cane corso ΔΙΑΣ

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Ωραίος ο μικρός!!
Αν και είναι νωρίς.....φαίνεται να έχει πολύ βαρύ σκαρί.
ναι ετσι φενεται 3 μηνων 17,5 κιλα !!σε συγκριση με τον γερμανικο οταν ηταν στην ιδια ηλικια ειναι ακριβωσ τα αντιθετα!!ο ενας ετρεχε,χοροπηδαγε και εκανε 2 μαραθωνιους σε 2 λεπτα μεσα και ο αλλος το ακριβωσ αντιθετο μεχρι να κουνησει το ποδι νυχτωσε!!τροπος του λεγειν!!!!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Τι τροφή τον δείνεις;
Πολλά κιλά (ο) μπαγάσας.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πιστεύω ότι θα κάνει βαρύ κορμί και όχι τόσο αθλητικό.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Τι τροφή τον δείνεις;
Πολλά κιλά (ο) μπαγάσας.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πιστεύω ότι θα κάνει βαρύ κορμί και όχι τόσο αθλητικό.
Μπα.... κι η δικια μου η μεγαλη 16 κιλα ηταν στους 3 μηνες κ τελικα εχει αθλητικο σωμα.....
Εχει ο ατιμος κατι πατουσαρες βεβαια.......

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Μπα.... κι η δικια μου η μεγαλη 16 κιλα ηταν στους 3 μηνες κ τελικα εχει αθλητικο σωμα.....
Αρσενικό με θηλυκό έχει διαφορά.
Στα θηλυκά σταματάει πιο νωρίς η ανάπτυξη.
Ενάμιση κιλό σε αυτή την ηλικία είναι διαφορά.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Αρσενικό με θηλυκό έχει διαφορά.
Στα θηλυκά σταματάει πιο νωρίς η ανάπτυξη.
Ενάμιση κιλό σε αυτή την ηλικία είναι διαφορά.
Εμενα παντως μ'αρεσουνε τα πατουσια του κ η διαφορα του μπρος/πισω......

Υ.Γ. Κ μιας κ το φερε η κουβεντα φιλε μου, για τα θυλικα σε αναπτυξη........ Karmen θα δουμε???

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Ναι όντως έχει πατουσάρες και αν βλέπω καλά, έχουν και καφέ πιτσιλιές.:)

υ.γ. Εεεε δεν το σκέφτηκα καθόλου να την βγάλω φωτογραφίες το Σαββατοκύριακο που ήταν εδώ. Την επόμενη φορά.

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
τι κανετε ειπα να περασω και γω να πω ενα γεια και ειμαστε χαρουμενοι σημερα γιατι γιναμε 3 μηνων και κοντευουμε να κανουμε ακομα ενα εμβολιο για να ειμαστε πιο ανετοι στισ βολτες!!απο εκπαιδευση παμε καλα και κανουμε και προσπαθειες πλεον μικρησ δειαρκειας τρεξιματος στο παιχνιδι πανω!!!μην φανταστειτε τιποτα τρομερο καμια 30 δευτερα κραταει!!και να βαλουμε και καμια φωτο να δειτε πωσ μεγαλωσαμε!!
View attachment 48587
View attachment 48588

Πανέμορφη μουτσούνα!!! Έχουν τρελή πλάκα τα μπροστινά του πόδια. Λες και τα ξεκόλλησαν από ενήλικο κόρσο. Πρησμένα του κερατά!!!!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
παιδια η πατουσες ειναι σαν αρκουδα μπορω να πω οτι ειναι πιο μεγαλες και απο τον ενηλικο γερμανικο που εχω και ναι εχει πιτσιλιες στα ποδια!!εχω παθει πλακα και με την υπακου του για 3 μηνων και οτι ειναι τοσο σοβαρος η ετσι φενεται ακομα τουλαχιστον και ατρομητος!!τωρα εχω παρει διναμιτακια και τα αναβω σιγα σιγα να μαθαινει αλλα φενεται να μην τον πτοει τιποτα!!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Τι τροφή τον δείνεις;
Πολλά κιλά (ο) μπαγάσας.
τη th royal canin large bread puppy πηγα σε σταθερη αξια αν και ειπα στην κτηνιατρο για την ακανα την αντιστιχη και μου ειπε να μην του την αλαξω ακομα αφου δεν εχω και προβληματα και ειναι ολα μια χαρα γιατι ειναι πολυ βαρια!!ξηρα τροφη την περνω απο αθηνα με μεταφορικη και οχι απο εδω μου ερχεται φτηνοτερα!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ωραιο κουταβι και προσωπικα προτιμω τα βαρια σκαρια στα κανε κορσο. Να σου ζησει

Sent from my iPhone using Tapatalk

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
τη th royal canin large bread puppy πηγα σε σταθερη αξια αν και ειπα στην κτηνιατρο για την ακανα την αντιστιχη και μου ειπε να μην του την αλαξω ακομα αφου δεν εχω και προβληματα και ειναι ολα μια χαρα γιατι ειναι πολυ βαρια!!ξηρα τροφη την περνω απο αθηνα με μεταφορικη και οχι απο εδω μου ερχεται φτηνοτερα!!
Εφόσον την τρώει και του έκατσε καλά, μη την αλλάξεις γιατί δεν θα ήταν και το καλύτερο για το κουταβι να αλλάξει (*πάλι; ) τροφή τόσο μικρό.
*Ίσως να έτρωγε άλλη τροφή από εκεί που το πήρες, γι'αυτό έγραψα πάλι.
Και εγώ αυτή έδινα όταν ήταν κουτάβι, έως 12-13 μηνών. Δεν γνώριζα και πολλά τότε.
Υπάρχουν καλύτερες τροφές με αυτά τα λεφτά, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, σίγουρα θα του έδινα κάποια άλλη.
Τι εννοούσε η κτηνίατρος για την acana, με το ''είναι πολύ βαριά'' δεν το κατάλαβα. Εγώ την θεωρώ κορυφαία τροφή.
Η κτηνίατρος είναι για την δουλειά της, μη νομίζεις ότι έχει ψαχτεί για τις τροφές, ή τις έχει δοκιμάσει όλες και κατέληξε να φέρνει 4-5.
Αν της πείς μία-δύο μάρκες μπορεί να σε πει ''τι είναι αυτό, φάρμακο;''. Αστειεύομαι βέβαια.
Στο φόρουμ έχει πάρα πολλά θέματα για να ενημερωθείς για τις τροφές.
Εμάς, οι απόψεις τον παιδιών στο φόρουμ μας βοήθησαν πάρα πολύ για να επιλέξουμε τροφή αλλά και να μάθουμε να την διαβάζουμε αν είναι καλή ή όχι.
Αυτό το διάστημα είμαστε σε διαδικασία αλλαγής, από acana σε brit care.
Να ξέρεις ότι η καλύτερη διατροφή για το κουτάβι, είναι η barf ή το μαγειρευτό, (όχι το δικό μας φαγητό) αν μπορείς να το κάνεις.......κάντο και άσε τις ξηρές τροφές.

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
ναι εχω διαβασει ολα τα θεματα για τις τροφες και εχω βγαλει και γω πανω κατω τα δικα μου συμπερασματα!π.χ. η ακανα με λιγασ λογια ειναι η καλυτερη απλα δεν καθεται σε ολα τα σκυλια καλα!η royal μετρια προσ καλη αλλα καθεται σε ολα σχεδον και γιαυτο τη προτημισα!!βαρια ενοουσε οτι εχει πολλη πρωτεινη και μην του πεσει βαρια στο στομαχι του!η αληθεια ειναι οτι δεν μου ειπε να μην την παρω αλλα οτι υπαρχει μια περιπτωση να γινει αυτο!!ναι γνωριζω οτι barf ειναι οτι καλυτερο αλλα δυστυχως δεν εχει εδω καποιον να πουλαει ακομα τουλαχιστον και γω δεν εχω τον χρονο να φτιαχνω μονος μου!!!πιστευω οτι οσο πιο πολυ το ψαχνεις με τις τροφες τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι!!πιστευω οτι οι super premioum τροφες πανω κατω ειναι ολες εξισου καλες!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οντως μιλησε για στομαχι; Η πρωτεινη μεταβολιζεται στα νεφρα... Μηπως πουλουσε royal?

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Η Royal ειναι τρομερα ακριβη για τα συστατικα της. Στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Οντως μιλησε για στομαχι; Η πρωτεινη μεταβολιζεται στα νεφρα... Μηπως πουλουσε royal?

οχι δεν παιρνω απο αυτην,εχει τη γιουκανουμπα περισσοτερο και κατι αλλες αλλα δεν θυμαμαι να σου πω συγκεκριμενα!!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Η Royal ειναι τρομερα ακριβη για τα συστατικα της. Στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο!
δηλαδη ποια θα προτεινες εκτος την ακανα?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
δηλαδη ποια θα προτεινες εκτος την ακανα?
σορρυ για την παρεμβαση, αλλά υπάρχουν ενα σωρό.
Αυτές που εγω ειχα τσεκάρει ηταν arden grange, brit care, barking heads, earthborn holistic
Απείρως καλύτερες της rc.

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
σορρυ για την παρεμβαση, αλλά υπάρχουν ενα σωρό.
Αυτές που εγω ειχα τσεκάρει ηταν arden grange, brit care, barking heads, earthborn holistic
Απείρως καλύτερες της rc.
οχι καλα κανεις!!
την earthborn την αποκλειο λογω τιμης και μεταφορικα μου βγαινει πολλα,την erden grange δεν την εχει το μαγαζι που ψωνιζω εχει ομωσ τηνbrit care.την θεωρεις καλυτερη απο την royal?