τη th royal canin large bread puppy πηγα σε σταθερη αξια αν και ειπα στην κτηνιατρο για την ακανα την αντιστιχη και μου ειπε να μην του την αλαξω ακομα αφου δεν εχω και προβληματα και ειναι ολα μια χαρα γιατι ειναι πολυ βαρια!!ξηρα τροφη την περνω απο αθηνα με μεταφορικη και οχι απο εδω μου ερχεται φτηνοτερα!!
Εφόσον την τρώει και του έκατσε καλά, μη την αλλάξεις γιατί δεν θα ήταν και το καλύτερο για το κουταβι να αλλάξει (*πάλι; ) τροφή τόσο μικρό.
*Ίσως να έτρωγε άλλη τροφή από εκεί που το πήρες, γι'αυτό έγραψα πάλι.
Και εγώ αυτή έδινα όταν ήταν κουτάβι, έως 12-13 μηνών. Δεν γνώριζα και πολλά τότε.
Υπάρχουν καλύτερες τροφές με αυτά τα λεφτά, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, σίγουρα θα του έδινα κάποια άλλη.
Τι εννοούσε η κτηνίατρος για την acana, με το ''είναι πολύ βαριά'' δεν το κατάλαβα. Εγώ την θεωρώ κορυφαία τροφή.
Η κτηνίατρος είναι για την δουλειά της, μη νομίζεις ότι έχει ψαχτεί για τις τροφές, ή τις έχει δοκιμάσει όλες και κατέληξε να φέρνει 4-5.
Αν της πείς μία-δύο μάρκες μπορεί να σε πει ''τι είναι αυτό, φάρμακο;''. Αστειεύομαι βέβαια.
Στο φόρουμ έχει πάρα πολλά θέματα για να ενημερωθείς για τις τροφές.
Εμάς, οι απόψεις τον παιδιών στο φόρουμ μας βοήθησαν πάρα πολύ για να επιλέξουμε τροφή αλλά και να μάθουμε να την διαβάζουμε αν είναι καλή ή όχι.
Αυτό το διάστημα είμαστε σε διαδικασία αλλαγής, από acana σε brit care.
Να ξέρεις ότι η καλύτερη διατροφή για το κουτάβι, είναι η barf ή το μαγειρευτό,
(όχι το δικό μας φαγητό) αν μπορείς να το κάνεις.......κάντο και άσε τις ξηρές τροφές.