PROJECT TRICKY
Ωραία έχουμε λοιπόν μια υπόθεση εργασίας την ονόμασα έτσι προς τιμή του εμπνευστή της.
Κανεις μια υποθεση εργασιας χωρις οικονομικη λογικη
1) το πρωτο λαθος που κανεις ειναι στον υπολογισμο του κοστους συντηρησης των σκυλων ...παιρνεις το μεσο ορο μιας δημοσκοπησης μεταξυ ιδιοκτητων σκυλων χωρις να υπολογιζεις τις οικονομιες κλιμακας.Στην δημοσκοπηση που αναφερεις , ο καθενας βαζει οτι τιμη σκεφτεται. Επισης βαζεις ολες τις φυλες στο ιδιο τσουβαλι ...η δικη μου υποθεση πολλων γενων ανα ετος δεν αφορα ολες τις φυλες σκυλων (και το εχω διευκρυνησει παραπανω)
2) παραγνωριζεις πως καθε επενδυση δεν μπορει να αποσβεστει εντος του μηνα ή εντος του χρονου.
3) κανεις λαθος και σε αλλες παραμετρους , αλλα :
Τον παραγοντα του κερδους δεν τον εβαλα εγω στην κουβεντα ομως ουτε θα κατσω να κανω οικονομοτεχνικη μελετη για λογαριασμο των εκτροφεων

Εαν δεν βγαινει ουτε ετσι (με πολλες γεννες) , τοτε κακως μπηκε στην κουβεντα το θεμα του κερδους

(ριξε μια ματια παραπανω για να δεις που στηριχθηκε η δικη μου υποθεση εργασιας).
Αρα που καταληγουμε ?(ειναι η τριτη φορα που το λεω) :
1) η ζητηση σκυλων συντροφιας αυξανεται σταθερα
2) τα παπι μιλς ειναι κακα - πρεπει να εξαφανιστουν
3) ο
σωστος εκτροφεας μπορει να προσφερει μονο 15 κουταβια ανα ετος.(...αλλιως βλεπε κατηγορια 2

)
Ωραια , καποια εκτροφεια εχουν λιστα αναμονης 10 χρονια ...και εγω πχ μπορω να κανω μια δημοσκοπηση αυριο και να πω :
''Οποιος εκτροφεας (ειτε μια ή δεκαπεντε γεννες κανει ανα ετος) ειναι ανηθικος αν
πριν την καθε γεννα δεν εχει βρει καλα σπιτια'' . Συμφωνειτε ή διαφωνειτε ?'' . Και εγω ξερω φοβερα εκτροφεα που δεν βαζουν ποτε στα site τους ''Available Puppies'' (γιατι δεν το χρειαζονται) ...ειναι ανηθικο ομως το αντιθετο ?