καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

fidel's mama

Member
8 Ιουνίου 2013
17
0
49
Xanthi, Greece
Σωτηρη 75, να τον χαιρεσαι τον ΠΟΥΚ!!!!!! Μην λαμβανεις υποψη τα σχολια "μερικων μερικων" σχετικα, προσωπικα εγω θελω να εισαι καλα ΕΣΥ για να ειναι καλα κ ο ΠΟΥΚ - κουκλαρος σου! Κ γω απο γεννα φιλων απεκτησα τον fidel μου κ διεπραξα εγκλημα λογω του οτι δεν μπηκα στον κοπο να "διαφημισω" ουτε εκτροφειο, ουτε Per shop! Δεν πειραζει ομως ΔΕΝ πτοουμαστε απο τα κομπλεξ "μερικων μερικων" οπως ανεφερα εξ αρχης. Να ξερεις οτι προσωπικα (κ παλι) θα χαρω να ανταλλασουμε τις εμπειριες μας και να μοιραζομαστε την αγαπη μας για τα υπεροχα αυτα πλασματακια μας!

Φιλικα!
Fidel & Fidels mama

και ξανα καλημερα σας

ευχαριστω για τη συμβουλη σου sea-mol και εχω απαντηση πανω σε αυτο
αλλα μαλλον εγω φταιω που γεννησε η θυληκια του.....εγω φταιω που βγηκε ο πουκ...... εγω φταιω που τον πηρα

τεσπα να ειστε καλα ρε παιδια μαλλον εμεις που δεν ξερουμε απο σκυλια ουτε απο εκτροφεις καναμε ενα μεγαλο λαθος. πηραμε στο σπιτι μας ενα σκυλο που δεν εχει τη σφραγιδα του εκτροφεα
στον κεαδα την αλλη φορα

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

fidel's mama

Member
8 Ιουνίου 2013
17
0
49
Xanthi, Greece
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ mpoumpoulaoriginal!!!!!

Σωτήρη, να σας ζήσει ο τρελοκούταβος! Μην τρελαίνεσαι με όσα γράφονται, καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο. Το σωστό πάντα είναι κάπου στη μέση...

Τα παιδιά σου θα έχουν για πολλά χρόνια έναν καλό και τρυφερό φίλο... αυτό έχει σημασια...Καλή συμβίωση εύχομαι...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Fidel's mama,

Ποιος σου ειπε πως επρεπε να παρεις κουταβι απο πετ σοπ; Αυτα που εγραψες περι διαφημισης δεν δειχνουν τιποτ ' αλλο παρα αγνοια σε ολο της το μεγαλειο.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
30
Θεσσαλονικη
Σωτηρη 75, να τον χαιρεσαι τον ΠΟΥΚ!!!!!! Μην λαμβανεις υποψη τα σχολια "μερικων μερικων" σχετικα, προσωπικα εγω θελω να εισαι καλα ΕΣΥ για να ειναι καλα κ ο ΠΟΥΚ - κουκλαρος σου! Κ γω απο γεννα φιλων απεκτησα τον fidel μου κ διεπραξα εγκλημα λογω του οτι δεν μπηκα στον κοπο να "διαφημισω" ουτε εκτροφειο, ουτε Per shop! Δεν πειραζει ομως ΔΕΝ πτοουμαστε απο τα κομπλεξ "μερικων μερικων" οπως ανεφερα εξ αρχης. Να ξερεις οτι προσωπικα (κ παλι) θα χαρω να ανταλλασουμε τις εμπειριες μας και να μοιραζομαστε την αγαπη μας για τα υπεροχα αυτα πλασματακια μας!

Φιλικα!
Fidel & Fidels mama
Aυτοί οι "μερικοί μερικοἰ" που λες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα σκυλιά απο οτι εσυ. Εμ έκανες λάθος, εμ δεν κάθεσε να ενημερωθείς, εμ θες να βγεις και απο πάνω! Τί να σου πω.. Μου την σπάνε τόσο πολύ αυτοί οι ξεροκέφαλοι σαν εσἐνα που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα αλλά δεν ξέρουν τίποτα! Πολύ εγωιστική η αποψή σου. Πάνε πάρε εσύ απο πετ σοπ ή απο κακο ιδιώτη και αν σου πεθάνει σε μια βδομάδα ή αν σου βγει με δυσπλασία μην έρθεις να κλάψεις εδώ!

Last edited:

fidel's mama

Member
8 Ιουνίου 2013
17
0
49
Xanthi, Greece
Berna Καλησπερα! Εαν θα ξανανδιαβασεις το μηνυμα μου προσεκτικα, θα καταλαβεις οτι δεν αναφερομαι μονο σε pet shop (διοτι επισκεφτηκα κ pet shop, οταν ημουν σε αναζητηση - εκτροφεια λαμπραντορ δυστυχως δεν εχουμε στη Ξανθη κ συγγνωμη γι αυτο) ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ.

Οσο για τον χαρακτηρισμο σου "περι αγνοιας μου", δεν πτομουμαι, διοτι ε0χω μαθει οσο ζω κ αναπνεω ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ κ σε πληροφορω οτι διανυω την καλυτερη φαση της ζωης μου απο τοτε που απεκτησα τον FIDEL φροντιζοντας και βλεποντας τον να μεγαλωνει. Επισης ο FIDEL ειναι η ζωη μου πλεον, δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο....!

Με τουτη την ευκαιρια θα ηθελα να σου πω κ κατι τελευταιο... οσο το ξανασκεφτομαι... θα επρεπε να πουλησω παραμυθι περι καποιου εκτροφειου, για να εισαστε "ολοι σας ικανοποιημενοι"! χαχαχαχ πλακα "εχετε" εν τελει!

Fidel's mama,

Ποιος σου ειπε πως επρεπε να παρεις κουταβι απο πετ σοπ; Αυτα που εγραψες περι διαφημισης δεν δειχνουν τιποτ ' αλλο παρα αγνοια σε ολο της το μεγαλειο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κατσε να διαβασεις δυο πραγματα κοπελα μου, μ' αυτα που γραφεις γινεσαι ρεζηλι.

Επισης, ο σωστος τροπος αποκτησ ειναι απο εκτροφεα και απο φιλοζωικη. Οχι απο πετ σοπ και ανιδεους ιδιωτες.

fidel's mama

Member
8 Ιουνίου 2013
17
0
49
Xanthi, Greece
\\:D/

μεγαλη ιστορια ενας φιλος φιλου ειχε θυλικο λαμπραντορ και εκανε 9 κουταβια
εγω απλα ακουγα δεν ειχα καμια σχεση ουτε με αυτον ουτε με σκυλια και ολα καλα
σε καπια φαση ελεγαν στην παρεα οτι κρατησε αυτος του φιλου μου που ειχε τη θυλικια ενα μικρο απο τα εννια αλλα τωρα δεν το θελει και μαλλον θα το διωξει
και ξαφνικα εκει που εγω ημουν με τα κρασακια μου βρεθηκα με ενα κουταβι χοχοχοχοχοχοχο
αποφαση της στιγμης αλλα αποφαση ζωης
κουκλαροςςςςςςςςςς ολο ζωη και οι οικογενεια μου (η γυναικα μου και τα δυο μου παιδια ) το αγκαλιασαν αμεσως γιναμε τεσσερις

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Filel's mama μη λες και πολλα γιατι και κουταβι μεγαλοσωμης φυλης και απο ιδιωτη....φυλαγε τα ρουχα σου καλυτερα :rolleyes:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
στο ευχομαι...γιατι εμεις τρεχουμε..και παει στο καλο η δικη μας ταλαιπωρια και τα λεφτα, ειναι κι ενας σκυλος στη μεση που δεν φταιει και σε τιποτα ;-)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
fidel's mama, η άποψη που επικρατεί είναι ότι μέσω ενός εκτροφέα και μέσω του πεντιγκρι που λαμβάνει ο σκύλος που έχει αγοραστεί από τον αντίστοιχο εκτροφέα, καθορίζεται η γραμμή και ο χαρακτήρας του σκύλου κλπ κλπ. Ουσιαστικά λοιπόν, οποιοδήποτε σκυλί δεν προέρχεται από επίσημο εκτροφέα με χαρτιά, θεωρείται ημίαιμο. Αυτό φυσικά δεν είναι κακό, απλώς επιλέγεις να αγοράσεις ουσιαστικά έναν σκύλο δίνοντας 150-200 ευρώ σε κάποιον που κατά πάσα πιθανότητα ούτε γνωρίζεις το ιστορικό των ζώων που ζευγάρωσε και που φυσικά θεωρείται και είναι ασυνείδητος ιδιοκτήτης, αποσκοπώντας στο κέρδος και ζευγαρώνοντας άσκοπα τα σκυλιά του δίχως να έχει αποκτήσει τις απαραίτητες διαδικαστικές γνώσεις. Από το να "πετάξεις" λοιπόν τα χρήματά σου σε ένα ούτως ή άλλως ημίαιμο ζώο, μπορείς πάντα να επιλέξεις κάποιο καταφύγιο ή να υιοθετήσεις ένα αδεσποτάκι. Ο Σωτήρης δε νομίζω να ανέφερε ότι πλήρωσε για τον πουκ και απ' ότι καταλαβαίνω δεν συμφωνεί ούτε εκείνος με την επιλογή του γνωστού του που ζευγάρωσε έτσι απλά το σκυλί του. Η επιλογή είναι στο χέρι του καθενός και ούτε σημαίνει πως ένα σκυλί που δεν είναι απο εκτροφέα θα βγάλει χίλια δυο προβλήματα υγείας (μπορεί και από εκτροφέα πάλι να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα). Απλώς οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες μιας και δεν γνωρίζεις το γενεαλογικό του δέντρο.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Οι πληροφορίες στο φόρουμ υπάρχουν και είναι ανοιχτές για όλους, απο τη στιγμή που υπάρχουν λοιπόν και είναι σε κοινή πρόσβαση θέματα με τα υπερ και τα κατά της εκάστοτε επιλογής (εκτορφέας ή ιδιώτης), ο καθένας μπορεί να τα ζυγίσει και σύμφωνα με τα συμπεράσματα που θα βγάλει απο τα στοιχεία που του έχουν δωθεί να προβεί και στην αγορά-απόκτηση του σκύλου του απο όπου θεωρεί εκείνος πως θα αποκτήσει ένα σωστό σκυλί ή τέλος πάντων ένα σκυλί που να πληρεί τις προϋποθέσεις τις οποίες έχει θέσει ο κάθε υποψήφιος ιδιοκτήτης. Απο κει και πέρα, και πάντα κατα τη γνώμη μου, δεν έχει καμιά σημασία οι μεν να προσπαθείτε να πείσετε τους δε και το αντίστροφο για τα θετικά της επιλογής σας, απο τη στιγμή που κανείς απο τους δυο σας δεν έχει σκοπό να αλλάξει άποψη.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλησπερα σε ολους

Fidel's mama ευχαρηστω για τα καλα σου λογια :)

εγω τον πουκ τον πηρα απο σποντα (ουτε λεφτα ουτε τιποτα) μονο απο κουβεντα που εγινε στην παρεα
ο πουκ εμενε με την μανα του στο σπιτι αυτου του φιλου του φιλου μου (Ω ΦΙΛΕ) 3μηνες
βεβαια εχω να πω με αυτα που βλεπω και μαθαινω (και απο εδω που μενω) οτι "η μαυρη αγορα " δωσε παρε γεννες απο ιδιωτες ειναι μια καλη μπιζνα προς οφελος του βλακα που εχει την θυλικια και την ζευγαρωνει με μονο σκοπο το μαυρο χρημα (και αφορολογιτα)
και εγω λεω οχι σε αυτο

αλλα δεν μπορω να πω και ναι στην στειρωση ολων των σκυλων πλην των εκτροφεων
δεν εχουμε το δικαιωμα αυτο να το κανουμε σε κανενα σκυλο (δικια μου γνωμη) οπως δεν θα μας αρεζε και εμας να μας το εκαναν

και δεν φταιει το αδεσποτο που ζευγαρωνει. φταιει ο ανθρωπος που το νομιζε παιχνιδι οταν το πηρε και το πεταξε οταν το βαρεθηκε

και ενα δευτερο ο κοσμος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ μην το ξεχνατε
και αυτο που λεω και εγω (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ)

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
έχει ξανα συζητηθεί το το θέμα της στείρωσης και μην ξεχνάμε πώς γίνεται κυρίως για λόγους υγείας και μετά τα υπόλοιπα.

ωραίος ο σκυλάκος σου και να περνάτε τέλεια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
αλλα δεν μπορω να πω και ναι στην στειρωση ολων των σκυλων πλην των εκτροφεων
δεν εχουμε το δικαιωμα αυτο να το κανουμε σε κανενα σκυλο (δικια μου γνωμη) οπως δεν θα μας αρεζε και εμας να μας το εκαναν
Δεν χρειάζεται να στειρωθεί απαραίτητα ένας σκύλος για να μην ζευγαρώσει. Και ένας εκτροφικός σκύλος δεν είναι καθόλου απαραίτητο ότι πρέπει να ζευγαρώσει. Μην συγκρίνεις ανθρώπους και σκύλους, ούτε να τα αφήνουμε να πεθαίνουν στους δρόμους τους αρέσει.

και δεν φταιει το αδεσποτο που ζευγαρωνει. φταιει ο ανθρωπος που το νομιζε παιχνιδι οταν το πηρε και το πεταξε οταν το βαρεθηκε
Αυτό εξυπακούεται..θεωρείς ότι κάποιος ρίχνει το φταίξιμο στο αδέσποτο; To δεσποζόμενο όμως που ζευγαρώνει είναι άλλη υπόθεση, έτσι δεν είναι;

και ενα δευτερο ο κοσμος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ μην το ξεχνατε
και αυτο που λεω και εγω (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ)
Συμφωνώ απόλυτα, ο κόσμος δεν ξέρει, και κάποιοι είναι διατεθειμένοι να ακούσουν και να κατανοήσουν, κάποιοι άλλοι ότι και να τους πεις ο κομπλεξισμός τους και η ξερολίαση τους θα επικρατήσει ούτως ή άλλως..
Και μην ξεχνάς και αυτούς που ξέρουν και απλά δεν δίνουν δεκάρα, ονόματα δεν λέμε , σε διπλανό θρεντ θα τους βρεις.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλημερα στην παρεα
λοιπον καποιες απορεις σχετικα με το να παρεις αμα θες ενα σκυλο απο την φιλοζωικη (καλοπραιερετες αποριες γιατι μπερδευτικα)

οταν δεν περνεις σκυλο απο εκτροφεα φοβασαι μην εχει δυσιπλασια η δεν ξερεις αμα εχει καποιες κακες εμπειριες η τον χαρακτηρα του σκυλου (αποτι καταλαβα απο τα λεγομενα)
και παω στην ερωτηση : εναν παρεις ενα σκυλο απο την φιλοζωικη ξερεις τι εχει το σκυλι? τι εχει περασει? και ποιος ειναι ο μπαμπας του η η μαμα του?

δευτερο θεμα
εαν εγω εχω μια θυλικια και μου πουν 10 φιλοι οτι αμα κανεις γεννα να μας δωσεις
γιατι να μην το κανω? αφου θα ξερω οτι θα πανε σε χερια γνωστων (και παντα τζαμπα)

για την καθαροτητα τις φυλης? ( οταν το γραφω αυτο μου παει αλλου το μυαλο και αιδιαζω )

και να μην ξεχναμε λογου βαθιας οικονομικης κρισης δεν μπορει ο καθε ενας να δινει 800-1200 ευρω για να παρει ενα σκυλο απο εκτροφεα (μακαρι να μπορουσαμε ολοι)

και τριτο να κανω και λιγο πλακα (γιατι εχω χιουμορ)
διαβασα εχτες σε ενα νημα εδω μεσα για την διατροφη B.A.R.F.
λοιπον λογου κρισης ειμαι διατεθημενως να με υοθετησουν οσοι κανουν την διατροφη αυτη
ειμαι καλος κανω τις αναγκες μου οπου μου πειτε δεν εχω

ενδoπαρασιτα μονο λιγη πιεση εχω αλλα την ελενχω ;)

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
οταν δεν περνεις σκυλο απο εκτροφεα φοβασαι μην εχει δυσιπλασια η δεν ξερεις αμα εχει καποιες κακες εμπειριες η τον χαρακτηρα του σκυλου (αποτι καταλαβα απο τα λεγομενα)

δευτερο θεμα
εαν εγω εχω μια θυλικια και μου πουν 10 φιλοι οτι αμα κανεις γεννα να μας δωσεις
γιατι να μην το κανω? αφου θα ξερω οτι θα πανε σε χερια γνωστων (και παντα τζαμπα)

για την καθαροτητα τις φυλης? ( οταν το γραφω αυτο μου παει αλλου το μυαλο και αιδιαζω )

και να μην ξεχναμε λογου βαθιας οικονομικης κρισης δεν μπορει ο καθε ενας να δινει 800-1200 ευρω για να παρει ενα σκυλο απο εκτροφεα (μακαρι να μπορουσαμε ολοι)
Απο αυτά που γράφεις δίνεις την εντύπωση ότι είσαι λίγο μπερδεμένος
Θα ήθελα να ρίξεις μια ματιά στο site της FCI - Fédération Cynologique Internationale
και να σκεφτείς γιατί λέει οτι αποκλείονται σκύλοι
DISQUALIFYING FAULTS :

• Shy, aggressive, vicious, exaggeratedly suspicious or nervous behaviour.
    Η καθαρότητα της εκάστοτε φυλής δεν προστατεύει και εμάς απο απρόβλεπτες συμπεριφορές?
    Δεν γράφω να σε πείσω, απλά ψάξτο λίγο και σκέψου.

• Like
Reactions: Siegfried

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Βασικά, όταν παίρνεις σκύλο, από γέννα βλάκα και pet shop [από puppy mill δηλαδή - αλήθεια ξέρεις τι είναι; για googlαρέ το], απλώς βοηθάς στο να συντηρηθεί μια ελεεινή βιομηχανία παραγωγής κουταβιών, που εκτός όλων των άλλων, συντελεί στην ραγδαία και ακατάπαυστη αύξηση των αδέσποτων στην χώρα μας και στην φρικτή διατήρηση στην ζωή, των μανάδων τους, μόνο για να γεννάνε ευρώ και όσο η εύθραυστη υγεία τους το επιτρέπει, μέχρι να πεθάνουν τελικά με φρικτό τρόπο, πάνω σε κάποια γέννα. Γιατί βέβαια, είναι οικονομικά ασύμφορο, να τις περιθάλψει ιατρικά, όπως τους πρέπει, ο εγκληματίας που δυστυχώς τις έχει να γεννοβολάνε.

...και παω στην ερωτηση : εναν παρεις ενα σκυλο απο την φιλοζωικη ξερεις τι εχει το σκυλι? τι εχει περασει? και ποιος ειναι ο μπαμπας του η η μαμα του?
Συνήθως όχι. Δεν ξέρεις τίποτα από αυτά. Και κυρίως τα κληρονομικά. Τα υπόλοιπα όμως της υγείας του, τα ξέρεις. Τα έχουν φροντίσει πριν από σένα, οι άνθρωποι της φιλοζωικής, οπότε και θα σε ενημερώσουν. Ο χαρακτήρας είναι επίσης, αντιληπτός σε ένα ενήλικο σκύλο από φιλοζωική. Σε κουτάβι, έτσι κι αλλιώς, διδάσκεται σε μεγάλο βαθμό.

Παίρνοντας σκύλο από φιλοζωική, παίρνεις ρίσκο σε μικρό βαθμό, αλλά και την ηθική ικανοποίηση, ότι σώζεις μια ταλαίπωρη ζωή από τον δρόμο και τον σύντομο θάνατο.

δευτερο θεμα

Αν έχεις 10 ζευγάρια καλά χέρια γνωστών, να μας τα κοινοποιήσεις, να τους στείλουμε αύριο το πρωί, 10 από τα πολλές 100άδες καταταλαίπωρα κουτάβια, που έχουν ήδη γεννηθεί από διάφορους ηλιθίους, που έχουν ζευγαρώσει τα σκυλιά τους και που δεν έχουν σχεδόν καμμία ελπίδα στην πολύ σύντομη ζωούλα τους, να βιώσουν ποτέ, την θαλπωρή ενός καλού σπιτιού. Και εγώ τζάμπα θα τους τα στείλω. Αντε να πληρώσουν το τσιπάκι.

Οποιος Σωτήρη, δεν θέλει να πληρώσει για καθαρόαιμο σκύλο, δεν είναι υποχρεωτικό. Οι δρόμοι και οι φιλοζωικές, είναι τίγκα στα ημίαιμα. Σαν το δικό σου και σαν τον fidel κάπου παραπάνω. Ωραιότατα ημίαιμα - τσάμπα - για τα οποία δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Ελπίζω βέβαια, όποιος δεν έχει να διαθέσει, για να αγοράσει σκύλο από σωστό εκτροφέα και το παίρνει απ'όπου να 'ναι, ίσα για να λέει ότι έχει καθαρόαιμο, να έχει να διαθέσει αργότερα, για οτιδήποτε ιατρικό χρειαστεί. Είτε ρουτίνας, είτε έκτακτο. Κι αν σου τύχει έκτακτο...δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς. Η...που να πετάξεις το "καθαρόαιμό" σου, για να το βρει και να το φτιάξει κάποιος άλλος ηλίθιος.

Μην το πάρεις προσωπικά, το πρώτο πρόσωπο. Χάριν ευκολίας, της συζήτησης.

[h=3]Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...[/h]
[h=3]Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά[/h]
[h=3]Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:[/h]
[h=3]Αναπαραγωγή ή (διαζευκτικό) Εκτροφή;[/h]
και τριτο να κανω και λιγο πλακα (γιατι εχω χιουμορ)
διαβασα εχτες σε ενα νημα εδω μεσα για την διατροφη B.A.R.F.
λοιπον λογου κρισης ειμαι διατεθημενως να με υοθετησουν οσοι κανουν την διατροφη αυτη
ειμαι καλος κανω τις αναγκες μου οπου μου πειτε δεν εχω

ενδoπαρασιτα μονο λιγη πιεση εχω αλλα την ελενχω ;)
Δεν χρειάζεται να σε υιοθετήσει κανείς. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συντηρείς σωστά τα τρόφιμά σου και να τα τρως ωμά.

* Δεν ξέρω, αν ανταποκρίθηκα με επιτυχία, στο χιούμορ σου :rolleyes:

• Like
Reactions: Siegfried