Καλός ήρθες ειναι πανέμορφος,να τον χαίρεσαι..
Καλός ήρθες ειναι πανέμορφος,να τον χαίρεσαι..
Ευχαριστω να εισαι καλαΚαλός ήρθες ειναι πανέμορφος,να τον χαίρεσαι..
Φιλε, πριν στειλουμε τον @sea-mol ξανα στα θρανια, θα σου ελεγα να ριξεις κι εσυ μια καλη ματια στο προτυπο ΕΙΔΙΚΑ στα θεματα του κρανιου, στην αναλογια ρυγχους, στην καθετοτητα της μουσουδας, στο ποσο undershot προβλεπεται να ειναι κλπ κλπ κλπ αλλα ΚΥΡΙΩΣ στην ΕΚΦΡΑΣΗ του cane corso.......χρειαζεται οντως να την μελετήσεις προφανως καπου το χανεις!!!!!!
Ω ναι...... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....Αυτός ο Cheno είναι λέει τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής?![]()
Καλώς ήρθατε και να χαίρεστε τον Latino!Ο latino είναι από πρωταθλητες γονεις και από Ελληνα εκτροφεα με διακρισεις τωρα πως το ειδες εσυ boxer προφανως δεν ξερεις ουτε τα boxer ουτε και τα cane corso...
Ο υπερτυπισμος έχει να κάνει με την υπερβολή σε τυπικά χαρακτηριστικά.Τί λέγαμε για τα υπερτυπικά![]()
Ειδικά στο κομμάτι της φοβικότητας , είναι μέσα ο μπυμπΟ εκτροφικός εκτός και ο μπιπ εντός τι ειρωνία.
Εγω διατηρώ επιφυλάξεις για το φοβικός υπάρχει πιθανότηταΕιδικά στο κομμάτι της φοβικότητας , είναι μέσα ο μπυμπ
Αυτη η παραφιλολογια του γνωστου που ξερει κ τα κορσο που φερνουν σε boxer κ ο αλλος γνωστος που λεει οτι τα περισσοτερα ειναι φοβικα κ τελικα χασαμε το σωστο κ το λαθος..... ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ, ΑΠΛΑ.Φιλε V.M υπαρχουν κανε κορσο οπως το δικο σου.Ενας γνωστος μου εχει θηλυκο τιγρε περιπου οπως το δικο μου με την ιδια μουρη που εχει και το δικο σου.Μαλιστα κατι μου ειπε για τη φυλη στην οποια κανε κορσο με κανε κορσο διαφερουν σε υψος και μπροστα στη μουρη η οποια φερνει λιγο σε μποξερ.
Δε θυμαμαι πως το χαρακτηρισε.Αν τον δω θα τον ρωτησω και θα σου πω.
Ο χρονος προχωραει και ολα αλλαζουν,καποια ζωα εγιναν υβριδια γιατι ετσι επρεπε,καποια αλλα αλλαξαν μορφη γιατι ετσι επεβαλε η αναπαραγωγη.Ποιος λεει οτι ποτε δεν εμοιαζε με κεινο η δεν εμοιαζε με το αλλο;παλια στη φυλη μπορει να υπηρχε μια συγκεκριμενη μορφη με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Αυτη η παραφιλολογια του γνωστου που ξερει κ τα κορσο που φερνουν σε boxer κ ο αλλος γνωστος που λεει οτι τα περισσοτερα ειναι φοβικα κ τελικα χασαμε το σωστο κ το λαθος..... ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ, ΑΠΛΑ.
Το cane corso ηταν και ειναι ΕΝΑ και ΠΟΤΕ δεν εμοιαζε με boxer ουτε bullmastiff.
Tο τετραγωνο κεφαλι τα αμυγδαλωτα ματια κ η αναλογια 1:2 δεν υπαρχει σε ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ φυλη.
Εκτος απο το ιδιο το πρωτυπο διαβαστε κ πεντε κειμενα πανω στην φυλη που ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ για να ξερετε τι ειναι κ τι δεν ειναι, τελικα αυτο το σκυλι.........
Παραλογο δεν μου φαινεται, γιατι στο βωμο του κερδους ολα εχουν μια λογικη.Γιατι δηλαδη να ειναι τοσο δυσκολο στη πορεια του χρονου να αλλαξουν λιγα πραγματα στη φυλη αυτη;σου φαινεται παραλογο αυτο;
Κάθε φυλή έχει την ιστορία της και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιγράφονται στο πρότυπο και η εκτροφή γίνεται βάσει αυτού του προτύπου.Ο χρονος προχωραει και ολα αλλαζουν,καποια ζωα εγιναν υβριδια γιατι ετσι επρεπε,καποια αλλα αλλαξαν μορφη γιατι ετσι επεβαλε η αναπαραγωγη.Ποιος λεει οτι ποτε δεν εμοιαζε με κεινο η δεν εμοιαζε με το αλλο;παλια στη φυλη μπορει να υπηρχε μια συγκεκριμενη μορφη με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
Γιατι δηλαδη να ειναι τοσο δυσκολο στη πορεια του χρονου να αλλαξουν λιγα πραγματα στη φυλη αυτη;σου φαινεται παραλογο αυτο;
Το εντός και εκτός προτύπου είναι σχετικό και ταυτόχρονα πολύπλοκο.Ο εκτροφικός εκτός και ο μπιπ εντός τι ειρωνία.
Σοβαρολογεις;ποιος ειρωνευεται ποιον;Αν ενδιαφεροσασταν για την φυλη, αντι να ειρωνευεστε θα διαβαζατε κ δυο πραγματα, αλλα που......
Υ. Γ. Σου ειπα εγω οτι ειναι "σουπερ ουαου" ;
Παντως για μποξερ δεν μου τα μπερδεψε ποτε κανενας, να σαι σιγουρος γι αυτο........