σκαντζοχοιρος!!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
η αουρα μολισ μου εφερε ενα σκατζοχοιρο!!!!
ακουγα και γω κλαμα γαβγισμα,κ μου σκαει με το σκατζοχειρο στο στομα και καταματωμενη!!!
εχουν κανα δηλητηριο η κατι τετοιο τα αγκαθια?
το ηλιθιο σαν τον ροκυ εχει γινει!!!!:eek:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μην ανησυχείς, μόνο ότι ματώνουν τα ούλα!
Είχες διαβάσει τη δική μου φάση τότε που ο Ρόκυ άρπαξε ένα σκατζόχοιρο στο νησί,να υποθέσω.....
Μίλησα με τη κτηνίατρο τότε και μου είπε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο,εκτός απο τη ταλαιπωρία του να βγάζω τα αγκάθια.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αουτς!

Αν είναι όπως τα αγκάθια του αχινού, με λαδάκι, τσιμπιδάκι κ υπομονή θα βγουν αυτά που πιθανόν να έχει στη μουσούδα. Αν έχει μέσα στο στόμα... μάλλον θα χρειαστεί γιατρό. :(

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μην αφήσεις τα αγκάθια στο στόμα γιατί θα ματώνουν!
Κοίτα μην έχει και στο σώμα της γενικά,κι απότι θυμάμαι μου είχε πει η κτηνίατρος να βάλω betαdine μ ο ν ο στο σώμα αν και εφόσον!
Στο στόμα δεν βάζεις τίποτα!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
[FONT=&quot]Βασίλη κάνε μια καλή ψηλάφηση στο σώμα και ρίξε και μια μάτια στο στόμα, δώσε κάτι να φάει και αν δεις και τρώει ανενόχλητη τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. [/FONT]

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ειναι ζορικη φαση οντως...Δηλητηριο δεν παιζει να εχουν απλα οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι, υπαρχει περιπτωση (οχι μικρη) να εχουν μεινει αγκαθια μεσα σπασμενα φυσικα σε μικρα κοματια. Πηγαινε σε κτηνιατρο αμεσως το πρωι imo. κ η δικια μου πηγε να αρπαξει εναν τις προαλες αλλα ευτυχως την προλαβα!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στο σωμα δεν εχει τιποτα.μονο μεσα στο στομα που τα νε πλυμηρα στο αιμα.τη καθαρισα οσο μπορουσα κ βλεπω οτι το αιμα σταματησε θα περιμενω λιγο ακομα κ μετα θα ψαξω στα αδυτα του οισοφαγου για αγκαθια

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
στο σωμα δεν εχει τιποτα.μονο μεσα στο στομα που τα νε πλυμηρα στο αιμα.τη καθαρισα οσο μπορουσα κ βλεπω οτι το αιμα σταματησε θα περιμενω λιγο ακομα κ μετα θα ψαξω στα αδυτα του οισοφαγου για αγκαθια
Ο ρόκυ θυμάμαι πήγε και ήπιε μια λεκάνη σχεδόν νερό,οπότε αν είχε μείνει στον οισοφάγο λογικά με τόσο που ήπιε θα πήγαν κάτω.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
της εδωσα μεζε μια χαρα τον εφαγε την αφησα να πιεει και αρκετο νερο,
σε ενα σημειο κατω απο τον κυνοδοντα εχει ενα τσικ αιμα αλλα πρεπει να της πιασω μαγουλο να το ανοιξω που δε μαφηνει.
αλλα δε βλεπω κατι,

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
της εδωσα μεζε μια χαρα τον εφαγε την αφησα να πιεει και αρκετο νερο,
σε ενα σημειο κατω απο τον κυνοδοντα εχει ενα τσικ αιμα αλλα πρεπει να της πιασω μαγουλο να το ανοιξω που δε μαφηνει.
αλλα δε βλεπω κατι,
Πήγαινε την αύριο στο κτηνίατρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αν και πιστεύω λογικά πως δεν θα έχει πρόβλημα.Καλό θα ήταν αν μπορούσες με κάποιο τρόπο να δεις μην έχει μείνει κάτι στα δόντια για να μην ματώνουν συνέχεια....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
IQ ραδικιού το μανάρι σου ε; :p
Κράτα της κανένα αγκάθι, να καθαρίζει τα δοντάκια της ;)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Είδες τι λαχτάρες μας κάνουνε νυχτιάτικα? Φαντάζομαι και σένα θα πήγε η ψυχή σου στη κούλουρη, που λένε......