μου έφαγε την κάλτσα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
χειμερινή μέχρι τον αστράγαλο (κανονικό μέγεθος δλδ).

το καλό πώς τρώει ,νερό πίνει και έκανε κακά της και τσίσα .απο συμπεριφορά εντάξει δεν έχει πάει βόλτα σήμερα και είναι κάπως αλλά παίζει .

όμως η κάλτσα δεν έχει βγεί ,πρέπει να ανυσηχώ ?
Δεν θέλω να σε ανησυχήσω βραδιάτικα KICKASS αλλά εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 4 μήνες που έφαγε ο δικός μου κάλτσα τις επόμενες 3 μέρες ήταν οκ και μετά άρχισαν τα ντράβαλα!
Βέβαια ο δικός μου έφαγε χειμερινή βαμβακερή χειμωνιάτικη κάλτσα ως την μέση της γάμπας!

Διάβασε λίγο το θέμα μου...
[h=3]Την κάλτσα την φοράμε δεν την τρώμε![/h]

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ποιά πρέπει λοιπόν να είναι η επόμενη μου κίνηση ..κτηνίατρος η υπομονή να δώ την συμπεριφορά της και αν βγεί η σκ@τό κάλτσα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Περαστικα ευχομαι και να μην ειναι τιποτα σοβαρο. Ελπιζω μεχρι αυριο να την βγαλει για να ησυχασεις κι εσυ. Αχ μωρε τι ηθελες να την αφησεις να παιξει με την καλτσα??? Μα καλτσα??? Ας επαιζε με ενα παιχνιδι της.. :(

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τα έχει χαλάσει όλα τα παιχνίδια της για να ασχοληθεί και δεν είχε καταπιεί ποτέ της κάποιο αντικείμενο αν και φαίνεται πώς τώρα δεν χαμπαριάζει .

δεν φταίει σε τίποτα ο μπελούκος ,έχει την πιό αγαθή ψυχή σε όλον τον κόσμο και αν πάθει κάτι θα νιώσω πολύ άσχημα .

Last edited:

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Στο θεμα σου Στελιο ειχε γραψει το εξης...

τις κάλτσες μου τις παίρνει και εμένα αλλά όχι ρε παιδιά να τις καταπιεί!
οποτε νομιζω πως το εχει διαβασει..

KICKASS ευχομαι να πανε ολα καλα...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν την έχει βγάλει ακόμα και το κακό πώς απο το μεσημέρι δεν την έχω δεί να κάνει κακά της εκτός απο ένα μισάωρο που έλειπα αν πήγε μόνη της.

η κτηνίατρος μας είπε να την κοιτάμε και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά να την πάμε εκεί.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε! Γιατί την αφήνεις να βγαίνει μόνη της στην αυλή τώρα που ξέρεις ότι πρέπει να παρακολουθείς στενά τον... ποπό της? Κι αν την εβγαλε ήδη την κάλτσα? Κι αν δεν την εβγαλε? Τώρα αν σε ρωτησει ο κτηνίατρος τι θα του πεις? Δεν ξέρω γιατι βγηκε στον κήπο μόνη της?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
έπρεπε να πεταχτώ κάπου και αν τα έκανε θα τα δώ το πρωί που τα μαζεύω.
Εγω θα την κλειδωνα σ'ενα δωματιο οποτε ακομη κ αν δεν μπορουσε να κρατηθει να τα ειχε κανει μεσα παρα να μη ξερω.
Πολυ χαλαρο σε βρισκω σε κατι που απευχομαι να γινει σοβαρο.
Εγω θα καθομουν στα καρβουνα αν καθομουν κ καπου δλδ!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
βρέχει και είμαι άρρωστος ..έξω ναι όταν την έβγαλα πρίν απο μισή ώρα κοίταξα αλλά δεν είδα κάτι και τα τελευταία κακά που έκανε ήταν κανονικά.όπως γράφω το πρωί με σιγουριά θα δώ αν έχει κάνει κάτι.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Επειδη τα περασαμε κ εμεις το καλοκαιρι kickass εμενα την καλτσα την εβγαλε "φυσιολογικα" σχεδον 10 μερες μετα, μετα απο 4 μπουκαλια ορο και 2 ωρες πριν το χειρουργειο! Αν σταματησει να ενεργειται πηγαινε τον κατευθειαν για ακτινογραφια με βαριο! Αν ξαναδιαβασεις το θεμα του Στελιου θα βρεις πολυ χρησιμες πληροφοριες για τον τροπο αντιμετωπισης τετοιων καταστασεων!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παραφινελαιο;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν ειναι δυνατον!Ειχα πιει εγω περυσι καταλαθος(νομιζα οτι ηταν ποτο-καλα,κ εγω πρωτο μυαλο...) ελαχιστο.και οταν το καταλαβα πηρα το κεντρο δηλητηριασεων.Μου ειπαν σε καμια περιπτωση να μη φαω πολυ κ να μην πιω πολυ νερο,γενικα να μην προκαλεσω το στομαχι μου να κανει εμετο,γιατι ειναι καυστικο κ μπορει να προκαλεσει οτιδηποτε ως και βαρια πνευμονια (!).Επισης να μην ξαπλωσω παρα μονο στο πλαι κ με σηκωμενο μαξιλαρι μην παθω αναρροφηση.Ειναι σοβαρο.Η ποσοτητα που μπορεις να πιεις για καθαρκτικο ειναι ελαχιστη κ μεσω παρακολουθησης.μα σου ειπε 2 κουταλιες;

Εχει φριχτη γευση,νιωθεις συνεχως ταση για εμετο,ρευεσαι και καιγεσαι και ποναει το κεφαλι.

Δεν ξερω....κτηνιατρος στο ειπε,αλλα δεν πας κ σε κανενα αλλο;

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Kάτι άλλο θα ήπιες skylakos, το παραφινέλαιο όταν το αγοράζεις από το φαρμακείο κάνει για αυτή την δουλειά.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βρε παραφινελαιο ηπια!το εγραφε το μπουκαλι!

Απο φαρμακειο,ε;.....χμ....εγω ηπια αυτο που βαζουν στα καντιλια.....
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ σε φαρμακειο.:rolleyes: