καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν λαθοι να τους μαθενει
Θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν ΛΑΘΗ να τους ΜΑΘΑΙΝΕΙ !!

κατι τετοιο εχεις στο μυαλο σου ?? :)

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
εαν τα εγραφα στο γουορτ δεν θα εκανα λαθος
αλλα δεν ντρεπομαι καθολου να δυχνω αυτο που ειμαι (το πραγματικο)

εαν η διορθωση που εκανες σε κανει να νιωθεις ανετα μπραβο σου
βρηκες το προβλημα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Πωπω ουτε ενα αστειο δεν παιρνεις ........

Παντως σωτηρη εισαι λιγο ισοπεδωτικος στα οσα ειπες για τα μελη εδω και τα καθαροαιμα . Αμα παρατηρησεις τα μισα μελη εδω εχουνε καθαροαιμο τα υπολοιπα μισα εχουν ημιαιμα ειτε απο τον δρομο και φιλοζωικες ειτε απο λαθος πηγες οπως πετ σοπ και byb . OΠως και να εχει εαν καποιος που μπαινει για πρωτη φορα εδω εχει ανοιχτο μυαλο καιμθελει να μαθει θα καθησει και θα,διαβασει θα ενημερωθει και θα κανει τις ερωτησεις του , ακομα και αν ακουσει καποια επικριτικα σχολια σε τυχον λαθος του . Το φορουμ δεν ειναι να νταντευει ουτε να δινει φιλοφρονησεις και μπραβο και ευγε , ειναι εναν χρησιμο εργαλειο με πολλα μελη τα οποια ειναι εμπειρα και εχουν την διαθεση να δωσουν τις εμπειριες και γνωσεις τους σε ατομα που πραγματικα θελουν να μαθουν . Και για αυτο που λες οτι παντα ρωταμε απο πηρε καποιος το σκυλι ειναι ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ σε καποιον νεο στο φορουμ οπου θα μπει και θα διαβασει το καθε νημα .

Last edited:

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
το προβλημα δεν ειναι αμα θελει ο αλλος να μαθει
ειναι οτι αμα κανεις μια βολτα στα νηματα θα δεις οτι φευγουν ατομα πριν ακομα δουν και μαθουν
γιατι δεν πηραν εκτροφηκο σκυλι και αμεσως πεφτουν βροχη τα αρνητικα σχολια
με αποτελεσμα ουτε εσυ να μπορεσεις να βοηθησεις αλλα ουτε και αυτος που εφυγε να μαθει

ποιος κερδιζει απο αυτο ? κανενας

Αρχικό μήνυμα απο Σωτήρης75
θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν λαθοι να τους μαθενει

Θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν ΛΑΘΗ να τους ΜΑΘΑΙΝΕΙ !!

κατι τετοιο εχεις στο μυαλο σου ?? :)
ξερω οτι δεν ηταν αστειο αλλα τι να κανουμε εμεις δεν τα μαθαμε τα ριμαδια

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Με συνχωρεις σωτηρη αλλα πιστευω οτι εκει ειναι το θεμα αμα θελει να μαθει , θα μαθει . Οχι τιποτα αλλο πριν ακομα γραφτεις σε ενα φορουμ δεν πρεπει να καθησεις να δεις περι τινος προκειται το φορουμ αυτο? να διαβασεις κανα νημα κανα αθρο η´ αντε παμε και οτι ναναι? εδω αμα δεις πολλοι λενε εχω διαβασει το φορουμ πριν παρω το σκυλακι μου απο το πετ σοπ αλλα τωρα απαντηστε σε αυτο που θελω .... Σε κατι τετοιους τι τους λες? γιατι να κατσει οποιοδηποτε μελος να ασχοληθει με τετοιο ατομο ? δεν ειναι εγωιστικο να ζητασ την γνωμη καποιων που ουσιαστικα τους γραφεις και αυτους και τις αποψεις τους στα παλια σου παπουτσια οταν δεν σε συμφερει και δεν ειναι η μοναδικη κατηγορια ανθρωπων , σε αλλους παραθετεις νηματα για την σωστη αποκτηση σκυλου και δεν μπαινουν στον κοπο καν να ασχοληθουν καιμσυνεχιζουν να μιλανε χωρις να ξερουν ...... Και τωρα τελευταια ειχαμε και πολλα κρουσματα τρολλ οποτε και εμεις εχουμε αρχισει να ειμαστε επιφυλακτικοι. Ενας λογικος ανθρωπος πριν μιλησει θα σκεφτει δυο φορες τι θα πει πως θα το πει και σε ποιους απευθυνεται σωτηρη , δυστυχως σαν κοινωνια εχουμε το κακο να μην μπαινουμε στο κοπο να σκεφτουμε και να μελετησουμε και ολα να τα θελουμε δυστυχως στο πιατο χωρις την παραμικρη προσπαθεια απο μερους μας . Ετσι το βλεπω εγω , καθαρα προσωπικη γνωμη
Οχι τιποτα αλλο εμενα μεμβοηθησε το φορουμ να κανω τις σωστες επιλογες για την αποκτηση του δικου μου κουταβιου και να ενημερωθω για αναγκες και ευθυνες που θα ειχα σαν σκυλοπατερας . Αλλα διαβασα ενημερωθηκα Εκατσα και εψαξα γιαμτην φυλη που ηθελα και υστερα προχωρησα .

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
εγω αφου πηρα σκυλο (απο σποντα) οπως γραφω και στην αρχη του νηματος
χαμπαρι δεν ειχα ουτε απο εκτροφεια ουτε τιποτα
εχω τετοια σχεση με τα εκτροφεια οσο και με την ορθογραφια

διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βγαζω και θα σου πω το γιατι
εκει που εμαθα για γεννες απο ιδιωτες ειναι κακες και ειπα οκ
παω στην κτηνιατρο μου την πεμπτη για τον κουταβο και βλεπω εξω απο το τζαμι της πωλουνται κουταβια λαμπραντορ σε τιμη λογικη
και την ρωταω και εγω ο φουκαρας αυτες οι γεννες δεν ειναι λαθος ?
και μου βγαζει 1000000 εχειρηματα οτι δεν ειναι λαθος

και λεω αι σιχτιρ τα ακουω απο τους μεν αλλιως τα ακουω απο τους δε ετσι
και παθαινω :dohh::dohh:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Για πες μας, 5-6 απ'τα 1000000 επιχειρήματα.
Επίσης, το όνομα της εξαιρετικής αυτής γιατρού, καλό θα ήταν να το ξέρουμε.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
εγω αφου πηρα σκυλο (απο σποντα) οπως γραφω και στην αρχη του νηματος
χαμπαρι δεν ειχα ουτε απο εκτροφεια ουτε τιποτα
εχω τετοια σχεση με τα εκτροφεια οσο και με την ορθογραφια

διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βγαζω και θα σου πω το γιατι
εκει που εμαθα για γεννες απο ιδιωτες ειναι κακες και ειπα οκ
παω στην κτηνιατρο μου την πεμπτη για τον κουταβο και βλεπω εξω απο το τζαμι της πωλουνται κουταβια λαμπραντορ σε τιμη λογικη
και την ρωταω και εγω ο φουκαρας αυτες οι γεννες δεν ειναι λαθος ?
και μου βγαζει 1000000 εχειρηματα οτι δεν ειναι λαθος

ωρε σωτηρη απο μια ανευθυνη γεννα ποιος εχει τους περισσοτερους λογους( κυριως οικονομικους) να την κατατρινει ? εμεις ή ενας κτηνιατρος ? ποιος πιστευεις οτι εχει ναμκερδισει απο μια τετοια γεννα ? εμεις ή ταδε κτηνιατρος?
και προς θεου δεν ειναι ετσι ολοι κτηνιατροι για να μην παρεξηγηθουμε

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
μετα απο μια βολτα με τον κουταβο ξανα ηρθα

Για πες μας, 5-6 απ'τα 1000000 επιχειρήματα.
Επίσης, το όνομα της εξαιρετικής αυτής γιατρού, καλό θα ήταν να το ξέρουμε.
mareco αυτο το επιασες?

λοιπον το ονομα δεν το λεω γιατι δεν ειναι πρεπον για εναν ανθρωπο που δεν ειναι παρον να σχολιασεις

θα πω ομως ενα δυο πραγματα που μου ειπε

οτι εχει δει και απο εκτροφεια πολλα λαθη:cura: σε γεννες (γενετικα)
οτι υπαρχουν ιδιωτες που ξερουν πολλα περισοτερα
και ποιος ειπε οτι θα πρεπει να κανουμε τα σκυλια αριους σαν τους ναζι

αυτα επιασα εγω γιατι μετα μου εβγαζε κατι βιβλια και μου ελεγε για τις ρατσες τα κουσουρια το μπερδεμα κ.α εκει λιγο τα εχασα (οικοδομος ειμαι ο ανθρωπος και με μια κρισαρα στο κεφαλι )
εφυγα με ενα κεφαλι καζανι και με ενα μεγαλο ερωτηματικο

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ωχ Θεε μου...θα μου πεις εδω υπαρχουν σκαρτοι γιατροι, δε θα υπαρχουν κτηνιατροι;!

Σκεψου μονο ΠΟΣΑ μπορει να βγαλει ενας κτηνιατρος απο ζευγαρωμα σκυλου-ασθενη του. Απο τη παρακολουθηση της σκυλας, μεχρι τη γεννα, την παρακολουθηση των κουταβιων κλπ

Sent from my iPad using Tapatalk HD

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ΑΝΤΑΡΣΥΑ τα ημιαιμα, Χ.Α. τα καθαροαιμα... οκ!!!
Οσο να πεις η κτηνιατρος που θα εχει έσοδα από γέννες ιδιωτών (καισαρικές, υπερηχους, τροφές κλπ) κατι παραπάνω θα ξέρει για να υπεραμυνεται τετοιων γεννών και να κατακεραυνώνει τους εκτροφεις (ασχετο αλλά ο πιο ανεύθυνος εκτροφεας δεν ειναι ισάξιος των ιδιωτών? αρα ποια η διαφορα? )

• Like
Reactions: Siegfried

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
το μεγαλο ερωτηματικο παει εδω
για τα καθαροαιμα και την αρια φυλη το ειπε ο κτηνιατρος

αυτα mareco εαν και αυτο δεν
παμε για αλλα καλη καρδια

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Σωτήρη μου, όπως χίλιες φορές έχω πει σε αυτό το φόρουμ... το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Δείξε λίγη κατανόηση στον κόπο όλων αυτών που "κράζουν" επειδή καταναλώνουν το χρόνο και τα χρήματά τους για να φροντίσουν τα χιλιάδες παρατημένα κουταβια - αποτέλεσμα ανεύθυνων ζευγαρωμάτων. Ούτε εγώ συμφωνώ με το απότομο ή ειρωνικό ύφος αλλά κοιτάζοντας καλύτερα βλέπω πίσω από αυτό:)

Δυστυχώς ως λαός είμαστε πολύ πίσω στο θέμα "σκύλος" και δυστυχώς ακόμα και οι περισσότεροι εκτροφείς δεν είναι παρά κουταβέμποροι. Τελικά χίλιες φορές σκυλί από το δρόμο ή αν πρόκειται για καθαρόαιμο ψάξιμο μήνες ολόκληρους!

Εγώ εύχομαι τα καλύτερα και να ξέρεις ότι τα Labrador είναι υπέροχα σκυλιά με απίστευτη τρυφερότητα και αγάπη προς τον άνθρωπο...

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
εφυγα με ενα κεφαλι καζανι και με ενα μεγαλο ερωτηματικο

και ποιος ειπε οτι θα πρεπει να κανουμε τα σκυλια αριους σαν τους ναζι
Το ότι έχεις ερωτηματικά πάει να πεί οτι είσαι σε καλό δρόμο:)
Θα σου δώσω ένα δικό μου επιχείρημα να το σκεφτείς. Γιατί να μην πάω σε μια έκθεση ΚΟΕ έχει και μουσική, ποτά/αναψυκτικά να μιλήσω με εκτροφείς να δώ τι μου αρέσει και να πάρω ένα σκύλο που θα ξέρω τον μπαμπά/μαμά/παππού/γιαγιά κλπ.
Αντί αυτού μπορεί να πάμε 20 και βάλε χρόνια πίσω που δεν υπήρχε ίντερνετ δηλαδή πληροφόρηση και άμα θέλαμε σκύλο ακούγαμε ότι μας έλεγε ο μπακάλης/φούρναρης/περιπτεράς κλπ της γειτονιάς.
Στο θέμα της άριας φίλε με έκανες και γέλασα, είσαι πραγματικά μπερδεμένος/
Οταν λέμε καθαρόαιμο εννοούμε καθαρής εκτροφής στα αγγλικά το λένε pure breed,
η λέξη καθαρόαιμο μπορεί να είναι δόκιμη (χρησιμοποιείται συχνά) αλλά δεν είναι κυριολεκτική.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερα mpoumpoulaoriginal

Ούτε εγώ συμφωνώ με το απότομο ή ειρωνικό ύφος αλλά κοιτάζοντας καλύτερα βλέπω πίσω από αυτό:)
συμφωνω μαζι σου
αλλα και εγω που κοιταξα πισω απο αυτο
το μονο που ειδα ειναι ο ενας να με διορθωνει ορθογραφικα και ο αλλος να κανει πως δεν καταλαβαινει

τεσπα καλη καρδια ετσι λεμε εμεις στο χωριο μας

edit
Στο θέμα της άριας φίλε με έκανες και γέλασα, είσαι πραγματικά μπερδεμένος/
αδελφε δεν ειμαι μπερδεμενος ασχετος ειμαι
και εκει που τα εβαζα σε μια σειρα
μου τα εκανε κουλουβαχατα η κτηνιατρος
τι το ηθελα και ρωτησα και εγω

Last edited:

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Ακριβώς... καλή καρδιά... εξάλλου το καλό των σκύλων δε θέλουμε όλοι μας;;;;
Ας ανοίξουμε λοιπόν τα αυτιά μας , τα μάτια μας και κυρίως το μυαλό μας και ας δούμε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το θέμα της απόκτησης σκύλου μήπως κάποτε κατορθώσουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει....

Αυτό πάει σε όλους μας...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Ο...άλλος που κάνει πως δεν καταλαβαίνει...Σωτήρη, είμαι εγώ;
Εχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με την συμμετοχή μου στο θέμα σου;
Θα χαρώ πάρα πολύ να το ακούσω και να το συζητήσουμε.
Επίσης, θα την προτιμούσα την συζήτηση, χωρίς ορθογραφικά και θα σου πω και για να ξέρεις, οτι προσωπικά, αυτά τα..."καλή καρδιά", τα ακούω βερεσέ.

Για πάμε...

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Να κάνω το διαιτητή μιας και δεν έχω ύπνο;;;:rolleyes:

Έλα βρε mareco κι εγώ έχω θέμα με την ορθογραφία αλλά αυτό δεν είναι δείκτης φιλοζωίας, έτσι δεν είναι;

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Σωτήρη, αν σου αρέσουν τα σκυλιά πήγαινε σε καμμιά έκθεση θα μάθεις πολλά και θα περάσεις ωραία.
Ζούμε στο 2013, δεν χρειάζεται να ακούμε τον καθένα βλέπουμε και κρίνουμε :cool: