χωρίς λόγια

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πείτε μου μετά από αυτό, την επόμενη φορά που θα πει κάποιος "θέλω να δώσω το λατρεμένο μου σκυλάκι γιατι φεύγω στο εξωτερικό και δεν μπορώ να το παρω" να είμαι ευγενική και να μην κάψω φλάντζες.....

Gilida

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2015
78
25
37
Πείτε μου μετά από αυτό, την επόμενη φορά που θα πει κάποιος "θέλω να δώσω το λατρεμένο μου σκυλάκι γιατι φεύγω στο εξωτερικό και δεν μπορώ να το παρω" να είμαι ευγενική και να μην κάψω φλάντζες.....
:mad::mad::mad:
@ghelly
Πραγματικα, οπως λες, αυτο το ''φευγω εξωτερικο & ψαχνω σπιτι για τον σκυλακο μου'' με δαιμονιζει, δεν με τρελαινει απλα. Εδω ο ανθρωπος εφτυσε αιμα να μην αποχωριστει τον σκυλο του & ο καθε .....[ας μην βρισω:sick::D] θεωρει πως ειναι απιθανο να παρει μαζι σκυλι στο εξωτερικο....το πεταει στον δρομο αν λαχει, το χαριζει, του κανει ευθανασια...δεν βαριεσαι;:mad:
Την επομενη φορα που ακουσω εστω και ΕΝΑ να το πει αυτο:

:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Lavernne and ghelly

Gilida

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2015
78
25
37
Να καλεσουμε τους ''φιλοζωους'' της Cause Animal Nord , να του παρουν το σκυλι, αφου ειναι προσφυγας....:mad::p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
και δεν είναι η μοναδική περίπτωση....έχω δει αρκετές τέτοιες φωτογραφίες...
θυμάμαι και δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, -ενός ζευγαριού που είχαν μαζί τους και τα δύο σκυλιά τους , όπως και ενός κοριτσιού που το σκυλάκι της ενω άντεξε όλη την ταλαιπωρία του ταξιδιού πέθανε στην Μυτιλήνη ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι αυτό που ακούγεται ότι οι μουσουλμάνοι θεωρούν τα σκυλιά βρόμικα ζώα; Τόση αφοσίωση στη "βρομιά". Χλωμό. Μάλλον ήρθε η (σκληρή) πραγματικότητα για την κατάρριψη άλλης μιας "ταμπέλας", για όποιον είναι πρόθυμος να ανοίξει το μυαλό του, δηλαδή.

Gilida

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2015
78
25
37
Κι αυτό που ακούγεται ότι οι μουσουλμάνοι θεωρούν τα σκυλιά βρόμικα ζώα; Τόση αφοσίωση στη "βρομιά". Χλωμό. Μάλλον ήρθε η (σκληρή) πραγματικότητα για την κατάρριψη άλλης μιας "ταμπέλας", για όποιον είναι πρόθυμος να ανοίξει το μυαλό του, δηλαδή.
Οπως το πες ''ακουγεται''....επισης ''ακουγεται'' οτι υπαρχει το τερας του Λοχ Νες και πως υπαρχει και το Τσουμπακαμπρα [ή οπως λεγεται τελος παντων] και ακουγονται και πολλα αλλα...τα πιστευουμε;; Οχι... ;)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οι μουσουλμανοι τα θεωρουν βρωμικα, αυτο ισχύει, βαση Κορανίου τους επιτρέπεται να έχουν σκυλο ειτε για κυνήγι ειτε για φυλαξη!
Παρολαυτα απαγορευεται αυστηρα η κακοποιηση τους, καθοτι εχουν ιδιο δικαιωμα ύπαρξης με τους ανθρωπους, ακομη κ οι θρησκευτικες θυσίες γινονται μονο με την ευχη του Αλλαχ κ με τελετουργικο συγκεκριμένο τρόπο!
Δεν είναι τυχαίο αλλωστε που καποιες απτις πρωτες αυτοματες ταιστρες για αδεσποτα εμφανίστηκαν στην Τουρκία (πριν καν εμας μας περασει καν απτο μυαλο!)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μου φαινεται οτι ειναι απλως μια υπενθυμιση οτι η συμπόνια και η αγάπη δεν ειναι συνώνυμα καμιας εθνικότητας ή θρησκείας ή κουλτούρας.

Βλεπω ότι κατι εγινε με τον λογαριασμό του fb.
Ο φωτογράφος, για όσους δεν το προσεξαν, ειναι ο εκπληκτικος Γιάννης Μπεχράκης.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
Το γεγονός ότι στους χιλιάδες μετανάστες υπάρχουν και 3-4 περιπτώσεις που μετέφεραν τα ζώα τους...δεν δίνει και την συνολική εικόνα...
Δεν το καταλαβα αυτο. Συνολικη εικονα στους προσφυγες;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν το καταλαβα αυτο. Συνολικη εικονα στους προσφυγες;
Εμ..έχεις δίκιο που δεν το κατάλαβες ..έτσι όπως το έγραψα.
Εννοώ σε σχέση με τα εγκαταλελειμμένα ζώα που δεν υπήρχε η δυνατότητα να φύγουν με τους ιδιοκτήτες τους, αν σκεφτεί κανείς ότι πχ για να μεταφέρει κάποιος πχ το ΓΠ του θέλει μια θέση ολόκληρη στη βάρκα.

http://www.independent.co.uk/news/w...wners-fleeing-shelling-in-aleppo-9759501.html

• Like
Reactions: betty coltrane

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
Ηρέμησε εσύ, αμέσως να φορτώσεις χαχα
Για τη γάτα εννοεί.

Edit: Καμία σχέση χαχα.
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;;;;;;;

μα γι αυτο νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερες αυτες οι ιστοριες. Επειδη ειναι απιθανο καποιος να σκεφτοταν να παρει το κατοικιδιο σε τετοιο ταξιδι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Θα γράψω κάτι εντελώς εκτός φόρουμ, δυστυχώς με τους τζιχανιστές και τις ακραίες καταστάσεις που ακούμε για βιασμούς και κακοποιήσεις γυναικών έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι οι μουσουλμάνοι είναι υπάνθρωποι.
Παίζει μεγάλη προπαγάνδα.
Πιστεύω ότι η πλειοψηφία είναι νορμάλ άνθρωποι και οι ακραίες περιπτώσεις αυτών κάνουν τρομερό κακό και σε αυτούς.

D

Deleted member 14614

Guest
Εξαρτάται από το "πόσο μουσουλμάνοι" είναι. Το ίδιο αφορά και τους χριστιανούς, "πόσο χριστιανοί είναι". Αν κάποιος ακολουθεί όσο πιο πιστά γίνεται το Κοράνι, τη Βίβλο, κλπ., ε...δεν τον λες και νορμάλ άνθρωπο, κατά την προσωπική μου άποψη. Και τουλάχιστον, η Βίβλος είναι σχετικά ακίνδυνη για την κοινωνική συνοχή, αφορά κυρίως το άτομο. Το Κοράνι αφορά την οργάνωση ενός συγκεκριμένου τύπου κοινωνίας κι έχει γενικά έναν πολύ πιο επιθετικό τόνο. Βέβαια, πρέπει να τα έχει διαβάσει κάποιος αυτά, όχι να στηρίζεται στο τι λέει η τηλεόραση, το ίντερνετ, κλπ.
Τέλος, το πρόβλημα είναι ότι οι χριστιανοί πέρασαν την εφηβεία τους κατά το Μεσαίωνα, ενώ οι μουσουλμάνοι την περνούν τώρα. Και σε συνδυασμό με την πολύ διαφορετική κουλτούρα που εκφράζει το Κοράνι, είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα.
Τέλος τα off forum για εμένα χεχε.

• Like
Reactions: Aslan and ISKENDER

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
Τέλος, το πρόβλημα είναι ότι οι χριστιανοί πέρασαν την εφηβεία τους κατά το Μεσαίωνα, ενώ οι μουσουλμάνοι την περνούν τώρα. Και σε συνδυασμό με την πολύ διαφορετική κουλτούρα που εκφράζει το Κοράνι, είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα.
Την ιδια περιοδο, το Ισλαμ περνουσε τη χρυση του εποχη. Οχι μονο πολιτικα αλλα και επιστημονικα και πολιτισμικα. Και αν δεν ειχαν διασωσει την αρχαια γραμματεια απο τους φανατικους, ισως να ειχε καθυστερησει πολυ ο διαφωτισμός.
Αυτο ηταν το τοτε, με πανεπιστημια, δημοσια νοσοκομεια και φιλοσοφους. Οταν στην Ευρωπη, ειχαν ιερη εξεταση.
Μετα ηρθε η κατω βολτα γι αυτους και η πανω για εμας. Και ποιος λεει οτι δε θα γυρισει παλι;

Τελος κι απο μενα τα οφφ τοπικ :censored:

Status
Κλειδωμένο θέμα