καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
μεγαλη ιστορια ενας φιλος φιλου ειχε θυλικο λαμπραντορ και εκανε 9 κουταβια
εγω απλα ακουγα δεν ειχα καμια σχεση ουτε με αυτον ουτε με σκυλια και ολα καλα
σε καπια φαση ελεγαν στην παρεα οτι κρατησε αυτος του φιλου μου που ειχε τη θυλικια ενα μικρο απο τα εννια αλλα τωρα δεν το θελει και μαλλον θα το διωξει
και ξαφνικα εκει που εγω ημουν με τα κρασακια μου βρεθηκα με ενα κουταβι χοχοχοχοχοχοχο
αποφαση της στιγμης αλλα αποφαση ζωης
κουκλαροςςςςςςςςςς ολο ζωη και οι οικογενεια μου (η γυναικα μου και τα δυο μου παιδια ) το αγκαλιασαν αμεσως γιναμε τεσσερις

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ημιαιμακι φαινεται αλλα βαλε κι εσυ καμια καλυτερη φωτο! Ελποζω βεβαια εδω μεσα να διαβασεις και την επομενη φορα να ξερεις οτι αν θελουμε καθαροαιμο παμε σ εκτροφεα!

Καλοταξιδος!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να σου ζήσει και να τον αγαπάτε. Τε λαμπ είναι εξαιρετικά ζωηρά κουτάβια και μένουν κουτάβια για πολυύ καιρό. Αλλά είναι αξιαγάπητα και κοινωνικότατα ζώα. Καλή κοινωνικοποίηση και πολύ παιχνίδι και πες στην κοπελιά που ζευγαρώνει να το κοψει το σπορ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ημιαιμακι φαινεται αλλα βαλε κι εσυ καμια καλυτερη φωτο! Ελποζω βεβαια εδω μεσα να διαβασεις και την επομενη φορα να ξερεις οτι αν θελουμε καθαροαιμο παμε σ εκτροφεα!
Δεν είπε ο άνθρωπος ότι δεν είναι ημίαιμο. Ούτε ότι το πήρε σαν καθαρόαιμο.
Ασε τουλάχιστον, να το πει πρώτα :rolleyes:

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
δεν μας ενδιαφερει εαν ειναι η δεν ειναι καθαροαιμο.
ποιον εκτροφεα? στα καλα καθουμενα πηρα την αποφαση
εχει ενα μηνα σχεδον μαζι μας και εχει αλλαξει ολη μας τη ζωη
εκει που δεν βλεπαμε σκυλια (καναμε πως δεν βλεπαμε αδεσποτα) τωρα τρεμει η καρδια μας για ολα τα σκυλακια του δρομου

συμφωνω με τον φιλο ωστε να μην ξανα ζευγαρωσει η θυλικια του
αυτη τη φορα τα εδωσε εστω και απο σποντα την αλλη φορα θα βρεθουν σε κανενα καδο μεσα σε μια σακουλα

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλημερα να κανω και μια ερωτηση ρε παιδια

του εχω κανει τα γευματα (ξηρα τροφη) στις 7:30 το πρωι στις 14:30 το μεσημερι και 20:15 το βραδυ
ανα 3 ωρες πρεπει να παμε εξω για τουαλετα και εδω ολα καλα
αλλα το βραδυ ενω περνανε πανω απο 6 ωρες δεν κανει τυποτα (μπραβο του) να πω οτι η τελευταια βολτα για τουαλετα την κανει 00:00

και τωρα εχω την εξης απορια ενω ολοι την μερα πρεπει ανα 3 ωρες να βγαινει για την αναγκη του (δεν μπορει να τα κρατισει παραπανω ) το βραδυ δεν κανει τυποτα πανω απο 6 ωρες (εδω πως κρατιεται?)

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
και ξανα καλημερα σας

ευχαριστω για τη συμβουλη σου sea-mol και εχω απαντηση πανω σε αυτο
αλλα μαλλον εγω φταιω που γεννησε η θυληκια του.....εγω φταιω που βγηκε ο πουκ...... εγω φταιω που τον πηρα

τεσπα να ειστε καλα ρε παιδια μαλλον εμεις που δεν ξερουμε απο σκυλια ουτε απο εκτροφεις καναμε ενα μεγαλο λαθος. πηραμε στο σπιτι μας ενα σκυλο που δεν εχει τη σφραγιδα του εκτροφεα
στον κεαδα την αλλη φορα

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Σωτήρη, να σας ζήσει ο τρελοκούταβος! Μην τρελαίνεσαι με όσα γράφονται, καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο. Το σωστό πάντα είναι κάπου στη μέση...

Τα παιδιά σου θα έχουν για πολλά χρόνια έναν καλό και τρυφερό φίλο... αυτό έχει σημασια...Καλή συμβίωση εύχομαι...

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Νομίζω ότι η απάντηση του sea mol αφορά στο ότι θα έπρεπε η πρόταση να λέει "πες στην κοπελιά που ζευγαρώνει ΤΟ ΣΚΥΛΟ ..." :D
Και η δικιά μου μπορεί να κατουρήσει 3 φορές σε ένα πεντάλεπτο (!!) για να μας τραβήξει την προσοχή κυρίως, αλλά το βράδυ κρατιέται 6 με 7 ώρες. Οπότε απόλαυσέ το, δεν είναι όλα έτσι..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
καλημερα να κανω και μια ερωτηση ρε παιδια

του εχω κανει τα γευματα (ξηρα τροφη) στις 7:30 το πρωι στις 14:30 το μεσημερι και 20:15 το βραδυ
ανα 3 ωρες πρεπει να παμε εξω για τουαλετα και εδω ολα καλα
αλλα το βραδυ ενω περνανε πανω απο 6 ωρες δεν κανει τυποτα (μπραβο του) να πω οτι η τελευταια βολτα για τουαλετα την κανει 00:00

και τωρα εχω την εξης απορια ενω ολοι την μερα πρεπει ανα 3 ωρες να βγαινει για την αναγκη του (δεν μπορει να τα κρατισει παραπανω ) το βραδυ δεν κανει τυποτα πανω απο 6 ωρες (εδω πως κρατιεται?)
Έχει φάει στις 8.15 έχει για βόλτα στις 12, έχει αδειάσει, δεν παίζει, δεν κινείται, και η κύστη του αντέχει παραπάνω,να ξέρεις ότι το κουτάβι σου και μετά από παιχνίδι μπορεί να τα κάνει κι ας έχει πάει βόλτα μιαμιση ώρα πριν. Είναι φυσιολογικό. Ατυχήματα θα έχετε αλλά το πας πολύ καλά με το πρόγραμμα του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Αυτή η έλλειψη χιούμορ, του κόσμου, με τρελλαίνει...

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
ευχαριστω για τις απαντησεις και οπως βλεπω θα χρειαστω και αλλες συμβουλες
γιατι οπως ειπα διαβαζοντας χαραζω το προγραμμα

τωρα για το αλλο θεμα μπορει να εχει δικιο ο φιλος αλλα να ξερει οτι υπαρχει κοσμος που δεν εχει ιδεα με το τι γινεται (οπως εγω) δεν ειχα ψαξει ποτε
τωρα που διαβαζω βγαζω μια ακρη αλλα και πολλα ερωτηματικα

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Σωτηρη καλωσηρθες στο φορουμ.Η οποιαδηποτε απορια που εχεις θα σου λυθει διαβαζοντας τα σχετικα θεματα του φορουμ.

Αυτο που εχει μεγαλη σημασια ειναι να μην εμφανισει ο σκυλος καποιο κληρονομικο προβλημα που θα το εχει για ολη του την ζωη.Μονο ο χρονος θα δειξει...Καταλαβαινεις πιστευω οτι αυτος ο τροπος αποκτησης σκυλου ειναι λαθος και ρισκο για την εξελιξη υγειας του σκυλου.

Ποσο ημερων αποχωριστηκε απο την μητερα του το κουταβι και ηρθε σε εσενα?Ειναι και αυτο επισης σημαντικο.Εχει κανει ολα του τα εμβολια και αποπαρασιτωση?