καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δείκτης φιλοζωίας;;;;;;;;
Δείκτης σεβασμού προς τον συνομιλητή είναι.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
δεν μου φενετε καθολου παραξενω να τα ακους βερεσε ( το δειχνεις πως να το κανουμε βρε δεν το εχεις )
το χωρις ορθογραφικα δεν εχει εγω ειμαι αυτος που ειμαι
αμα σε χαλαει προβλημα σου
και που εισαι ξανα κανε τον κινεζο σου παει

εδω κερδιζεις το χρυσο

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Δείκτης φιλοζωίας;;;;;;;;
Δεν έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο μόρφωσης ή εκπαίδευσης! Και σίγουρα δεν είναι δείκτης σεβασμού προς το συνομιλητή η ορθογραφία αλλά τα όσα γράφει και το ύφος που τα γράφει! Αν με βρίσεις ανορθόγραφα καθόλου δε θα με πειράξει το πώς έγραψες το "ηλίθια" αλλά ο χαρακτηρισμός σου....

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Συγνώμη για το off topic...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Το μισό σου θέμα, παίρνει νόμπελ ασυναρτησίας!!!

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το πρόβλημά σου ποιό είναι; Τον κινέζο, δεν τον κάνω ποτέ και αυτό που δείχνω, είναι και για μένα, αυτό που είμαι και άμα χαλιέσαι κι εσύ, επίσης δικό σου πρόβλημα.

Ολα αυτά λοιπόν, τι σημαίνουν; Οτι θέλεις για κάποιον ανεξήγητο λόγο, να γυρίσουμε το θέμα, σε προσωπικό debate; Δυστυχώς, οι κανονισμοί το απαγορεύουν. Οτι ζόρι τραβάς, θα πρέπει να μου το στείλεις σε πμ. Σε μένα ή στον admin.

Επί των κυνοφιλικών, επικρατεί στο κεφάλι σου ένα χάος απέραντο. Προσωπικά ποσός με απασχολεί, αν θα το γεφυρώσεις κάπως, κάποτε, με κάποιον τρόπο. Αν θέλεις να μάθεις πέντε πράγματα, κάτσε να διαβάσεις και να ενημερωθείς. Οχι απαραιτήτως από το φόρουμ. Υπάρχουν πολλές πηγές. Και κάποτε...ίσως...ξεμπλεχτείς. Αλλιώς, κάτσε να ακούς από κάθε καραγκιόζη, περί αρίας φυλής των σκύλων. Μόνο, μην τα συζητάς και αλλού, γιατί όλο και κάποιος θα βρίσκεται να γελάσει.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Ολα αυτά λοιπόν, τι σημαίνουν; Οτι θέλεις για κάποιον ανεξήγητο λόγο, να γυρίσουμε το θέμα, σε προσωπικό debate; Δυστυχώς, οι κανονισμοί το απαγορεύουν. Οτι ζόρι τραβάς, θα πρέπει να μου το στείλεις σε πμ. Σε μένα ή στον admin.
αποφασισε πρωτα εσυ τι θελεις ?

Εχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με την συμμετοχή μου στο θέμα σου;
Θα χαρώ πάρα πολύ να το ακούσω και να το συζητήσουμε.
Επίσης, θα την προτιμούσα την συζήτηση, χωρίς ορθογραφικά και θα σου πω και για να ξέρεις, οτι προσωπικά, αυτά τα..."καλή καρδιά", τα ακούω βερεσέ.

Για πάμε...

Επί των κυνοφιλικών, επικρατεί στο κεφάλι σου ένα χάος απέραντο. Προσωπικά ποσός με απασχολεί, αν θα το γεφυρώσεις κάπως, κάποτε, με κάποιον τρόπο.
τοτε βρε φιλος γιατι εισαι σε αυτο το νημα?

Το μισό σου θέμα, παίρνει νόμπελ ασυναρτησίας!!!
επιασες βλεπω Δεικτης σεβασμου προς τον συνομιλητη σου

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Εχω το δικαίωμα, να είμαι σε όποιο νήμα θέλω, για όποιον λόγο θέλω. Αυτός ο λόγος, δεν είναι απαραίτητο, να περιορίζεται στην ενημέρωση του θεματοθέτη, όταν αυτός δεν θέλει ή αδυνατεί να καταλάβει, αλλά στην ενημέρωση και όσων άλλων, απλώς διαβάζουν ασυναρτησίες και θα ήθελαν, να μπορούν να καταλάβουν.

Δεν υπάρχει θέμα, στο οποίο δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο από την αρχή του, το τι μπορεί να...θέλω.

Εσύ τώρα, αν θέλεις, να παραμείνει το θέμα σου ανοιχτό και παραγωγικό, ξεκόλλα απ'το παράξενο κόλλημα που έχεις φάει και ασχολήσου με θέματα που αφορούν τον σκύλο σου.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
το δικαιωμα το εχεις να μπαινεις σε οποιο νημα θες
το δικαιωμα να προσβαλεις ομως δεν το εχεις
οση ορθογρφια και να ξερεις δεν μου λεει τιποτα
πρωτα να μαθεις τροπους και να συμπεριφερεσαι σωστα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Τώρα που μου το υπέδειξες εσύ, θα φροντίσω να διορθωθώ Σωτήρη.
Αν το θέμα σου όμως συνεχίσει έτσι, θα αναγκαστώ να το κλειδώσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Βρε Σωτήρη, αύριο το πρωί που θα ξυπνήσεις με καθαρό μυαλό [ελπίζω], δεν περνάς και μια βόλτα από τους κανονισμούς, πριν συνεχίσεις την αλλόκοτη συμμετοχή σου στο φόρουμ;

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Βρε Σωτήρη, αύριο το πρωί που θα ξυπνήσεις με καθαρό μυαλό [ελπίζω], δεν περνάς και μια βόλτα από τους κανονισμούς, πριν συνεχίσεις την αλλόκοτη συμμετοχή σου στο φόρουμ;
παρακαλω να κλειδωσει

Εάν δυσκολεύεστε με την ορθογραφία, πιστέψτε μας, εδώ δεν είναι ορθογραφικός διαγωνισμός και δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε δε είναι μεμπτό (υπάρχει και ο ορθογραφικός έλεγχος του word για όσους έχουν μεγάλο πρόβλημα).

- Επίσης παρακαλώ όλα τα μέλη να ακολουθούν όσο το δυνατό τους κανόνες του διαλόγου και της ευγένειας, χωρίς ακρότητες.

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Chill out duuuudeeeee m , βρε σωτηρη ηρεμια και παρτο αλλιως , εγω θα σου ελεγα να διαβασεις τα βασικα θεματα στην επιλογη σκυλου για να μπεις στο νοημα , και ξαναμιλαμε αυριο :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
αλλα δεν ντρεπομαι καθολου να δυχνω αυτο που ειμαι (το πραγματικο)
φιλοσοφώντας.....:D

προσωπικά θα συμφωνούσα με την παραπάνω άποψη εαν και εφόσων είχα σαν αρχή μου την αναγκαιότητα να κάνω κάθε φορά την μέγιστη προσπάθεια ώστε το είναι μου να μη με κάνει να ντρέπομαι γι΄αυτό που είμαι.....:)

καλώς ήρθες Σωτήρη....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ελεος τι χάνω μόνο επειδή χάλασε το κομπιούτερ μου... :shake:

Σωτήρη, ξέρεις κάτι, δεν μεγάλωσα καν στην Ελλάδα ούτε πήγα σε ελληνόφωνο σχολείο, αλλά τα βασικά τα ξέρω... δεν υπάρχει δικαιολογία... και ναι, έγραφα και εγώ στο word μέχρι να μάθω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και σκεφτείτε οτι ολο αυτο ξεκινησε από το ποστ του Σωτήρη που "εκραζε" τους εχοντες καθαρόαιμα -αρια σκυλια, πως αν παθουν κατι τα δινουν πισω στον εκτροφεα για αντικατάσταση...
Τελικά η Πανσέληνος επηρεασε πολλους ε?

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τώρα σοβαρά τη λέτε στον άνθρωπο επειδή κάνει λάθη; Μήπως είναι ο μόνος; Όλοι κάνουμε λάθη και κάποια δεν τα πιάνει καν το word. Αλλά αυτά δεν τα θεωρούμε όμως ως ένδειξη ασέβειας προς τους άλλους. Μόνο όσα πιάνει εύκολα το μάτι.

To ότι το ύφος μερικών διώχνει κόσμο από το φόρουμ πριν καν μπουν είναι γνωστό και κάθε τόσο γίνεται θέμα αλλά δεν αλλάζει και κάτι. Και βέβαια την πληρώνουν τα σκυλιά στο τέλος.

Σωτήρη, και η δική μου κτηνίατρος έχει αφισούλα με χαρίζονται/πωλούνται σκυλάκια από γέννα στον τοίχο της αλλά δεν σκοπεύω να βριστώ μαζί της ή με όποιον συναντώ στο δρόμο και έχει λάθος αντίληψη για τα πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ακούσουν και άλλοι που δε θέλουν.
Κατά την δική μου άποψη, δεν υπάρχουν δυο πλευρές στο νόμισμα. Υπάρχει σωστό και λάθος. Αν θες σκυλί με πεντιγκρί συγκεκριμένης φυλής, πας σε εκτροφείο στο οποίο έχεις καταλήξει μετά από ψάξιμο. Αν, σαν και μένα, θες ένα σκύλο, μαζεύεις ένα από το δρόμο ή πας σε φιλοζωική. Όλα τα άλλα είναι λάθος. Κανείς δε λέει ότι όλα τα εκτροφεία είναι άγια ή ότι το εκτροφικό σκυλί είναι ο σουπερμαν. Ή ότι δεν υπάρχουν εκτροφείς λαμόγια Τα ίδια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουν όλα τα σκυλιά αφού τα αποκτήσεις.
Αυτό που είπες για τη σκυλίτσα σου και τους 5-10 φίλους που έχεις ήδη να δώσεις τα κουτάβια, με βρίσκει πάλι αντίθετη γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να προσθέτουμε σκυλάκια στον κόσμο και στον δρόμο, ενώ υπάρχουν ήδη τόσα.
Το θέμα με τις γέννες των ιδιωτών έχει να κάνει, πρώτα, με την ανθρώπινη ματαιοδοξία που θέλει μεν το σκυλί του να μοιάζει με labrador για παράδειγμα για να χει να λέει στον κύκλο του ότι είναι καθορόαιμο βεβαιώς βεβαίως, αλλά δε θέλει να του κοστίσει κιόλας. Οπότε καταλήγει στην εύκολη λύση. Δεύτερον, είναι και ένας εύκολος τρόπος να βγάλει κανείς λεφτά εκμεταλλευόμενος το σκυλί του.
Το θέμα είναι ηθικό από κει και πέρα κάνει ο καθένας ό,τι θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και το σκυλί του.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
ΣΟΚ.Καλά δε ντρέπεστε?? Τον προσβάλετε επειδή έκανε ορθογραφικά λάθη?? Τι μικρότητες είναι αυτές? Είναι κρίμα για το φόρουμ όλοι αυτοί οι αγενέστατοι,ενω είναι τόσο χρήσιμο κ μπορείς να μάθεις πολλά ..Και εγω απο την αρχή τουπέ κ υφάκι εισέπραξα. Και ναι τον διώχνετε τον κόσμο. Ντροπή σε όσους είπαν για τα ορθογραφικά.. Ειλικρινά. Με ποιό δικαίωμα τον κρίνετε?Ο άνθρωπος μπορεί να δουλεύει απο παιδί ή να μη του δοθηκε η ευκαιρία να μάθει ή να μη γουστάρει να μάθει στην τελική.Ποιός είσαι εσυ που έρχεσαι κ τον κρίνεις/κοροιδεύεις για αυτό? Όσο για τα βασικά που γνωρίζει άλλο μέλος στην ελληνική γλώσσα-μπράβο!συγχαρητήρια!! τιμή σου κ καμάρι σου!!! Τώρα θα μου πείτε δεν κατάφεραν άλλοι να σας μάθουν τρόπους που έχετε στη ζωη σας,θα σας μάθουν 2-3 μέλη που διαφωνούν για το πως μιλάτε? Διαβάζω πόσο καιρό το φόρουμ και εχω ξεστραβωθεί,αλλά έχω καταλάβει ένα πράγμα.Μια κλίκα είναι εδω-χαιδευετε τα αυτία ο ένας του άλλου (δεν ισχυει για όλους) κ όποιος πει κάτι άλλο πέφτετε να τον φάτε.

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Διαβασα το θεμα απο την αρχη..
Σωτηρη, προσεξα οτι καποια στιγμη ειχες διαβασει καποια θεματα στο φορουμ και οντως ειπες μονος σου οτι συμφωνεις σε αυτα που σου εγραφαν συνφορουμιτες.
Εν τελει ,για πιο λογο παλινδρομησες, και διαφωνησες με αυτα που τοτε θεωρησες σωστα?

Μη κρινεις απο το υφος που μπορει να σου απανταει καποιος.
Καποια άτομα εδω μέσα ,έχουν αφιερωσει τη ζωη τους στη κυνοφιλια.
Εχουν αφιερωσει πολυ προσωπικο χρονο και χρημα, για να μειωθει καπως η εικονα των αδεσποτων στον τοπο μας...Και οπως καταλαβαινεις εχουν αγανακτησει με όσους "δημιουργουν" νεα αδεσποτα!!(ανευθυνες γεννες που σου λενε)
Παρόλαυτα, σου απαντανε στις ερωτησεις σου, οχι επειδη θελουν να σε κανουν φιλο τους, αλλα επειδη εσυ ο ιδιος φαινεται οτι θελεις να μαθεις για δικο σου καλο και παλι!
Οποτε μην το πας στο προσωπικο επιπεδο και μην παρεξηγεισαι!