Θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν ΛΑΘΗ να τους ΜΑΘΑΙΝΕΙ !!θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν λαθοι να τους μαθενει
κατι τετοιο εχεις στο μυαλο σου ??
Θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν ΛΑΘΗ να τους ΜΑΘΑΙΝΕΙ !!θα επρεπε απο το να κραζει οσους δεν ξερουν και κανουν λαθοι να τους μαθενει
ξερω οτι δεν ηταν αστειο αλλα τι να κανουμε εμεις δεν τα μαθαμε τα ριμαδια
ωρε σωτηρη απο μια ανευθυνη γεννα ποιος εχει τους περισσοτερους λογους( κυριως οικονομικους) να την κατατρινει ? εμεις ή ενας κτηνιατρος ? ποιος πιστευεις οτι εχει ναμκερδισει απο μια τετοια γεννα ? εμεις ή ταδε κτηνιατρος?εγω αφου πηρα σκυλο (απο σποντα) οπως γραφω και στην αρχη του νηματος
χαμπαρι δεν ειχα ουτε απο εκτροφεια ουτε τιποτα
εχω τετοια σχεση με τα εκτροφεια οσο και με την ορθογραφια
διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βγαζω και θα σου πω το γιατι
εκει που εμαθα για γεννες απο ιδιωτες ειναι κακες και ειπα οκ
παω στην κτηνιατρο μου την πεμπτη για τον κουταβο και βλεπω εξω απο το τζαμι της πωλουνται κουταβια λαμπραντορ σε τιμη λογικη
και την ρωταω και εγω ο φουκαρας αυτες οι γεννες δεν ειναι λαθος ?
και μου βγαζει 1000000 εχειρηματα οτι δεν ειναι λαθος
και λεω αι σιχτιρ τα ακουω απο τους μεν αλλιως τα ακουω απο τους δε ετσι
και παθαινω :dohh::dohh:
mareco αυτο το επιασες?Για πες μας, 5-6 απ'τα 1000000 επιχειρήματα.
Επίσης, το όνομα της εξαιρετικής αυτής γιατρού, καλό θα ήταν να το ξέρουμε.
;;;;mareco αυτο το επιασες?
;;;;...και ποιος ειπε οτι θα πρεπει να κανουμε τα σκυλια αριους σαν τους ναζι
Το εξής ποιό;... και με ενα μεγαλο ερωτηματικο
για τα καθαροαιμα και την αρια φυλη το ειπε ο κτηνιατροςκαι λεω αι σιχτιρ τα ακουω απο τους μεν αλλιως τα ακουω απο τους δε ετσι
και παθαινω :dohh::dohh:
Το ότι έχεις ερωτηματικά πάει να πεί οτι είσαι σε καλό δρόμοεφυγα με ενα κεφαλι καζανι και με ενα μεγαλο ερωτηματικο
και ποιος ειπε οτι θα πρεπει να κανουμε τα σκυλια αριους σαν τους ναζι
συμφωνω μαζι σουΟύτε εγώ συμφωνώ με το απότομο ή ειρωνικό ύφος αλλά κοιτάζοντας καλύτερα βλέπω πίσω από αυτό![]()
αδελφε δεν ειμαι μπερδεμενος ασχετος ειμαιΣτο θέμα της άριας φίλε με έκανες και γέλασα, είσαι πραγματικά μπερδεμένος/