καλώς ήρθα....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Πρώτα έλεγες οτι έχει μόνο 1-2 γνωστούς στο εξωτερικό...
ok πυροβοληστε με.... και πιο πανω εγραψα να μου πουν για τα ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ τα καλα και τα καλα... απο λαθος... δεν εγινε και κατι...

το θεμα ειναι να μενουμε στην ουσια, που ειναι πως οταν εχεις γνωστους καλο ειναι να τους χρησιμοποιουμε με την καλη εννοια οταν χρειαζεται...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Καλυτερο ειναι να πας ο ιδιος, αφου εχεις μελετησει/ψαξει/καταληξει στο τι θες, να συζητησεις απ ευθειας με τον εκτροφεα, να του πεις τι θελεις, κλπ

Αν εχεις καποιον καλο γνωστο/φιλο/κτηνιατρο/μπατζανακη, πες του να σε φερει σε επαφη με το εκτροφειο που προτεινει, να πας να κανεις εσυ εκει απ ευθειας να κανεις την παραπανω διαδικασια!

Προσεχε ομως: η αγορα σκυλου ειναι προσωπικη υποθεση πρεπει να γινει με τον σωστο τροπο και ηθικα ΚΑΙ πρακτικα! Το να σου φερει καποιος αλλος "το σκυλο που θες" ξεχνα το!
Ειναι τεραστειο το "κερδος της μεσολαβησης" για να μην το εκμεταλλευτει......

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Στην ουσια τωρα των οσων ρωτας:

Τα πρακτικα αρνητικα ειναι οτι εχουνε σαλια, πολλα σαλια, παρα πολλα σαλια..... και οτι ρουχαλιζουνε! Ρουχαλιζουνε πολυ.....

Μετα μπορουν να σου κανουνε την ζωη κολαση, αν απλα δεν αντισταθεις στις επιθυμιες τους.....
Καταλαμβανουνε οσο περισσοτερο χωρο μπορουνε, οποτε ειναι στο χερι του καθε ιδιοκτητη να μην αφηνει περισσοτερο χωρο απ οσο θελει ο σκυλος του να καταλαβει!

Επισης γι αυτα ολα λειτουργουν απο την δικη τους σκοπια:
Δεν ειναι ο σκυλος σου, εισαι το αφεντικο του!
Θα σε φυλαξει με σθενος γιατι.... του ανηκεις!
Ομοιως του ανηκει κ το σπιτι σου, το αμαξι σου η γυναικα σου κλπ κλπ.....
Εχουνε μια πλασματικη σκοπια της πραγματικοτητας, "οπως τα βολευει" δλδ, κι αν σου αρεσει.

Στα θετικα ειναι οτι, ο,τι κανουνε το κανουνε με παθος, ολοκληρωτικα!
Μαθαινουνε πανευκολα, ειναι πανεξυπνα, αλλα αν δεν πειστουνε οτι εισαι το αφεντικο το εχεις χασει το παιχνιδι απο χερι......

Για μενα ηταν παντα το σκυλι που ηθελα, απο οταν την απεκτησα δεν ηταν τελικα το ονειρο που εγινε πραγματικοτητα, ηταν η πραγματικοτητα τοσο τελεια που μοιαζει με ονειρο!
Και μετα επειδη μου βγηκε καλο, πηρα κ δευτερο......

-> Επισης παιζει σημαντικο ρολο το καθε σκυλι σαν "ατομο" .... αν σου βγει "δυστροπο"/"δυσκολο" σκυλι οτι κι αν κανεις παντα στο τελος θα ειναι χειροτερα απο το σκυλι που ειναι "ευκολο"
Αν σου βγει επιθετικο με τα αλλα ζωα (ζωα τα οποια του ειναι αγνωστα), οσο κι αν το κοινωνικοποιησεις, θα εχεις θεματα με τα αλλα ζωα, κι οσο κι αν το δουλεψεις στην καλυτερη απλα να τα ανεχεται..... και μετα ερχεται το αλλο σκυλι, που εξ αρχης αδιαφορει......

Τι θελω να σου πω: μην νομιζεις οτι μπορεις να παρακαμψεις "αυτο που ειναι" η να το κανεις "να μην ειναι" επειδη θα το δουλεψεις, θα το εκπαιδευσεις κλπ..... παντα θα ειναι απλα με δουλεια θα γινει "λιγοτερο". Μονο οι ακρες στρογγυλευουνε, το σχημα παραμενει...... αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!

Τελος να σου πω οτι για ολα τα παραπανω κ διαφορα ακομα τα οποια δεν μπορω να σου γραψω, οταν το κουταβακι μεγαλωσει κ μεχρι να φτασει στο σημειο να σε ακουει ΑΠΟΛΥΤΑ (κ το απολυτα ειναι αδιαπραγματευτο) δεν θα μπορεις να το λυσεις σε εξωτερικο χωρο, ουτε να το εμπιστευτεις με καποιον εκτος οικογενειας κ ανευ της παρουσιας σου.......
Ειναι το σκυλι που θα πρεπει να ειναι παντα κ παντου μαζι σου!
Κοινως, το παντρευεσαι...... αλλα ειναι απο τους γαμους που αξιζουνε!!

Αυτα κ αλλα πολλα.... ας μιλησει κ κανενας αλλος που εχει......
ελπιζω να βοηθησα (η να σε προβληματισα, κι αυτο καλο ειναι!), κι οτι θελεις ρωτα.....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Στην ουσια τωρα των οσων ρωτας:

Τα πρακτικα αρνητικα ειναι οτι εχουνε σαλια, πολλα σαλια, παρα πολλα σαλια..... και οτι ρουχαλιζουνε! Ρουχαλιζουνε πολυ.....

Μετα μπορουν να σου κανουνε την ζωη κολαση, αν απλα δεν αντισταθεις στις επιθυμιες τους.....
Καταλαμβανουνε οσο περισσοτερο χωρο μπορουνε, οποτε ειναι στο χερι του καθε ιδιοκτητη να μην αφηνει περισσοτερο χωρο απ οσο θελει ο σκυλος του να καταλαβει!

Επισης γι αυτα ολα λειτουργουν απο την δικη τους σκοπια:
Δεν ειναι ο σκυλος σου, εισαι το αφεντικο του!
Θα σε φυλαξει με σθενος γιατι.... του ανηκεις!
Ομοιως του ανηκει κ το σπιτι σου, το αμαξι σου η γυναικα σου κλπ κλπ.....
Εχουνε μια πλασματικη σκοπια της πραγματικοτητας, "οπως τα βολευει" δλδ, κι αν σου αρεσει.

Στα θετικα ειναι οτι, ο,τι κανουνε το κανουνε με παθος, ολοκληρωτικα!
Μαθαινουνε πανευκολα, ειναι πανεξυπνα, αλλα αν δεν πειστουνε οτι εισαι το αφεντικο το εχεις χασει το παιχνιδι απο χερι......

Για μενα ηταν παντα το σκυλι που ηθελα, απο οταν την απεκτησα δεν ηταν τελικα το ονειρο που εγινε πραγματικοτητα, ηταν η πραγματικοτητα τοσο τελεια που μοιαζει με ονειρο!
Και μετα επειδη μου βγηκε καλο, πηρα κ δευτερο......

-> Επισης παιζει σημαντικο ρολο το καθε σκυλι σαν "ατομο" .... αν σου βγει "δυστροπο"/"δυσκολο" σκυλι οτι κι αν κανεις παντα στο τελος θα ειναι χειροτερα απο το σκυλι που ειναι "ευκολο"
Αν σου βγει επιθετικο με τα αλλα ζωα (ζωα τα οποια του ειναι αγνωστα), οσο κι αν το κοινωνικοποιησεις, θα εχεις θεματα με τα αλλα ζωα, κι οσο κι αν το δουλεψεις στην καλυτερη απλα να τα ανεχεται..... και μετα ερχεται το αλλο σκυλι, που εξ αρχης αδιαφορει......

Τι θελω να σου πω: μην νομιζεις οτι μπορεις να παρακαμψεις "αυτο που ειναι" η να το κανεις "να μην ειναι" επειδη θα το δουλεψεις, θα το εκπαιδευσεις κλπ..... παντα θα ειναι απλα με δουλεια θα γινει "λιγοτερο". Μονο οι ακρες στρογγυλευουνε, το σχημα παραμενει...... αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!

Τελος να σου πω οτι για ολα τα παραπανω κ διαφορα ακομα τα οποια δεν μπορω να σου γραψω, οταν το κουταβακι μεγαλωσει κ μεχρι να φτασει στο σημειο να σε ακουει ΑΠΟΛΥΤΑ (κ το απολυτα ειναι αδιαπραγματευτο) δεν θα μπορεις να το λυσεις σε εξωτερικο χωρο, ουτε να το εμπιστευτεις με καποιον εκτος οικογενειας κ ανευ της παρουσιας σου.......
Ειναι το σκυλι που θα πρεπει να ειναι παντα κ παντου μαζι σου!
Κοινως, το παντρευεσαι...... αλλα ειναι απο τους γαμους που αξιζουνε!!

Αυτα κ αλλα πολλα.... ας μιλησει κ κανενας αλλος που εχει......
ελπιζω να βοηθησα (η να σε προβληματισα, κι αυτο καλο ειναι!), κι οτι θελεις ρωτα.....
σε ευχαριστω πολυ!! τα γραφεις πολυ απλα και κατανοητα. και φυσικα με βοηθας στο να καταλαβω λιγο παραπανω τον χαρακτηρα του μιας και εσυ το εχεις ζησει... ΑΛΛΑ.....η γυναικα μου δεν θα του ανηκει.....:D

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Καλυτερο ειναι να πας ο ιδιος, αφου εχεις μελετησει/ψαξει/καταληξει στο τι θες, να συζητησεις απ ευθειας με τον εκτροφεα, να του πεις τι θελεις, κλπ
το πιο σωστο ειναι αυτο που λες δεν αντιλεγω, αλλα μερικες φορες δεν ειναι ολα εφικτα...
φυσικα και θα το προσπαθησω αλλα οταν μενεις σε νησι, οταν δουλευεις, οταν γενικα εχεις υποχρεωσεις δεν ειναι ευκολο...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
το πιο σωστο ειναι αυτο που λες δεν αντιλεγω, αλλα μερικες φορες δεν ειναι ολα εφικτα...
φυσικα και θα το προσπαθησω αλλα οταν μενεις σε νησι, οταν δουλευεις, οταν γενικα εχεις υποχρεωσεις δεν ειναι ευκολο...
Sorry κι ολας να το πω ωμα, αλλα αυτο ειναι σαν να μου λες "θελω παιδι, δεν θελω να κανω sex"
Ενταξει μπορεις να το παρεις ετοιμο..... απο τον κουμπαρο!:cool:
Μην παρεξηγηθεις! Χιουμορακι.....

ΑΛΛΑ.....η γυναικα μου δεν θα του ανηκει.....
Νομιζεις!
.... και ξεκινας με λαθος βαση!!!
Χαχαχαχαχαχα!

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Sorry κι ολας να το πω ωμα, αλλα αυτο ειναι σαν να μου λες "θελω παιδι, δεν θελω να κανω sex"
Ενταξει μπορεις να το παρεις ετοιμο..... απο τον κουμπαρο!:cool:
Μην παρεξηγηθεις! Χιουμορακι.....

Νομιζεις!
.... και ξεκινας με λαθος βαση!!!
Χαχαχαχαχαχα!
καταλαβαινω τι λες. αλλα η αληθεια ειναι καπου στην μεση.... οσο για την γυναικα μου.... θα το παλεψω..... χαχαχαχαχα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Υπαρχει λύση, πάρε θηλυκο να χει να παλεύει εκείνη :D
Aν δεν απατωμαι θυλικο ψαχνει ηδη.....
...... καπου το ειδα αλλα χαθηκα στις σελιδες......

....... δεν αλλαζει την ουσια το φυλο του σκυλου!!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Aν δεν απατωμαι θυλικο ψαχνει ηδη.....
...... καπου το ειδα αλλα χαθηκα στις σελιδες......

α, σορυ, κι εγω χαθηκα και νομισα οτι ηθελε αρσ.

....... δεν αλλαζει την ουσια το φυλο του σκυλου!!!
εννοεις στα κορσο ή γενικα; εχω δει τεραστιες δαφορες σε ορισμενες φυλες.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
εννοεις στα κορσο ή γενικα; εχω δει τεραστιες δαφορες σε ορισμενες φυλες.
Στα corso στανταρ.... ακομα κ οι θυλικες ακρως κτητικες ειναι.
Δεν ισχυει το θυλικο=ηπιο.
Ποιο ηπιο απο το αρσενικο μπορει, αλλα γενικα οχι.

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Στα corso στανταρ.... ακομα κ οι θυλικες ακρως κτητικες ειναι.
Δεν ισχυει το θυλικο=ηπιο.
Ποιο ηπιο απο το αρσενικο μπορει, αλλα γενικα οχι.
οποτε μπορεσω να βρω, θελω να ειναι ενα μαυρο θυληκο...:):)

σημερ ειδες η γυναικα μου ενα στο δρομο που το ειχαν βγαλει βολτα και ηρθε σαν την τρελη απο την χαρα της....
μου το περιεγραφε με καθε λεπτομερια.... γυναικες..... :p :p

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
οποτε μπορεσω να βρω, θελω να ειναι ενα μαυρο θυληκο...:):)
Αν τα μονα σου κριτηρια (δεν το λεω με κακη διαθεση) ειναι να ειναι ....μαυρο κ θυλικο, μπορεις να βρεις πολλα εκτροφεια στην Ελλαδα που να εχουνε, το ποιο ευκολο ζητας......!

σημερ ειδες η γυναικα μου ενα στο δρομο που το ειχαν βγαλει βολτα και ηρθε σαν την τρελη απο την χαρα της....
μου το περιεγραφε με καθε λεπτομερια.... γυναικες..... :p :p
I agree.....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Αν τα μονα σου κριτηρια (δεν το λεω με κακη διαθεση) ειναι να ειναι ....μαυρο κ θυλικο, μπορεις να βρεις πολλα εκτροφεια στην Ελλαδα που να εχουνε, το ποιο ευκολο ζητας......!
Τα βασικα κριτηρια ειναι να ειναι καλο μορφοογικα σκυλι, απο καλους ιατρικα γονεις και παπουδες.
απο εκει και περα λογο οτι δεν θα το παω σε αγωνες δεν θελω κατι αλλο... το μαυρο απλα μου αρεσει πιο καλα και θελω να ειναι θυληκο... αν και το αρσενικο-θυληκο δεν παιζει και μεγαλο ρολο....

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
..... η γυναικα σου μιλησε με αυτον που ειχε τον σκυλο που ειδε?
Απο που ειναι ο σκυλος?

Δεν ειναι ανακριτικες οι ερωτησεις, αλλα απο την στιγμη που εχεις την δυνατοτητα να μιλησεις απ ευθειας με εναν ιδιοκτητη κ να δεις το σκυλο του απο κοντα, νομιζω ειναι ευκαιρια να μαθεις κ να δεις απο πρωτο χερι........

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
..... η γυναικα σου μιλησε με αυτον που ειχε τον σκυλο που ειδε?
Απο που ειναι ο σκυλος?

Δεν ειναι ανακριτικες οι ερωτησεις, αλλα απο την στιγμη που εχεις την δυνατοτητα να μιλησεις απ ευθειας με εναν ιδιοκτητη κ να δεις το σκυλο του απο κοντα, νομιζω ειναι ευκαιρια να μαθεις κ να δεις απο πρωτο χερι........
τους ειδε στο δρομο που εκανα τζοκινγ και επιδη γνωρισε το σκυλο σταματησε και την ρωτησε αν οντος ειναι... στο νησι εχει 3 ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ και εννοειτε οτι θα μιλησω με τους ιδιοκτητες...
μιλησε λιγο μαζι της και την ρωτησε απο που τον εχει παρει. και της το εχει φερει ενα απο τα πετ στο νησι.