χρειαζομαι βοηθεια

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
παιδια εχω μεγαλο προβλημα,εβγαλα το σκυλο μου πριν λιγο βολτα και με το που μπηκαμε σπιτι ξεκινησε να τυναζεται,σαν να εχει κατι μεσα στο αυτι του,το εξυνε και εκλαιγε,τον ποναει κατω απο το αυτι,τι να κανω παιρνω τον γαιτρο αλλα δεν μου απανταει,και τωρα γερνει το κεφαλι του προς την αριστερη πλευρα,ειναι ενα κοκερ 1χροων και 9μηνων

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπορεί να έχει καμία ωτίτιδα και να αυξήθηκε ο πόνος τώρα ή να μπήκε κάτι στο αυτί του στην βόλτα!
Αν σε αφήνει δες μήπως έχει κανένα κλαδάκι μέσα και το βλέπεις...όπως και να έχει πήγαινε στον κτηνίατρο κι όλα θα πάνε καλά!:)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
κοιταξα μεσα στο αυτι του με φακο,του εκανα πολυ απαλα μαλαξη αλλα δεν σταματαει και δεν βλεπω τπτ μεσα στο αυτι του,ουτε απ'εξω εχει κατι που να τον τσιμπαει,δεν ξερω τι να κανω και ο κτηνιατρος δεν απανταει και ανοιγει στις 6

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Στη βόλτα είχε χόρτα κλπ; Μην του μπήκε κανένα άγανο στο αυτί.
Είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένο και (αν είναι κάτι τέτοιο) μάλλον θα πρέπει να το βγάλει ο κτηνίατρος με λαβίδα, γιατί τα άτιμα από την κίνηση του σκύλου προχωράνε πολύ γρήγορα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μήπως τον έχει τσιμπήσει κανένα έντομο? Κοίταξες? Κοίτα προσωπικά θα περίμενα να πάει έξι (5 είναι) για να πάω στο γιατρό κατευθείαν να το δει, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τόσο επείγον! Δεν τον ψιλοξεσηκώνεις να παίξετε? Ανταποκρίνεται καλά? Αν δεις να πρήζεται, να έχει ταχύπνοια ή οτιδήποτε άλλο ανησυχητικό βρες κάποιον άλλο γιατρό.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ πήγα να σου γράψω αυτά που έγραψε η chloe...Αν δεν δεις δραματική αλλαγή κάνε υπομονή μια ωρίτσα και πήγαινε στον κτηνίατρο!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάρε έναν φακό και κοίταξε το αυτάκι του προσεχτικά..
κοίτα αν έχει πρηστεί κάπου.., αν έχει κοκκινίσει..

Μύρισε το να δεις αν "μυρίζει"..
Ισως μυρίζει σαν ξινισμένο τυρί..

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
εκει που τον πηγαινω βολτα ναι εχει χορτα και κολιτσιδες και αλλα τετοια,σχετικα καλα ειναι αλλα δεν σταματαει να τυναζει το αυτι του,δεν ειδα καποιο τσιμπημα τπτ,δεν ξερω απλα φοβαμαι επειδη παραπονιεται απ'τον πονο και δαρυζουν και τα ματια του και γερνει και το κεφαλι του

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Πάρε έναν φακό και κοίταξε το αυτάκι του προσεχτικά..
κοίτα αν έχει πρηστεί κάπου.., αν έχει κοκκινίσει..

το κοιταξα,αλλα δεν ειναι πρησμενο,ελαχιστα κοκκινο ειναι μπροστα μπροστα

Μύρισε το να δεις αν "μυρίζει"..
Ισως μυρίζει σαν ξινισμένο τυρί..

και ναι μυριζει λιγο περιεργα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είδες με τον φακό προσεχτικά το αφτάκι του..?

Το πιθανότερο είναι να είναι ωτίτιδα..
Περίμενε να πάει 5-6 και πάρε τον κτηνίατρο..

Αλλα δες με τον φακό μπας και έχει πάθει καμια αλλεργία και επείγει για πιο γρήγορα....

edit:sorry ..τωρα το ειδα οτι το ειδες..

ειναι λιγο κοκκινο..προς ροζ?

Last edited:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Κάτι έχει με το αυτί του (εννοείτε)
Προς τη μεριά που γέρνει, εκείνο το αυτί είναι με το πρόβλημα.

Μου έχει τύχει από τη μια στιγμή στην άλλη να αρχίσει να υποφέρει το σκυλί μου από μια ωτίτιδα του θανάτου που εννοείτε ότι δεν την έπαθε σε μια στιγμή αλλά άρχισε να πονάει στα ξαφνικά.
Από την άλλη, το άγανο όταν μπει στο αυτί είναι πολύ ενοχλητικό και πονάει και κάνει το σκυλί να γέρνει το κεφάλι.

Ό,τι και να είναι μην αγχώνεσαι. Κάνε μια ώρα υπομονή και προσπάθησε να της απόσπασεις την προσοχή να μην πολυκουνάει το κεφάλι της. Και μην πολυσκαλίζεις το αυτί. Δε θα αλάξει κάτι έτσι κι αλλιώς. Σε μια ώρα θα το δει ο κτηνίατρος.

Απλά μην της δώσεις να φάει και να πιει, γιατί ξέρω σκυλιά που χρειάστηκαν έστω και ελαφριά αναισθησία για να κολοκάτσουν να τους βγάλουνε το άγανο από το αυτί.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
ευχαριστω παρα πολυ παιδια πραγματικα,γιατι χεστηκα πανω μου με το συμπαθιο,οταν ξαφνικα ξεκινησε να κλαιει,θα τον παω μολις ανοιξει να τον κοιταξει,δεν του δινω τπτ,τωρα εχει ψηλο ηρεμησει και δεν του το πειραζω.
Και παλι σας χιλιο ευχαριστω.Αντε να δουμε και τι θα πει ο γιατρος τωρα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mου κινεί την περιέργεια που είναι στις άκρες λίγο κόκκινο..
Είναι σαν να ερεθίστηκε από κάτι...

Η ωτίτιδα δεν έχει να κάνει με το αυτι εξωτερικά στις άκρες..
Ισως είναι και μύκητες..

Σε πολύ λίγο θα μπορείς να πάρεις τον γιατρό, οποτε μην ανησυχείς..:)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Mου κινεί την περιέργεια που είναι στις άκρες λίγο κόκκινο..
Είναι σαν να ερεθίστηκε από κάτι...

Η ωτίτιδα δεν έχει να κάνει με το αυτι εξωτερικά στις άκρες..
Ισως είναι και μύκητες..

Σε πολύ λίγο θα μπορείς να πάρεις τον γιατρό, οποτε μην ανησυχείς..:)
το εξηγησα λαθος,οχι στις ακρες,εννοω οπως ξεκιναει το αυτι μεσα αλλα στα μπροστινα κομματια δεν ξερω πως να το εξηγησω,ειναι μεσα στο αυτι ερεθισμενο οχι στο δερμα που ξεκιναει και η τριχα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σε ποιές άκρες είναι κόκκινο;:confused:

edit:καλύφθηκα!

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το εξηγησα λαθος,οχι στις ακρες,εννοω οπως ξεκιναει το αυτι μεσα αλλα στα μπροστινα κομματια δεν ξερω πως να το εξηγησω,ειναι μεσα στο αυτι ερεθισμενο οχι στο δερμα που ξεκιναει και η τριχα
Πάρε τον κτηνίατρο και πες του να περάσεις να το δει..
Η μουσούδα του είναι ένταξη, δεν έχει πρηστεί καθόλου?
Αναπνέει κανονικά?
Πως είναι ?έχει όρεξη για φαγητό και παιχνίδι?

Γιατί τώρα από ιντερνετικές περιγραφές δεν θα βγάλουμε άκρη για το αν είναι κάποια αλλεργία..

Σε λιγο ανοιγει ο doct..

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
παιδια δοξα το θεο ολα καλα(ας πουμε)του ειχε μπει μια κολιτσιδα μεσα στο αυτι του περιπου2,5 εκατοστα,του εκανε ναρκοση για να του το βγαλει και μου εδωσε και αντιβιοση για 5μερες,μου ειπε οτι ηθελε πολυ λιγο για να του τυρπησει το ντιμπανο και να κουφαθει,ετσι οπως προσπαθουσε να το βγαλει και του εκανα και εγω τη μαλαξη αυτο μπηκε πιο βαθια,και του εκανε μια μικρη πληγη.
ευτυχως τελος καλο ολα καλα,τωρα ειναι ακομη κοιμησμενο και δεν εχει ορεξη για τπτ:(:( παντως σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια που με βοηθησατε και εσεις

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λογικό είναι μετά τη νάρκωση...
Ρε παιδιά χρειάζεται ολική νάρκωση για κάτι τέτοιο? Ιδέα δεν έχω, αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό?
Περαστικά σας cockeraki!!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
περαστικα σας !!!

εγω λογικοτατη τη βρισκω τη ναρκωση , σκεψου εστω και μια μικρη κινηση του ζωου την ωρα που προσπαθουσε ο γιατρος μεσα στο αυτακι του

δεν θελω ουτε να το φανταστω

αλλα τελος καλο ολα καλα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr