Σήμερα στο δάσος βρήκε η θηλυκιά μου αυτό
View attachment 43932 σε λευκό () και της το βούτηξε ο Μ@Λ@Κ@Σ σκύλος μου (λαμπ το επάγγελμα ) και το κατάπιε..
Στο σπίτι δοκίμασα αλατόνερο αλλά δεν πτοήθηκε και διάβασα επίσης ότι με το οξυζενέ ο σκύλος κάνει εμετό χωρίς κίνδυνο. Φοβήθηκα να πω την αλήθεια μην κάνω καμιά πατάτα και τελικά τον πήγα στο γιατρό.
Ακολούθησε ένεση και το έβγαλε. Ο γιατρός μου είπε να προσέχω πολύ γιατί ο κίνδυνος για ιλεό είναι μεγάλος όταν αυτό φτάσει στο έντερο. Οπότε χίλιες φορές μια επίσκεψη στον γιατρό πριν παρά ένα χειρουργείο και ρίσκο για την ζωή του ζώου μετά.
Εδρασες πολυ σωστά και γρήγορα!Σήμερα στο δάσος βρήκε η θηλυκιά μου αυτό
View attachment 43932 σε λευκό () και της το βούτηξε ο Μ@Λ@Κ@Σ σκύλος μου (λαμπ το επάγγελμα ) και το κατάπιε..
Στο σπίτι δοκίμασα αλατόνερο αλλά δεν πτοήθηκε και διάβασα επίσης ότι με το οξυζενέ ο σκύλος κάνει εμετό χωρίς κίνδυνο. Φοβήθηκα να πω την αλήθεια μην κάνω καμιά πατάτα και τελικά τον πήγα στο γιατρό.
Ακολούθησε ένεση και το έβγαλε. Ο γιατρός μου είπε να προσέχω πολύ γιατί ο κίνδυνος για ιλεό είναι μεγάλος όταν αυτό φτάσει στο έντερο. Οπότε χίλιες φορές μια επίσκεψη στον γιατρό πριν παρά ένα χειρουργείο και ρίσκο για την ζωή του ζώου μετά.
Ωχ.. περαστικά.. Ήταν μικρό αυτό που τελικά κατάπιε τουλάχιστον?Δεν θα το πιστέψετε παιδιά τι έκανε το τέρας σήμερα. Κατάπιε κομμάτι πλαστικού από μισοδιαλυμένο μπουκαλάκι αναψυχτικού ..Το έβαλε στο στόμα του, του έδωσα εντολή να το φτύσει, έφτυσε εμένα , έβγαλα λιχουδιά , έφτυσε ένα μέρος του και το υπόλοιπο πρέπει να το κατάπιε. Το κομμάτι που έφτυσε ήταν σκληρό και αιχμηρό και με λίγο αίμα πάνω από το στόμα του. Γύρισα σπίτι πρώτη φορά από βόλτα κλαίγοντας. Παίρνω τον γιατρό αλλά έχει ένα επείγον περιστατικό και θα τον πάρω σε λίγο.
Τον κόπρο θα τον σκότωνα μα το θεό. (για τον δικό μου λέω)
μόλις έπιασα στα χέρια μου το πλαστικό που έφτυσε και είδα πόσο σκληρό και αιχμηρό ήταν, σαν γυαλί σχεδόν , με πιάσαν τα κλάματα. Για εγχείρηση το βλέπω αυτό το περιστατικό!