cane corso ΔΙΑΣ

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
να πω και εγω την εμπειρια μου εχοντας αφησει σκυλο σε εκπαιδευτη.
οταν ηταν μικρουλης ειχα σκεφτει οτι τον ηθελα και μ@κ@κ@ και υπακουο και αναποδο και και ετσι αποφασισα πρωτη φορα να παω σε εκπαιδευτη.
αφου εμαθα,τον γνωρισα κλπ αποφασισα να τον αφησω εκει και ανα διαστηματα πηγαινα και τον εβλεπα.
οταν ηρθε η ωρα να τον παρω ειδα ενα εντελως αλλο σκυλι προς το καλυτερο,κατι που δεν πιστευα οτι θα εβλεπα ποτε τον κοπρο μου.
ακουγε τα παντα,δεν το ενοιαζε τι γινοταν γυρω του,δεν εδινε σημασια σε τιποτα...ηταν ολος πανω μου.
ποτε δεν ειδα να δοβατε τον εκπαιδευτη,εμενα η κατι αλλο εκει..ηταν τελειος απλα.
επειδη ομως εγω τον ηθελα ποιο μ@λ@κ@ του αλλαξαμε σιγα σιγα καπια πραγματα (δεν ηθελα πχ να χαιδευετε απο αλλους και τετοια) και δεν ζητουσα ποτε απο τον σκυλο να ειναι τοσο τσιτα...να με ακουει μεν αλλα ηθελα να ειναι και χυμα βρε παιδι μου.
δεν μετανιωσα που τον αφησα ουτε δευτερολεπτο ,δεν με χρεωσε ποτε οσες φορες και αν πηγα ξανα και καναμε και μαθημα,αν ηθελα να ρωτησω κατι παντα σηκωνε το τηλεφωνο,με επαιρνε και αυτος και με ρωταγε ανα διαστηματα πως τα παμε κλπ κλπ.
αν ξαναεμπαινα σε τετοια διαδικασια εκπαιδευσης σε σκυλο μου θα τον αφηνα παλι εκει με κλειστα τα ματια χωρις να εχω κανενα ανχος.
φυσικα αυτο δεν κανει εμας σαν ιδιοκτητες να ειναι ευκολο η να μην φοβομαστε και φυσικα δεν ειναι και ολοι οι εκπαιδευτες ιδιοι.
δωσε μου θαρος!!!σιγουρα υπαρχουν και καλοι και κακοι εγω θα κοιταξω να τον γνωρισω και μεχρι τοτε βλεπουμε!!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
καλημερα και χρονια πολλα!!ξερει κανεις να μου πει γιατι σχεδον παντα οποτε τρωει τον πιανει λοξυγκας?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Δεν ξερω να σου πω γιατι, αλλα μπορω να σου πω οτι το εκανε κι εμενα οταν ηταν μικρη!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Δεν ξερω να σου πω γιατι, αλλα μπορω να σου πω οτι το εκανε κι εμενα οταν ηταν μικρη!
μου ειπανε να παρω ταιστρα αυτεσ που ειναι ρυθμιζομενες κατα υψος ωστε να μην ειναι χαμηλα το φαγητο του και το νερο του..να φταει κατι τετοιο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να φταίει αυτό. Ισως τρώει, πολύ λαίμαργα.
Να ρωτήσεις και τον εκτροφέα σου, αν πρέπει ή δεν πρέπει, να σηκώσεις τα μπωλ του και τι πρέπει να κάνεις.

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να φταίει αυτό. Ισως τρώει, πολύ λαίμαργα.
Να ρωτήσεις και τον εκτροφέα σου, αν πρέπει ή δεν πρέπει, να σηκώσεις τα μπωλ του και τι πρέπει να κάνεις.
αυτος μου ειπε να παρω ταιστρα!!απλα ελεγα μηπως γνωριζετε και σεις κατι!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Το θέμα των ανυψωμένων μπωλ, είναι τεράστιο. Και πόρισμα, για το αν υπερτερούν τα υπερ ή τα κατά του, δεν ξέρω να έχει βγει.

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Το θέμα των ανυψωμένων μπωλ, είναι τεράστιο. Και πόρισμα, για το αν υπερτερούν τα υπερ ή τα κατά του, δεν ξέρω να έχει βγει.
καπου ισως στεκει,αλλα τοσα χρονια τα ειχαμε κατω τα μπολακια τους,να ειναι και αυτο για θεμα marketing?η μπορει να ειναι συγκεκριμενη ρατσα σκυλου?η μπορει να μην ειναι και τιποτα καινα λενε οπωσ στα μωρα οταν τα πιανει λοξυγκας οτι μεγαλωνει τα αντερακι του!!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Eγω ποτε δεν χρησιμοποιησα υπερηψωμενο μπολ, με την λογικη οτι κανενας σκυλος στο παρελθον δεν θα εβρισκε το φαι του ψηλα, αλλα στο εδαφος...... οπως λεει κ το mareco δεν εχει αποδειχθει κ τπτ ιδιαιτερο για το θεμα......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
τι ψόφιο μπράβο ειναι αυτό καλέ???
Δώσε λιγο ενταση!!!
ή νόμιζεις στο τελος ακουγε το μεινε τόσο μακρυα???

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
τι ψόφιο μπράβο ειναι αυτό καλέ???
Δώσε λιγο ενταση!!!
ή νόμιζεις στο τελος ακουγε το μεινε τόσο μακρυα???
δεν ειναι πολυ μακρια σου φενεται λογω καμερας!!καμια 10ρια μετρα ητανε!!πωσ τα παει?καλα ετσι??!!

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
τι κανετε ειπα να περασω και γω να πω ενα γεια και ειμαστε χαρουμενοι σημερα γιατι γιναμε 3 μηνων και κοντευουμε να κανουμε ακομα ενα εμβολιο για να ειμαστε πιο ανετοι στισ βολτες!!απο εκπαιδευση παμε καλα και κανουμε και προσπαθειες πλεον μικρησ δειαρκειας τρεξιματος στο παιχνιδι πανω!!!μην φανταστειτε τιποτα τρομερο καμια 30 δευτερα κραταει!!και να βαλουμε και καμια φωτο να δειτε πωσ μεγαλωσαμε!!
HPIM2060 1.jpg
HPIM20563.jpg

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Ωραίος ο μικρός!!
Αν και είναι νωρίς.....φαίνεται να έχει πολύ βαρύ σκαρί.

Last edited: