Dalia, το λουλούδι της Αθήνας

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Καλησπέρα σε όλους...δεν έρχομαι με καλά νέα...

Καλαζαρ 1/3200...
ξεκινήσαμε θεραπεία για ενα περίπου μήνα και θα κάνουμε και επαναληπτικό..
μιλτεφοραν κ ζιλαπουρ.

Πως γίνετε με τόση φροντίδα και προσοχή να κολλήσει κάτι τέτοιο ακόμα απορώ...

Αυτά...:(
Καλη συνέχεια σε όλους..
Κουράγιο και περαστικά να είναι εύχομαι. Φαντάζομαι το σοκ σου. Νεφρά συκώτι πως είναι;

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Περαστικά στο κορίτσι σου και μη στεναχωριέσαι, συμβαίνουν αυτά. Τουλάχιστον τώρα ακολουθεί τη σωστή θεραπεία.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Περαστικά να είναι ολα ευχομαι και αλλο κακό να μην σας βρει... οσο και να προσεχουμε τελικά, ειναι μην σου τυχει η στραβη... δυναμη, κουραγιο και όλα θα φτιαξουν!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.928
7.502
:eek: Περαστικά στο Νταλιάκι. Καλή δύναμη, όλα να πάνε καλά με τη θεραπεία!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ολα διορθωνονται αρκει να μην μασαμε...περαστικα!!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μολις το δα κι εγω και στεναχωρέθηκα :( Πολυ μικρή για βάσανα ρε γμτ.. Αλλα χαίρομαι γιατί εχει εσένα μαμα και θα τη φροντίσεις στο φουλ μεχρι να αναρρώσει και το ξεπεράσει το κ@λονόσημα :mad:

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Σας ευχαριστούμε πολυ όλους που αγαπάτε το κορίτσι μου και λετε τοσο όμορφα λόγια.
Οι βιοχημικές μας ειναι πολύ καλές. Ευτυχώς.
Δεν πιστευα ποτε πόσο πολύ μπορω να δεθώ με τη Νταλού και ποσο απο κατω μπορει να με παρει οταν παθει κατι...
Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους..

υ.γ.:
Αλλα χαίρομαι γιατί εχει εσένα μαμα και θα τη φροντίσεις στο φουλ μεχρι να αναρρώσει και το ξεπεράσει το κ@λονόσημα :mad:
...ο πιο πιο αγαπημένος μου με διαφορά!:cry: :love:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καθόλου κατω να μη σε παρει γιατι την επηρεάζεις. Όλα θα πάνε μια χαρά έστω και αν ζοριστείτε λιγο! Στο τελος θα τα αφησετε αυτά πισω σας, ενας εφιάλτης που περασε!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Καθόλου κατω να μη σε παρει γιατι την επηρεάζεις. Όλα θα πάνε μια χαρά έστω και αν ζοριστείτε λιγο! Στο τελος θα τα αφησετε αυτά πισω σας, ενας εφιάλτης που περασε!
Προσπαθώ, αυτό μου λέει κ ο πατέρας μου. Αλλα ειμαι πρωτάρα κι όλα μου φαίνονται βουνό...
Το ελπίζω.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ξέρεις υπάρχει περιπτωση και το πρόβλημα στο ποδαράκι της να οφειλεται στο καλαζααρ, οπότε τώρα που θα κανει τη θεραπεία και θα γινει καλα μπορεί να μην εχει θέμα! :)

Όλα θα πανε καλα και μη μασας! Καλά σου λενε τα παιδιά! Μια χαρά θα ειναι!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Ξέρεις υπάρχει περιπτωση και το πρόβλημα στο ποδαράκι της να οφειλεται στο καλαζααρ, οπότε τώρα που θα κανει τη θεραπεία και θα γινει καλα μπορεί να μην εχει θέμα! :)

Όλα θα πανε καλα και μη μασας! Καλά σου λενε τα παιδιά! Μια χαρά θα ειναι!
Ειναι απο το καλαζαρ. Κινητικές διαταραχές ειναι μεσα στα συμπτώματα...

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Είναι η σκατούλα!!!!:love:

Σταθερή κατάσταση (καλή..), δίνοντας μερα παρα μερα 1/4 medrol (+χονδροιτίνη - γλυκοζαμίνη +hemovet για τον αιματοκρίτη)
την άλλη εβδομάδα, επαναληπτικές εξετάσεις.

Περαστικα να ειναι και μετα ολα ξεχνιουνται !!! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις !

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Καλησπέρα στην παρέα και πάλι!(y)

Το κορίτσι μου πηγαινει όλο και καλύτερα, το καλαζαρ μας εχει πέσει απο 1/3600 (αν θυμάμαι καλά) και πλέον 1/800.
Εχουμε κανει εως τώρα 2 επαναληπτικές εξετάσεις.
Οι βιοχημικές και οι γενικές ειναι μονιμως πολύ καλές (ξύλο να χτυπήσω!!!), εχουμε βάλει 1,5 κιλο :whistle:.

Βοήθησαν πολύ: Συχνά συκώτι και λάδι σολωμού σε κάθε γεύμα.
Επίσης την πήγαινα (και συνεχίζω να πηγαινω) σε groomer όπου βοήθησε πολύ την αποκατάσταση της τρίχας(ειχε μεγάλα κενα σε όλο το σώμα), διότι της έκανε μασαζ με το ειδικό σαμπουαν που μας είπε ο γιατρός.

Πλεον δεν την αφήνω λεπτο και κοιμόμαστε αγκαλιά πάντα.
Έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ πολύ τρυφερό χαρακτήρα, που αποζητά συνεχώς φιλάκια και χάδια!:love: Μη σας πω τα απαιτεί :LOL:

Χαίρομαι που επανήλθε το φόρουμ, εύχομαι το καλύτερο για όλους σας και για τα μικρά σας!
:D:D

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini