Dani the Dan(-)e!!

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Γεια σας!Αξιωθηκα επιτελους να κανω την παρουσιαση...Ο νεος μου φιλος ειναι ο κυριος της φωτογραφιας με ονομα Ντανι.Ειναι ενας μικρος ακομα, για την ακριβεια 3 μηνων,Μεγαλος Δανος. Επειτα απο ενα χρονο περιπου αναζητησης καταφερα να τον αποκτησω...και μαλιστα την καταλληλη περιοδο ωστε να εχω αφθονο χρονο να ασχοληθω μαζι του,γι' αυτο αλλωστε πηρα και την αποφαση να παραμεινω στην Καρδιτσα μονος το καλοκαιρι για να προσαρμοστει κατευθειαν στο νεο του σπιτι. Το πληρες ονομα του ειναι Ganteus Ottavo Svedese Vichingo που σημαινει Ογδοος Σουηδικος Βικινγκ...Το Ganteus ειναι το ονομα του εκτροφειου.Το εκτροφειο βρισκεται στην Σουηδια. Επειτα απο περιπου 4 μηνες καθημερινης επικοινωνιας με την εκτροφεα μου και μετα απο προταση της αποφασισα να παω ο ιδιος να τον φερω απο την Σουηδια. Με φιλοξενησε για 3 μερες η εκτροφεας μου και ειχα την ευκαιρια να την γνωρισω απο κοντα,να δω την μητερα αλλα και αλλα σκυλια εκτροφης της καθως και να δουμε πολλα αλλα μερη!Περασα πραγματικα υπεροχα!Ο μικρος εχει πολυ καλες προοπτικες και ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα επισκεφθουμε καποιες εκθεσεις...αν θελετε και επιτρεπεται θα σας βαλω καποιο λινκ ωστε να δειτε το pedigree του.Ο μπαμπας μας ειναι προταθλητης Νορβηγιας και εχει κυριως αμερικανικα αιματα πολλοι απο τους οποιους ειναι διεθνεις πρωταθλητες και η μαμα εχει σκανδιναβικα αιματα με πολλους προταθλητες,η ιδια δεν ειναι ακομη πρωταθλητρια αλλα θελει ακομα εναν τιτλο για να τα καταφερει...Μαλιστα το εκτροφειο βραβευτηκε ως καλυτερο στη Σουηδια για το 2011! Ειμαι βεβαια αρκετα αγχωμενος για την σωστη ανατροφη του αλλα ελπιζω ολα να πανε καλα.
Θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα την κ.Γκιναλα(πολλοι απο εσας την γνωριζετε) η οποια με βοηθησε παρα πολυ και εδειξε ενδιαφερον απο την πρωτη στιγμη αλλα και την ghost girl η οποια ειναι παντα διαθεσιμη και προθυμη να απαντησει σε καθε απορια μου και να με βοηθησει.
Αυτα για την ωρα...δεν μου ερχεται κατι αλλο να γραψω...οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε...θα χαρω να σας απαντησω!
Οσον αφορα εμενα ειμαι 20 χρονων και μολις τελειωσα το 2ο ετος κτηνιατρικης στην Καρδιτσα.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον σκυλαρό σου!
Αλλα που είναι οι φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε και εμείς:rolleyes:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Καλως ήρθες officialy και να χαίρεσαι του κουκλάκι σου.

Μόλις διάβασα το 20 χρόνων τρελάθηκα με τις γνώσεις σου και τον ορθότατο τρόπο απόκτησης του σκύλου σου, αλλά μετά είδα και το 2ο έτος κτηνιατρικής και προσγειώθηκα.

Ελπίζουμε όταν γίνεις κτηνίατρος με τη βούλα να προωθείς αυτές σου τις ιδέες στους πελάτες/ασθενείς σου γιατί πολλά βλέπουν τα μάτια μας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
...αλλά μετά είδα και το 2ο έτος κτηνιατρικής και προσγειώθηκα.
Ασε γιατί τα 'χουμε δει κι απ' την άλλη τους όψη. Δεν έχει να κάνει η σχολή. Εχει να κάνει ο άνθρωπος.

Βρε Simo, πήρες μεγάλο Δανό και δεν έχεις αμάξι; ;)

Το pedigree μη σου πω ότι "απαιτείται" να μας το ποστάρεις :)

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
@fani Δεν φαινονται οι φωτογραφιες?3 εχω ανεβασει μονο στο album...κοιτα αν μπορεις να τις δεις και πες μου.
@mad00lini Αυτο αγαπητε/η(αν θυμαμαι καλα αγαπητη αλλα για να ειμαι σιγουρος...) μου δεν εχει καμια σχεση σε πληροφορω...δυστυχως ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα...!!!Εγω απο ενδιαφερον και επειδη ηθελα ενα υγιεστατο οσο γινεται σκυλο ενημερωθηκα και κυριως απο το φορουμ αυτο!Και οσο μπορω προσπαθω απο τωρα να προωθω τον σωστο τροπο αποκτησης και να εμποδιζω τα ανευθυνα ζευγαρωματα!Γιατι εχουν ακουσει πολλα τα αυτια μου απο συμφοιτητες οχι μονο εδω αλλα και στην Θεσ/νικη!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το ξέρω καλέ, απλά σαν το Σίμο θα έπρεπε να είναι όλοι οι κτηνίατροι. Ενημερωμένοι ακόμα και για θέματα που δεν απασχολούν τον κλάδο τους άμεσα.
Αν δεν είναι ο κτηνίατρος σωστός ιδιοκτήτης ζώου ποιος θα είναι; Παράδειγμα προς μίμηση θα έπρεπε να είναι.

Άλλο που οι περισσότεροι κοιτάνε τα φράγκα και γίνονται προξενήτρες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
@mad00lini Αυτο αγαπητε/η(αν θυμαμαι καλα αγαπητη αλλα για να ειμαι σιγουρος...) μου δεν εχει καμια σχεση σε πληροφορω...δυστυχως ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα...!!!Εγω απο ενδιαφερον και επειδη ηθελα ενα υγιεστατο οσο γινεται σκυλο ενημερωθηκα και κυριως απο το φορουμ αυτο!Και οσο μπορω προσπαθω απο τωρα να προωθω τον σωστο τροπο αποκτησης και να εμποδιζω τα ανευθυνα ζευγαρωματα!Γιατι εχουν ακουσει πολλα τα αυτια μου απο συμφοιτητες οχι μονο εδω αλλα και στην Θεσ/νικη!!!
Μπράβο σου!!!
Αντε να ακούσουμε και μια καλή περίπτωση, σ'αυτό το φόρουμ :)

Εύχομαι να γίνεις ένας πολύ καλός γιατρός [που όπως φαίνεται έχεις τις προδιαγραφές] και να μείνεις εκεί να βοηθήσεις όλους αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στα μεγάλα κέντρα και χάνουν τα ζώα τους, για ψύλλου πήδημα. Είσαι...φως στο τούνελ :)

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
@mareco Το αμαξι ειναι στα ¨σκαρια¨...ελπιζω να το αποκτησω συντομα.Το θεμα της μετακινησης προς το παρων ειναι λυμενο.Εχω προετοιμαστει οσο το δυνατον γινεται καλυτερα. Ενας χρονος αναμονης ηταν αρκετος να σκεφτω και να ζυγισω τα πραγματα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο, ρε Σϊμο!!! (το "ρε" είναι ένδειξη εκτίμησης!)

Δεν με ξεγελάνε τα μάτια μου... το διπλοτσεκάρισα το post σου, έγραψε και η mareco...
Μακάρι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι να κατανοούν τα "τι" και τα "γιατί" του ανεύθυνου ζευγαρώματος... και να τα προωθούν...

Να χαίρεσαι τον Dani Και να σου χαρίσει άπειρες ευτυχισμένες στιγμές!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Dani the Dane from Dani the Dog? :cool:

Καλως ηρθες και επισημα! Μπραβο σου γι αυτο που εισαι! Να το χαιρεσαι το γιγαντακι σου :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τις είδα:)
Πω κάτι ποδάρες...κουκλι είναι!
Μπράβο σου για τον τρόπο που σκέφτεσαι...κάθε επιτυχία στα ονειρά σου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!
Πραγματικά με τις απόψεις και μυαλά που εχεις, δεν μπορω παρά να χαμογελάσω οτι ακόμα συνεχίζουν να υπάρχουν Ανθρωποι. Που δεν θα βάλουν τον "ανδρισμό" πάνω από το σωστό!!!
Πολλά μπράβο σου αξίζουν.
Και στους γονεις σου όμως, γιατι πιστευω ότι επαιξε ρόλο σοβαρό και η στάση τους!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μακάρι να αποτελέσεις έμπνευση για τους νέους που θέλουν καθαρόαιμο.
Να σου ζήσει!!!!

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και για τα καλα σας λογια.Dani απο το Dan-e...κατι σαν λογοπαιγνιο...Το site του εκτροφειου ειναι ganteus.se και το pedigree ειναι το πρωτο στις επιλογες puppies...η πρωτη γεννα εννοω.Αν δεν επιτρεπεται το ποστ λογω του ονοματος παρακαλω να διαγραφει...ζητω συγνωμη προκαταβολικα.

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Οσον αφορα του γονεις μου...Θα σου πω την αληθεια...Ηταν πολυ αντιθετοι στην αρχη αλλα φροντισα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα και να τους μιλησω με επιχειρηματα.Αλλωστε δεν μπορουν να μου πουν τιποτα γιατι ειμαι πολυ ενταξει στις υποχρεωσεις μου...και γενικα μου εχουν εμπιστοσυνη και με θεωρουν υπευθυνο οποτε το δεχτηκαν!Ειναι της παλιας νοοτροπιας αλλα πιστευω οτι θα αλλαξουν...πλεον η μητερα μου με παιρνει και ρωταει τι κανει ο Ντανι...της κανω βιντεοκληση να τον δει κτλπ...Θελουν χρονο αλλα ειμαστε σε καλο δρομο...