Εαν στις εκθεσεις δεν βραβευονταν αυτα τα σκυλια δεν θα ειχαμε να συζηταμε τωρα για boxer type....θελεις να βγαλω και τους προγονους????? Μηπως και αυτοι δεν ηταν στα πρότυπα???? Τι κριμα....
Κριμα ειναι, σιγουρα, αλλα οχι οπως το εννοεις.
Εαν στις εκθεσεις δεν βραβευονταν αυτα τα σκυλια δεν θα ειχαμε να συζηταμε τωρα για boxer type....θελεις να βγαλω και τους προγονους????? Μηπως και αυτοι δεν ηταν στα πρότυπα???? Τι κριμα....
Στα δικα σου σκυλια πια είναι τα πρωτυπα και τι διακρισεις εχουν παρει..Γιατι παιδευεστε δεν καταλαβαινω.....
Εδω βγηκε τρεις φορες παγκοσμιος πρωταθλητης ο Cheno, δεν θα ηταν οι γονεις του δικου σου στα πρωτυπα;
Τώρα έχεις πάλι cane corso και βλέπει Boxer...Όταν εγω ειχα cane corso εσυ εβλεπες 101 σκυλια της δαλματιας!!!!
Μα το κουταβι ειναι φτυστός ο πατέρας ο πρωταθλητης!@V.M να το χαίρεσαι το μωρό σου!!!!!
Δεν είναι fan ούτε γνώστης των μολοσσοειδών και δεν μπορώ να κρίνω τη σχέση του με το πρότυπο. Για μένα σημασία έχει ότι το πήρες από εκτροφέα που προσέχει την υγεία των σκυλων του (το ελπίζω). Όσο για τη μορφολογία όλοι ξέρουμε ότι από γονείς πρωταθλητές δεν βγαίνουν πάντα όλα σούπερ ντούπερ κουτάβια. Υπάρχουν και τα λεγόμενα pet που αν είναι υγιή και με σωστό χαρακτήρα γίνονται φανταστικά οικογενειακά σκυλιά και ας δεν είναι ακριβώς όπως το λέει το πρότυπο. Σημασία είναι να το αγαπάτε και να το προσέχετε σαν ισότιμο μέλος της οικογενειας σας.
Sorry, δεν πρόσεξα τη φωτογραφία του πατέρα. Και έτσι θα είναι ας επικρίνεται ο εκτροφέας για την επιλογή των συγκεκριμένων γραμμών και όχι ο ιδιοκτήτης που θα το έχει σαν pet και όχι για αναπαραγωγή (ελπίζω...)Μα το κουταβι ειναι φτυστός ο πατέρας ο πρωταθλητης!
Στο ειπα κ παραπανω σιγουρα για την πορεια της επιλογης δεν μπορει να σου πει κανεις τπτ....Επισης περνουμε σκυλο από εκτροφειο αφτο δεν λεμε????? Γιατι με κρινεις???
Συνηθως αγαπητε μου δεν μπαινω στην διαδικασια του "ποιος την εχει μεγαλυτερη" το θεωρω ασκοπο, αλλα καμια φορα οντως η βαρυτητα των λεγομενων καποιου εχει να κανει με το ποιος ειναι κ το τι εχει.....Πες μου από που τα πηρες εσυ?? Εφόσον ξερεις τα τελεια πρότυπα της φυλης γιατι δεν τα πηγες τα σκυλια σου σε μια εκθεση η καπου γενικα αλλα μονο εδώ το παιζεις τα ξερω όλα.....
Αστο φιλε δε το εχεις.
Τον ιδιοκτήτη όμως έχεις "μπροστά σου", να υπερασπίζεται με πάθος, κάτι που δεν είναι σωστό. Νομίζω όμως, ότι είναι και λογικό, να μπαίνει σε τέτοια άμυνα. Αρκεί, κάπου στο βάθος, να προβληματιστεί λίγο κιόλας. Οχι για το αν ο σκύλος του είναι καλός και τον αγαπάει και τον καλύπτει και...και...και...αλλά αν και πόσο είναι τελικά, αυτό που εκείνος έψαχνε και που έπρεπε να είναι. Οχι αυτό, που αδιαμφισβήτητα, αγαπάει... Και έτσι θα είναι ας επικρίνεται ο εκτροφέας για την επιλογή των συγκεκριμένων γραμμών και όχι ο ιδιοκτήτης που θα το έχει σαν pet και όχι για αναπαραγωγή (ελπίζω...)