Συμφωνώ επί λέξει και επαυξάνω: Και εκτός από το καλά εκπαιδευμένο, επειδή είσαι γυναίκα και ζεις μόνη σου, ένα βαρύτερο και "φημισμένο" σκυλί, είναι ακόμα σοβαρότερος παράγοντας αποτροπής.Οταν εισαι γυναικα και ζεις μονη, ενα τετοιο σκυλι καλα εκπαιδευμενο ειναι ο,τι καλυτερο.
Καλα αυτο σιγουρα... εμενα αλλαζουν πεζοδρομιο οταν περπαταμε με τον Ντιεγκο... οταν ειναι και η Ιρινα μαζι ... δε σας περιγραφω τι γινεται.... μεχρι και το σταυρο τους κανουνε καποιοι!!!! (δεν ειναι υπερβολη αυτο).Συμφωνώ επί λέξει και επαυξάνω: Και εκτός από το καλά εκπαιδευμένο, επειδή είσαι γυναίκα και ζεις μόνη σου, ένα βαρύτερο και "φημισμένο" σκυλί, είναι ακόμα σοβαρότερος παράγοντας αποτροπής.
Κι εγώ θα άλλαζα εύκολα πεζοδρόμιο, με τον Ντιέγκο και την Irina απέναντί μουΚαλα αυτο σιγουρα... εμενα αλλαζουν πεζοδρομιο οταν περπαταμε με τον Ντιεγκο... οταν ειναι και η Ιρινα μαζι ... δε σας περιγραφω τι γινεται.... μεχρι και το σταυρο τους κανουνε καποιοι!!!! (δεν ειναι υπερβολη αυτο).
μπαινεις πλεον σε σκεψεις.Επίθεση 4 ατόμων εναντίον πεζού για να τον ληστέψουν στην Θεσσαλονίκη - ΤΩΡΑ
Friday, 11 June 2010 15:28
Επίθεση από 4 άτομα πιθανόν χρήστες ναρκωτικών δέχθηκε πριν από λίγο πεζός στην οδό Β.Όλγας στην Θεσσλαονίκη
Οι δράστες αλλοδαποί άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας του χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο το θύμα αντέδρασε και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους αναζητούν στα γύρω στενά
Επί της σκέψης σου αυτής, ο εκπαιδευτής μου μου έλεγε ότι, ενώ έχουν πέσει κατακόρυφα οι εκπαιδεύσεις βασικής υπακοής και η πανσιόν του, έχουν ανέβει αρκετά τα αιτήματα για εκπαιδεύσεις φύλαξης, ή και για επιλογή και ταχύρυθμη προσαρμογή "έτοιμων" σκυλιών εισαγωγής (από Γερμανία κλπ.). Νομίζω είμαι στο μυαλό σου, ΑρηΣυνεχιζω...
...Οταν ομως διαβαζεις κατι τετοια ... μπαινεις πλεον σε σκεψεις...
Αμαλία, αντίθετα έχω την αμυδρή υποψία ότι (αν δεν έχουν πιστόλια κλπ.) δεν θα "χτιστεί" η σκέψη στο μυαλό τους για το συγκεκριμένο "θύμα".Αυτο δε σημαινει οτι με ενα ντοπερμαν θα επιτεθει ενω με ενα ροτ οχι....
Ενδεχομενος ενας επιβλητικος σκυλος θα αποτρεψει μια τετοια επιθεση... (βεβαια αν ειναι 4 δε νομιζω ουτε boerboel να τους σταματησει απο το να το επιχειρησουν...)