στο φαρμακείο μου είπαν ότι δεν είναι κακό και το πίνουν αρκετοί όταν έχουν κάποιο πρόβλημα με το στομάχι τους.η κτηνίατρος ήταν σίγουρη αν και μόνο δύο κουταλιές της σούπας να δώσω και όχι παραπάνω.Βρε παραφινελαιο ηπια!το εγραφε το μπουκαλι!
Απο φαρμακειο,ε;.....χμ....εγω ηπια αυτο που βαζουν στα καντιλια.....
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ σε φαρμακειο.![]()
ξερεις να δινεις κουραγιο και ελπιδα ==))Ναι υπάρχει , όπως υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί πρόβλημα μετά από πολύ καιρό. Έβλεπα εχθές ένα σχετικό ντοκυμαντές όπου ένα αγγλικό μπουλντόγκ έτρωγε τις πιπίλες των διδύμων της οικογένειας και ήταν πολύ καλά μέχρι που μια μέρα σταμάτησε να είναι καλά και του έβγαλαν από την κοιλιά με χειρουργείο 27 πιπίλες...
Μα δεν το είπα για να τον πανικοβάλω , απλά έτυχε να δω την περίπτωση εχθέςξερεις να δινεις κουραγιο και ελπιδα ==))
Δεν είσαι υστέρω, είναι επικίνδυνο.Εγώ θα είχα αγχωθεί πάντως που δεν την έχει βγάλει τόσες μέρες τώρα... Ίσως να είμαι υστέρω... Τι να πω...
δεν έχει βγάλει καμία κάλτσα , ενώ απο διάθεση μία χαρά πάμε αν εξαιρέσουμε πώς έχει χαλάσει το πρόγραμμα της λόγω καιρού και εξεταστικής.υπάρχει περίπτωση αν όντως την έχει φάει και δεν την βγάζει να την κουβαλάει για καιρό μέσα της?