Anafranil!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πιστεύω πώς θά λυθεί τό πρόβλημα μέ έναν εκπαιδευτή. Εύχομαι νά μην είναι κάποιο πρόβλημα υγείας . Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου ,υπομονή καί θετική σκέψη καί σύντομα νά έχεις καλές εξελίξεις νά μας πεις γιά τό αγοράκι σου.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Πιστεύω πώς θά λυθεί τό πρόβλημα μέ έναν εκπαιδευτή. Εύχομαι νά μην είναι κάποιο πρόβλημα υγείας . Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου ,υπομονή καί θετική σκέψη καί σύντομα νά έχεις καλές εξελίξεις νά μας πεις γιά τό αγοράκι σου.

Σε ευχαριστω πολυ!!Μακαρι ολα να πανε καλα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Έζησα με έναν τέτοιο σκύλο 13 χρόνια....Ο Λύκανδρος, Γερμανικό Ποιμενικό (αμφιβόλου ποιότητας), φοβικός και πάρα πολύ επιθετικός με σκυλιά και όσους με πλησίαζαν στο ένα μέτρο. Είχαμε κάνει εκπαίδευση...και πάρα πολλές προσπάθειες μπας και έρθει σε κάποια ισορροπία ο σκύλος..Αποτυχία..
Ποτέ όμως δεν σκέφτηκα να τον κοιμίσω...απλά έμαθα να ζω με αυτό το πρόβλημα και το αντιμετώπιζα όσο καλύτερα μπορούσα...Βόλτες σε ερημικές τοποθεσίες για να είμαστε μόνοι....στο δρόμο τον έβγαζα βόλτα με φίμωτρο, όταν έπρεπε να περάσουμε από πολυσύχναστες περιοχές..και στο σπίτι είχα τα μάτια μου 14 όταν ερχόντουσαν φίλοι , ειδικά παιδιά τα οποία μισούσε...
Το φίμωτρο έπαιζε πάντα , όταν δεν είμασταν οι δύο μας
Mε αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο ποστ χωρίς να έχω πρόθεση να μειώσω τα υπόλοιπα γιατί ζω μια παρόμοια κατάσταση με σκύλο που δεν μεγάλωσα εγώ αλλά υιοθέτησα πριν λίγους μήνες. Στην αρχή (και το ξέρετε γιατί σας έπρηζα) με κούραζε και με απογοήτευε πολύ η κατάσταση. Στους 5 μιση μήνες που ζει μαζί μας έχω αρχίσει να την συνηθίζω.
Βγαίνουμε έξω με φίμωτρο και είναι παντα κοντά του κάποιος όταν έρχεται επισκέπτης άντρας στο σπίτι, ή delivery ή οτιδήποτε. Πρόκειται για έναν ανασφαλή σκύλο μέχρι τον Δεκέμβριο αδέσποτο και πολύ πιθανό να υπάρχουν και γονιδιακές καταβολές στην επιθετικότητα που βγάζει. Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με την εκπαίδευση. Με αυτό δεν θέλω να απαξιώσω τίποτα ούτε να προτείνω στην Λία να μην δει έναν σωστό εκπαιδευτή. Επιβάλλεται. Απλά ίσως στην δική σου περίπτωση Λία όπως και στην δική μας μπορεί να πρέπει να μάθεις να ζεις με τα προβλήματα του σκύλου αυτού, χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλημερα I.Kyveli...διαβαζα κατα καιρους τα ποστ σου σχετικα με τον Τζιμακο και η αληθεια ειναι οτι ηξερα ακριβως τι ζορι τραβας οταν το βγαζεις βολτα...η αληθεια ειναι οτι ο,τι και να γινει εγω θα ειμαι η παρεα του για τα επομενα 10-15 χρονια...δεν θα το βαλω κατω..

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Αρχισαμε εκπαιδευση...συμφωνα με τα τωρινα λεγομενα των ειδικων,ο Ορφεακος ειναι καλα,απλα ειναι κακομαθημενος και τα κανει ολα αυτα..παλι καλα!!Εννοειται δεν του δινω τα φαρμακα..

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο πολύ ευχάριστο που δέν συντρέχει θέμα υγείας. Όλα θά πάνε καλά λοιπόν .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Πάντως...ένα σεμινάριο, ποτέ δεν κάνει κακό.

Ολο και κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, θα μάθεις.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πάντως...ένα σεμινάριο, ποτέ δεν κάνει κακό.

Ολο και κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, θα μάθεις.
Ποσο μαλλον οταν πρεπει περισσοτερο εσυ ο ιδιος να εκπαιδευτεις παρα ο σκυλος σου.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
...επέτρεψέ μου να πω την γνώμη μου....
πραγματικά εύχομαι το πρόβλημα του σκύλου σου να είναι αποκλειστικά και μόνο το ότι είναι κακομαθημένος και ότι εσύ δεν τον χειρίζεσαι σωστά.....
μην αποκλείσεις όμως ποτέ την περίπτωση εκτός απο το παραπάνω, το πρόβλημα συμπεριφοράς του να επηρεάζεται/ δημιουργείται απο γενετικούς παράγοντες ...

πάντως έτσι και αλλιώς το να μπείς σε μια πειθαρχημένη εκπαιδευτική διαδικασία μόνο όφελος μπορεί να φέρει στο σκυλάκι σου και σε εσένα.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Αρχισαμε εκπαιδευση...συμφωνα με τα τωρινα λεγομενα των ειδικων,ο Ορφεακος ειναι καλα,απλα ειναι κακομαθημενος και τα κανει ολα αυτα..παλι καλα!!Εννοειται δεν του δινω τα φαρμακα..
τι ακριβώς εννοούνε κακομαθημένος?
μονο αυτό σου είπανε???
τους ανέφερες κι εκείνο το περιστατικό σπίτι σου με την φίλη σου???
αν μπορούσες να επεκταθείς λίγο παραπάνω σε αυτά που σου είπανε tah το εκτιμούσα!!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Γενικως τα εχουμε κανει μανταρα που δεν του βαλαμε ποτε περιορισμους..οχι δεν ανεφερα το συγκεκριμενο περιστατικο μιας και ειχε γινει πριν αρκετους μηνες αλλα ανεφερα οτι επιτεθηκε σε ανθρωπο...προβλημα υπαρχει και γονιδιακως αλλα εμεις με τις βλακειες μας το αυξησαμε...παντως το προβλημα πιστευω θα λυθει οπως πολυ σωστα ειπε και η Tara σε πειθαρχημενη και συστηματικη εκπαιδευση..