μου έφαγε την κάλτσα

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πόσο σοβαρό μπορεί να είναι για την υγεία της και μπορώ να κάνω κάτι?

που λέμε μου πήρε κάτι κάλτσες απο κάτω και μόλις την είδα πήγα να τις πάρω αλλά μετά είπα "ασε την" λόγω ότι δεν περίμενα να φάει κάποια και επειδή βρέχει δεν την έχω βγάλει βόλτα+ότι είμαι άρρωστος και να ασχοληθεί με κάτι.

μόλις πήγα δεύτερη φορά να την πάρω γιατί άκουγα να μασάει κάτι ,είδα πώς την μία κάλτσα την είχε στο στόμα μέσα όλη ..ακούω ένα μπλούπ και έβαλε την άλλη μέσα (όπου την πήρα).

έχω διαβάσει πώς υπάρχει περίπτωση για εσωτερική αιμοραγία αλλά και περιπτώσεις που την βγάλανε αργότερα χωρίς κάποιο πρόβλημα .. τα έχω βάλει με τον εαυτό μου μιλάμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Πόσες φορές έχεις διαβάσει στο φόρουμ, πόσο επικίνδυνες είναι οι κάλτσες;

Α μ έ τ ρ η τ ε ς !!!!!!!!!!!!!!

Κι εσύ την άφησες να "παίξει";;;

Πάρε τον γιατρό τηλέφωνο να σου δώσει οδηγίες, και παρακολούθα την να δεις μήπως είστε τυχεροί και την βγάλει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ki η Katerinak και ενός άλλου μέλλους η σκυλίτσα πήγε από καλτσόν κι εκτός φόρουμ πολλά περιστατικά... Ηδη εχθες-προχθες, στα χειροποίητα παιχνίδια το σχολιάζαμε, ακόμα και στο θέμα με την αγορα beagle (ή κάτι τέτοιο)...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αμέσως μετά το πόστ πήρα την κτηνίατρο ..μου είπε να της πάρω παραφινέλαιο και να της δώσω δύο κουταλιές της σούπας.έτσι με την βοήθεια μίας κοπέλας το κάναμε.

τώρα περιμένω να την βγάλει (ελπίζω δλδ).

όντως είναι πολύ επικύνδυνο αλλά ποτέ της δεν έχει φάει κάτι τέτοιο.να που όμως έγινε αν και έριχνα ματιές αλλά στην κατάσταση μου είμαι χάλια και μόνος αφού όλοι λείπουν.

Last edited:

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Παραφινέλαιο? Ο Λούπους έφαγε το γάντι μου. Μίλησα με τον γιατρό νωρίτερα και μου είπε ψυχραιμία, να μην αλλάξω τίποτα στην διατροφή του και να του δώσω περιθώριο 4 μέρες. Αν δεν το βγάλει στις 4 μέρες να τον πάω από κει. Σε περίπτωση που δω και την παραμικρή αλλαγή να τον πάω κατευθείαν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Η τακτική του δικού μου γιατρού, επειδή έχουμε εμπειρία με διάφορα τέτοια, είναι αν κάτι είναι μαλακό, εμετετικό τις πρώτες 8 ώρες από την κατάποση ώστε να αποφευχθεί να μπλεχτεί με το έντερο και να χρειάζεται επέμβαση.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κι εμένα αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη, αν είναι πολύ πρόσφατο, καλύτερα να γίνει μια απόπειρα για εμετό μήπως γλιτώσει το ρίσκο για περιπέτειες όταν προχωρήσει πιο κάτω. Πάντα εννοείται με τις οδηγίες και τη συμφωνία γιατρού.

Edit: Εξαρτάται βέβαια και από την περίπτωση, γιατί η κάλτσα είναι μεν μαλακιά, αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ μεγάλη σχετικά με τον σκύλο για να βγει με εμετό.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
για μία ώρα καθόμασταν στον κήπο αλλά δεν έκανε τίποτα .απο διάθεση δείχνει μία χαρά αν και βαριέται λόγω ότι δεν την έχω βγάλει βόλτα παρά δύο μικρές έξω για να την πάω σε μία κοπέλα να της δώσουμε εκείνο που μας είχε πεί η κτηνίατρος.

μάλιστα πρίν απο λίγο της πήγαμε ένα μπολάκι με νερό και στην αρχή δεν το έπινε ,αργότερα ήπιε λίγο .φαί έτρωγε στον κήπο ότι μαλακίες πέφτανε απο δένρα .κάνει να της δώσουμε τώρα στο μεσημεριανό κάτι?

ξανά πήρα την κτηνίατρο και μου είπε ότι αύριο θα την βγάλει την κάλτσα αν είναι και σκέφτομαι να περιμένω μέχρι την επόμενη μέρα ,το πρωί η το απόγευμα αν δώ πώς η κατάσταση της δεν είναι καλή θα την πάω για να την κοιτάξει .

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Κι εμένα είχε φάει πριν από λίγο καιρό.
Έκανε εμετούς χωρίς όμως να καταφέρει να την βγάλει,δεν έτρωγε και δεν είχε καθόλου διάθεση.
Πήγαμε στον κτηνίατρο,του χορήγησε ορό και το επόμενο πρωί την έβγαλε (απ'τον ποπό).
Το θέμα είναι να την αποβάλει με κάποιον τρόπο.Όμως δεν νομίζω ότι πέρα του εμετού θα της παρουσιαστεί κάτι σοβαρότερο.Τουλάχιστον εμείς δεν είχαμε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Νικόλ32

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
56
1
Εμένα έχει κόλλημα με τις κάλτσες.Τις παίρνει και της δαγώνει μανιωδώς(δεν ξερω τι της έχουν κάνει:rolleyes:) και σταματάει μόνο άμα πάω και της την πάρω απο το στόμα.Εκείνη τη στιγμή δεν λέει να ακούσει στο ΜΗ με τίποτα.
Ο κτηνίατρος μου είχε πει να προσπαθήσω να της το κόψω αυτό γιατί άμα τύχει και την καταπιεί καμία ώρα και δεν καταφέρει να την βγάλει τα πράγματα θα είναι σοβαρά.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παραφινελαιο βαζω στην αλλυσιδα της μηχανης μου χρονια τωρα,,,, μηπως ειναι τοξικο,,??? η βγαινει και σε αλλη συνθεση μη τοξικη..??

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα με εσωσε το κοκκαλο απο τα τζαμπο.. λαστιχενιο απεξω,, το μασουλαει με τις ωρες καθε μερα,,,

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
παραφινελαιο βαζω στην αλλυσιδα της μηχανης μου χρονια τωρα,,,, μηπως ειναι τοξικο,,??? η βγαινει και σε αλλη συνθεση μη τοξικη..??
To παραφινέλαιο χρησιμοποιείται και θεραπευτικά σε πεπτικές διαταραχές , μάλιστα ευρέως στα άλογα ως καθαρκτικό .
Αν ήταν τοξικό , δεν νομίζω οι Κτηνίατροι να πειραματίζονταν έτσι απροκάλυπτα τουλάχιστον .

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Βρισκεις στα φαρμακεια αν δε κανω λαθος..δε ξερω αν ειναι ιδια η συσταση του με το ευρεως διαδεδομενο...Οσο περισσοτερο φαγητο φαει τοσο γρηγοροτερα θα ενεργηθει και υπαρχει πιθανοτητα να βγει!

Sent from my iPhone using Tapatalk

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
χειμερινή μέχρι τον αστράγαλο (κανονικό μέγεθος δλδ).

το καλό πώς τρώει ,νερό πίνει και έκανε κακά της και τσίσα .απο συμπεριφορά εντάξει δεν έχει πάει βόλτα σήμερα και είναι κάπως αλλά παίζει .

όμως η κάλτσα δεν έχει βγεί ,πρέπει να ανυσηχώ ?

Last edited:

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Νομίζω ειναι νωρίς ακομη.. Περίμενε και κρατά επαφή με τον κτηνιατρο σου.
ελπιζω να τη χ**ει γρήγορα!