μου έφαγε την κάλτσα

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Βρε παραφινελαιο ηπια!το εγραφε το μπουκαλι!

Απο φαρμακειο,ε;.....χμ....εγω ηπια αυτο που βαζουν στα καντιλια.....
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ σε φαρμακειο.:rolleyes:
στο φαρμακείο μου είπαν ότι δεν είναι κακό και το πίνουν αρκετοί όταν έχουν κάποιο πρόβλημα με το στομάχι τους.η κτηνίατρος ήταν σίγουρη αν και μόνο δύο κουταλιές της σούπας να δώσω και όχι παραπάνω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Nujol πήρατε?

Skylakos το φαρμακευτικό μάλλον δεν είναι το ίδιο με αυτό που βάζουν στα καντήλια ;)
Έχουμε γάτα με πρόβλημα στα κόκκαλα της λεκάνης, έχει συχνά πρόβλημα να ενεργηθεί και της δίνουμε (καλά, δεν της δίνουμε, ο πατέρας μου της δίνει) συστηματικά όλη της τη ζωή κάποια Χ ποσότητα nujol , όσο έχει πει ο κτηνίατρος για να τη διευκολύνει όποτε έχει δυσκολία, οπότε όχι δεν παίζει πρόβλημα.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Το παραφινέλαιο είναι ΚΑΙ καθαρκτικό , χρησιμοποιείται ευρέως στα ζώα , πολύ περισσότερο στα άλογα .

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Παραφινέλαιο είναι kickass, αν δεν πήρατε το ίδιο απλά πήρατε άλλο παρόμοιο προϊόν.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
To nujol λεω κι εγώ ότι είναι παραφινέλαιο. Ρωτάω αν είναι αυτό το συγκεκριμένο που σας συνέστησε γιατί το παίρνουν κατά σύσταση του παλιού κτηνιάτρου που δεν τον εμπιστευομαι. Δηλαδή μήπως υπάρχει παραφινέλαιο πιο κατάλληλο σε σύσταση αναρωτιέμαι.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kickass,τι εγινε τελικα με τη σκυλα σου? Την εβγαλε την καλτσα? Εχουν περασει αρκετες μερες..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν έχει βγάλει καμία κάλτσα , ενώ απο διάθεση μία χαρά πάμε αν εξαιρέσουμε πώς έχει χαλάσει το πρόγραμμα της λόγω καιρού και εξεταστικής.υπάρχει περίπτωση αν όντως την έχει φάει και δεν την βγάζει να την κουβαλάει για καιρό μέσα της?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Ναι υπάρχει , όπως υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί πρόβλημα μετά από πολύ καιρό. Έβλεπα εχθές ένα σχετικό ντοκυμαντέρ όπου ένα αγγλικό μπουλντόγκ έτρωγε τις πιπίλες των διδύμων της οικογένειας και ήταν πολύ καλά μέχρι που μια μέρα σταμάτησε να είναι καλά και του έβγαλαν από την κοιλιά με χειρουργείο 27 πιπίλες...

Last edited:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ναι υπάρχει , όπως υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί πρόβλημα μετά από πολύ καιρό. Έβλεπα εχθές ένα σχετικό ντοκυμαντές όπου ένα αγγλικό μπουλντόγκ έτρωγε τις πιπίλες των διδύμων της οικογένειας και ήταν πολύ καλά μέχρι που μια μέρα σταμάτησε να είναι καλά και του έβγαλαν από την κοιλιά με χειρουργείο 27 πιπίλες...
ξερεις να δινεις κουραγιο και ελπιδα ==))

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ θα είχα αγχωθεί πάντως που δεν την έχει βγάλει τόσες μέρες τώρα... Ίσως να είμαι υστέρω... Τι να πω...

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
δεν έχει βγάλει καμία κάλτσα , ενώ απο διάθεση μία χαρά πάμε αν εξαιρέσουμε πώς έχει χαλάσει το πρόγραμμα της λόγω καιρού και εξεταστικής.υπάρχει περίπτωση αν όντως την έχει φάει και δεν την βγάζει να την κουβαλάει για καιρό μέσα της?

τι εννοείς βρε kickass ?
κρατάς ένα forum σε αγωνία χωρίς να είσαι σίγουρος εάν ΟΝΤΩΣ τι έχει φάει?

Δεν ήσουν μπροστά όταν την έφαγε?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σε γιατρο πήγες? τι εγινε? δεν κάνατε εξέταση να δειτε αν την εφαγε και πού εχει ξεμεινει και δεν βγήκε?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τέν τέν
ποτέ δεν ξέρεις αλλά την κάλτσα δεν την έχω βρεί για να είμαι ύσηχος.

ένας υπερήχος πόσο κοστίζει και είναι ταλαιπωρία για το σκυλί?