μου έφαγε την κάλτσα

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Ειρωνειες...:p

αν και έπρεπε να κάνω κατι νωριτερα,η κτηνίατρος μου ειχε πει να περιμενω.βεβαια τωρα που θα γύριζε η μάνα μου θα είχα μεταφορικό+λεφτα ώστε να παμε για υπερηχο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Σήμερα στο δάσος βρήκε η θηλυκιά μου αυτό
150035219.jpg σε λευκό ( :p ) και της το βούτηξε ο Μ@Λ@Κ@Σ σκύλος μου (λαμπ το επάγγελμα ) και το κατάπιε..
Στο σπίτι δοκίμασα αλατόνερο αλλά δεν πτοήθηκε και διάβασα επίσης ότι με το οξυζενέ ο σκύλος κάνει εμετό χωρίς κίνδυνο. Φοβήθηκα να πω την αλήθεια μην κάνω καμιά πατάτα και τελικά τον πήγα στο γιατρό.
Ακολούθησε ένεση και το έβγαλε. Ο γιατρός μου είπε να προσέχω πολύ γιατί ο κίνδυνος για ιλεό είναι μεγάλος όταν αυτό φτάσει στο έντερο. Οπότε χίλιες φορές μια επίσκεψη στον γιατρό πριν παρά ένα χειρουργείο και ρίσκο για την ζωή του ζώου μετά.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
View attachment 43932 σε λευκό ( :p ) και της το βούτηξε ο Μ@Λ@Κ@Σ σκύλος μου (λαμπ το επάγγελμα ) και το κατάπιε..
Στο σπίτι δοκίμασα αλατόνερο αλλά δεν πτοήθηκε και διάβασα επίσης ότι με το οξυζενέ ο σκύλος κάνει εμετό χωρίς κίνδυνο. Φοβήθηκα να πω την αλήθεια μην κάνω καμιά πατάτα και τελικά τον πήγα στο γιατρό.
Ακολούθησε ένεση και το έβγαλε. Ο γιατρός μου είπε να προσέχω πολύ γιατί ο κίνδυνος για ιλεό είναι μεγάλος όταν αυτό φτάσει στο έντερο. Οπότε χίλιες φορές μια επίσκεψη στον γιατρό πριν παρά ένα χειρουργείο και ρίσκο για την ζωή του ζώου μετά.

Παρα μα παρα πολυ σωστα κατ'εμε!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
View attachment 43932 σε λευκό ( :p ) και της το βούτηξε ο Μ@Λ@Κ@Σ σκύλος μου (λαμπ το επάγγελμα ) και το κατάπιε..
Εδρασες πολυ σωστά και γρήγορα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Δυστυχώς έχω εμπειρία, γι αυτό. Βέβαια ο γιατρός μου είπε ότι το πρόβλημα θα δημιουργηθεί σε φάση που δεν θα το δω να καταπίνει κάτι. Όπως μια μέρα που από του πουθενά έκανε εμετό ένα εσώρουχο......

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Δεν θα το πιστέψετε παιδιά τι έκανε το τέρας σήμερα. Κατάπιε κομμάτι πλαστικού από μισοδιαλυμένο μπουκαλάκι αναψυχτικού ..Το έβαλε στο στόμα του, του έδωσα εντολή να το φτύσει, έφτυσε εμένα , έβγαλα λιχουδιά , έφτυσε ένα μέρος του και το υπόλοιπο πρέπει να το κατάπιε. Το κομμάτι που έφτυσε ήταν σκληρό και αιχμηρό και με λίγο αίμα πάνω από το στόμα του. Γύρισα σπίτι πρώτη φορά από βόλτα κλαίγοντας. Παίρνω τον γιατρό αλλά έχει ένα επείγον περιστατικό και θα τον πάρω σε λίγο.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Δεν θα το πιστέψετε παιδιά τι έκανε το τέρας σήμερα. Κατάπιε κομμάτι πλαστικού από μισοδιαλυμένο μπουκαλάκι αναψυχτικού ..Το έβαλε στο στόμα του, του έδωσα εντολή να το φτύσει, έφτυσε εμένα , έβγαλα λιχουδιά , έφτυσε ένα μέρος του και το υπόλοιπο πρέπει να το κατάπιε. Το κομμάτι που έφτυσε ήταν σκληρό και αιχμηρό και με λίγο αίμα πάνω από το στόμα του. Γύρισα σπίτι πρώτη φορά από βόλτα κλαίγοντας. Παίρνω τον γιατρό αλλά έχει ένα επείγον περιστατικό και θα τον πάρω σε λίγο.
Ωχ.. περαστικά.. Ήταν μικρό αυτό που τελικά κατάπιε τουλάχιστον?

(Δε σε αφήνει να βάζεις χέρι στο στόμα του να βγάλεις ότι αρπάζει επιτόπου?)

Υ.Γ. πες μας όταν θα βρεις το γιατρό τι έγινε

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Δεν ξέρω αν ήταν μιικρό, αν ήταν μεγάλο, δεν έχω ιδέα. Με αφήνει και το βάζω το χέρι μέσα και του παίρνω ότι είναι , αλλά ήταν ελεύθερος σε περιφραγμένο χώρο και επειδή ήξερε ότι θα του το πάρω έτρεχε και το κατάπιε.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Στα καλα καθουμενα να σε κανουν να τρεχεις οι κοπροι. Ευχομαι να το βγαλει δια της φυσικης οδου και να μην ειναι τιποτα. Ο Μαντοξ μικροτερος ειχε φαει ολοκληρο το μαυρο πλαστικο μερος της ηλεκτρικης σκουπας αυτο που ρουφαει,
ναι ολοκληρο, το μασησε μια φορα που εμεινε μονος του και το εφαγε. 3 μερες εβγαζε πλαστικα κομματια στα κακα του μεχρι να καθαρισει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Τον κόπρο θα τον σκότωνα μα το θεό. (για τον δικό μου λέω)
μόλις έπιασα στα χέρια μου το πλαστικό που έφτυσε και είδα πόσο σκληρό και αιχμηρό ήταν, σαν γυαλί σχεδόν , με πιάσαν τα κλάματα. Για εγχείρηση το βλέπω αυτό το περιστατικό!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τον κόπρο θα τον σκότωνα μα το θεό. (για τον δικό μου λέω)
μόλις έπιασα στα χέρια μου το πλαστικό που έφτυσε και είδα πόσο σκληρό και αιχμηρό ήταν, σαν γυαλί σχεδόν , με πιάσαν τα κλάματα. Για εγχείρηση το βλέπω αυτό το περιστατικό!

Μα τρελαινεσαι διοτι ειναι κατι ακυρο, δεν μυριζει καν φαγητο, δεν εχει καλη γευση και δεν βλεπεις κανεναν μα κανεναν λογο να το κανουν αυτο περα απο την ηλιθιοτητα τους.

Μακαρι να μην ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα Μυρτω! Να μας πεις μολις εχεις νεα!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μη πανικοβαλεσαι !! Μπορει απλα να τα αποβαλει, κατσε να δεις τι θα πει κ ο ντοκτορ. Εμας ειχε μασησει μια πορτα κι ειχα καταπιει κομματια ξυλου, που καποια ηταν αιχμηρα. Αποβληθηκαν ομως και δεν ειχε θεμα

Sent from my iPad using Tapatalk HD

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Εμεις τα ξύλα τα έχουμε για πρωϊνό. Αλλά κάτι τόσο επικίνδυνο πρώτη φορά κατάπιε.
Το Σάββατο ήμασταν εκεί για το άλλο που σας είπα. Πήρα τον γιατρό τώρα αλλά χειρουργεί ακόμη, σε κανένα 20λεπτο θα του μιλήσω. Είχα δουλειές και τις ακύρωσα για τον άχρηστο σκύλο αλλά ας μην είναι τίποτα και δεν πειράζει. Λυπάμαι να του βάλω φίμωτρο γιατί τα λαμπ έχουν πάθος με το στόμα και θα τον πειράξει πολύ, αλλά στο τέλος θα το κάνω.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Περαστικά..........μακάρι να μην είναι τίποτα και να το βγάλει μόνος του!

Και εγώ νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι το φίμωτρο. Είναι λίγο παλούκι για το σκύλο αλλά τί να κάνεις? Αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος μπορείς να τον περπατάς με τον σκύλο στο λουρί πρώτα, να έχεις μια σακούλα και ότι σκουπίδι βρίσκεις να το βάζεις μέσα και όταν θα είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι βλαβερό να βρει για να φάει μετά να τον αφήνεις! Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό που λέω.

Υ.Γ. Πήγαινέ τον μωρέ σε κανέναν παπά να το διαβάσει το διαολάκι :), ότι βρει κάτω το καταπίνει.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Να περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη περιπέτεια και μετά μη το σκέφτεσαι καν! Φίμωτρο και πάλι φίμωτρο! Μη τον λυπάσαι τον μπουνταλά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Ευχαριστώ πολύ. Όχι μόνο φίμωτρο αλλά και ηλεκτρικό κολλάρο του φορούσα αν είναι να του σώσει την ζωή. Αλλά φοβάμαι ότι θα τον χτυπάει το ρεύμα κι αυτός θα τρώει...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μυρτώ μην πανικοβάλεσαι!
Δεν φαντάζεσαι τι έχουν καταπιει τα αγόρια μου...τα βγάζουν όλα στα κακά τους. Περίμενε μέχρι το πρώτο χέσιμο (ή και το δεύτερο) πριν αρχίσεις να τρέχεις πανικόβλητη. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Eγω στο παρελθον ειχα ενα σκυλο που ετρωγε τα παντα!
Τις πρωτες φορες πανικος κακο μετα το συνηθισαμε γιατι ολα βγαινανε απο την φυσιολογικη οδο....
Στα τοπ 3 ειχε φαει μια κασετα μουσικης (κ $χ$σΕ κανονικα κ ολη την ταινια!!!) ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κουτακι coca-cola (το τσιγκινο παρακαλω!!) κ ενα ποντικι απο το laptop (μαζι με τις μπαταριες!!)
Φυσικα πιθανον να ειχε φαει κι αλλα τοσα που δεν τα βρηκαμε ποτε......
Εζησε 15 γεματα χρονακια κ το εντυπωσιακο ειναι παρ οτι ετρωγε (+οτι τον ταιζαμε) δεν εκανε ΠΟΤΕ ουτε διαρροια ουτε εμετο!

Υ.Γ. Κ τωρα αρκετα χρονια μετα εχω παλι το κουταβι μεσα στο σπιτι το οποιο 2+μηνες τωρα δεν εχει φαει ΤΙΠΟΤΑ περα απο τα κοκκαλα του κ ας εχει ενα ολοκληρο σπιτι στην διαθεση του.......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3