φορα τον αφηνει και το βαδυ για να ξεπαστρεψει τις γατες... :evil:

Δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.... Εχει παει παλι ο δικος μου με τον φιλο του μπας και τον πετυχουν ή μηπως μαθουν τιποτα νεοτερο... Φοβαμαι μονο μη τον δουν και δε κρατηθουν κι αρχισει το ξυλο, και τοτε....
 


Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
καταρχην περαστηκα στελα και ελπιζω να εισαι καλα και εσυ και το μωρο! παντος amangos δεν συμφονω οτι πρεπει αλλος ενας σκυλος πρεπει να πληρωσει τα λαθη ενος ανευθυνου ανθρωπου! αν τον βρεις τον δηθεν ιδιοκτητη τοτε τραβατον οσο μπορεις αλλα το σκυλι δεν φταιει ζωω ειναι!! περαστηκα και παλι!!
υ.γ αν στελα μου ειχαν τσιπ ολοι οι σκυλοι υποχρεοτικα τοτε τωρα θα ειχες βρει αμεσως τον ιδιοκτητη! (συμπληρωνω γιατι διαβασαβ τα περι τσιπ)
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο σκύλος αυτός έχει ξαναδαγκώσει, και θα το ξανακάνει, όσο είναι ζωντανός. Πέραν των μηνύσεων που πρέπει να στολίσετε τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη, εαν τον βρήτε, ο σκύλος πρέπει να πάει για ευθανασία. Είναι επικίνδυνος.
Πλάκα κάνεις Αντώνη ????
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
περαστικα...λυπαμαι πολυ για την ασχημη εμπειρια που ειχες..
παλι καλα γιατι οπως τα λες μπορει να χαμε και χειροτερα..
κανε του μηνυση αν βρεις τον ιδιοκτητη..
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
Ο σκύλος αυτός έχει ξαναδαγκώσει, και θα το ξανακάνει, όσο είναι ζωντανός. Πέραν των μηνύσεων που πρέπει να στολίσετε τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη, εαν τον βρήτε, ο σκύλος πρέπει να πάει για ευθανασία. Είναι επικίνδυνος.
Πλάκα κάνεις Αντώνη ????
Όχι. Με βάση την περιγραφή, θεωρώ ότι είναι απίθανο ο σκύλος αυτός να μην το έχει ήδη ξανακάνει, και θα το ξανακάνει στο μέλλον.

Την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης, που άφησε αμολυτό σε δημόσιο χώρο έναν σκύλο, που δεν είχε ενδιασμό να επιτεθεί σε ομάδα από 5 ανθρώπους, και να δαγκώσει 2 από αυτούς, οι οποίοι περνούσαν από το απέναντι πεζοδρόμιο.

Εαν ο ιδιοκτήτης ήταν υπεύθυνος άνθρωπος, δεν θα άφηνε ποτέ τον σκύλο του αμολυτό, χύμα στο κύμα.

Στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη, με την κατάλληλη εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση κλπ, και με την σωστή εποπτεία, ο σκύλος αυτός θα μπορούσε να είναι ένας σκύλος με μια χαρά συμπεριφορά.

Σε κάποια άλλη χώρα, θα πρότεινα την απομάκρυνση αυτού του σκύλου απο αυτόν τον ιδιοκτήτη, και την προώθηση του σε κάποιον πιο υπευθυνο.

Επειδή ζούμε εδώ, και επειδή το σκυλί θα ξαναδοκιμάσει τις μασέλες του πάνω σε κάποιους άλλους, θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει η δράση του σκύλου αυτού, και του ιδιοκτήτη του, διότι δυσφημούνται όλα τα ντοπερμαν, άνευ λόγου και αιτίας.

Έχω υπάρξει ιδιοκτήτης τέτοιου σκύλου, όταν τον πήρα είχε παρελθόν σε επιθέσεις και σε καταστροφές (που μου το είχαν κρύψει όταν μου τον έδωσαν, αλλά τελικά δεν κρυβόταν το χούι...), και ξέρω ότι μετά από πολύ δουλειά το σκυλί συνήλθε και έγινε ένας μικρός πρίγκηπας.

Δεν ξέρω όμως πόσοι υπάρχουν που θα αφιερώσουν τόσο χρόνο και τόση ενέργεια, για να "στρώσουν" έναν τέτοιο σκύλο.
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Simeonaras said:
αν στελα μου ειχαν τσιπ ολοι οι σκυλοι υποχρεοτικα τοτε τωρα θα ειχες βρει αμεσως τον ιδιοκτητη! (συμπληρωνω γιατι διαβασαβ τα περι τσιπ)
Πως θα είχε βρει τον ιδιοκτήτη?

Θα κυκλοφορούσε η Στέλλα με το ειδικό μηχάνημα στο χέρι, και όπως την δαγκωνε ο σκύλος, αυτή θα το ακουμπούσε στον λεμό του, και θα προσπαθούσε να πετύχει το ακριβές σημείο που βρίσκεται το τσιπ, ώστε να το εντοπίσει?

:roll:

Simeonaras said:
παντος amangos δεν συμφονω οτι πρεπει αλλος ενας σκυλος πρεπει να πληρωσει τα λαθη ενος ανευθυνου ανθρωπου! αν τον βρεις τον δηθεν ιδιοκτητη τοτε τραβατον οσο μπορεις αλλα το σκυλι δεν φταιει ζωω ειναι!!
Ούτε εγώ θεωρώ ότι φταίει το ζώο, αλλά πιστεύω ότι ο σκύλος αυτός το έχει ξανακάνει, και πολύ φοβάμαι ότι θα το ξανακάνει...
 


stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
Το σκυλι το ειδανε και χτες στο ιδιο σημειο... Αγριεψε παλι αρκετα και δε μπορεσαν να το πιασουν....

Υπαρχει κανα σπρευ ρε παιδια ή κατι τετοιο? Να το κοιμησουν για να το πιασουν??

Χτες μπροστα στα ματια τους πηγε να επιτεθει σε ενα παιδακι, παλι χωρις προφανη λογο :evil: . Ευτυχως ηταν εκει οι δικοι μας και το διωξαν χωρις να δαγκωσει κανεναν...

Ειναι ακρως επικινδυνο. Επιτιθεται χωρις(προφανη τουλαχιστον) λογο.
Ή καποιος ειδε τα σκουρα και το παρατησε, ή ισχυει αυτο που μας ειπαν οι γειτονες...

Γιατι εγω να υποφερω τωρα για εναν μακακα!?!?! :evil:
 


Status
Κλειδωμένο θέμα