τον τελευταιο μηνα ο μπρουνο, παρουσίαζε καταθλιψη, ατονία, το τριχωμα θαμπωσε, είχε την τελευταια εβδομαδα ανορεξία... έφτασε 59 κιλα απο 62 ( στα 65 ειναι καλός)
πήγαμε λοιπόν να κάνουμε εξετασεις....
σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα
αρνητικός σε καλαζαρ, ερλιχιώσεις και όλα τα συναφή, αλλά με υψηλό δείκτη ουρίας (111 αντί 35) και επειδή μλόκαρα δεν θυμαμαι καλα 2,4 κατι που έπρεπε να είναι αρκετα χαμηλώτερο. ( τα αποτελέσματα μου τα ειπε τηλεφωνικώς, θα τα εχω με καθε λεπτομέρεια αυριο.)
αποτέλεσμα ο μπρούνο πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια......
αντιμετωπιση προς το παρον για μία εβδομάδα ειδική τροφή kd για νεφρ. ανεπάρκεια και χαπια φορτντεκορ..(?) για μία εβδομάδα καθε πρωί...
μετα ξανα εξετάσεις να δούμε αν τα αποτελέσματα οφείλονταν σε κατι τοξικό και είναι αναστρεψιμα(?) ή είμαστε μονιμοι ασθενείς....
τα παραπάνω προς ενημέρωση σας..
καθε βοήθεια σκεψεις , οδηγίες δεκτες....
έχω την τυφλα μου από ιατρικά περιστατικά....
η εμπειρία μου είναι από προηγούμενο ντογκο όπου με νεφρική ανεπάρκεια αναγκαστικά προχωρήσαμε σε ευθανασία....
κατι το οποίο δεν θέλω να σκεφτομαι.....
προς το παρον ακολουθώ τον γιατρό....
πήγαμε λοιπόν να κάνουμε εξετασεις....
σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα
αρνητικός σε καλαζαρ, ερλιχιώσεις και όλα τα συναφή, αλλά με υψηλό δείκτη ουρίας (111 αντί 35) και επειδή μλόκαρα δεν θυμαμαι καλα 2,4 κατι που έπρεπε να είναι αρκετα χαμηλώτερο. ( τα αποτελέσματα μου τα ειπε τηλεφωνικώς, θα τα εχω με καθε λεπτομέρεια αυριο.)
αποτέλεσμα ο μπρούνο πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια......
αντιμετωπιση προς το παρον για μία εβδομάδα ειδική τροφή kd για νεφρ. ανεπάρκεια και χαπια φορτντεκορ..(?) για μία εβδομάδα καθε πρωί...
μετα ξανα εξετάσεις να δούμε αν τα αποτελέσματα οφείλονταν σε κατι τοξικό και είναι αναστρεψιμα(?) ή είμαστε μονιμοι ασθενείς....
τα παραπάνω προς ενημέρωση σας..
καθε βοήθεια σκεψεις , οδηγίες δεκτες....
έχω την τυφλα μου από ιατρικά περιστατικά....
η εμπειρία μου είναι από προηγούμενο ντογκο όπου με νεφρική ανεπάρκεια αναγκαστικά προχωρήσαμε σε ευθανασία....
κατι το οποίο δεν θέλω να σκεφτομαι.....
προς το παρον ακολουθώ τον γιατρό....