Dani the Dan(-)e!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αν είναι να μου βγει τέτοιο, να ξεκινήσω άμεσα ρε παιδί μου :rolleyes:

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ελπιζω να τα παει καλα με τις γατες γιατι η κοπελα μου εχει ενα γατο ο οποιος ειναι λιγο ψυχακιας...Βεβαια η εκτροφεας ειχε γατα αλλα δεν της εδιναν και πολυ σημασια...για την ακριβεια γραμμενη την ειχαν οι μεγαλες της...και τα κουταβια δεν της εκαναν κατι...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Να το χαιρεσαι το τεραστιο κουταβι σου και να ειναι παντα υγιης! :) Να τον βλεπουμε που και που ε! ;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ελπιζω να τα παει καλα με τις γατες γιατι η κοπελα μου εχει ενα γατο ο οποιος ειναι λιγο ψυχακιας...
Ο κάθε γάτος που σέβεται τον εαυτό του είναι λίγο "ψυχάκιας"!!!

Μιά χαρά θα τα πάνε αν φροντίσετε να τα φέρετε σε σωστή (και ελεγχόμενη - για αρκετό καιρό) επαφή από τώρα... και, πάντα, ο γάτος να έχει διέξοδο διαφυγής (ιδίως προς τα πάνω)...

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Για το αμαξι που λεγαμε πριν...θελω οπωσδηποτε τυπου station!!! Και κατι που μου εκανε εντυπωση στην Σουηδια ειναι οτι εβλεπες μονο station!!!
Ενα θα σας πω...βολτα στο καταπρασινο δασος με 5 Μεγαλους Δανους και μετα απο πολυ περπατημα ο δρομος βγαινει στην οχθη ενος ποταμου και τα σκυλια να τρεχουν και να παιζουν στο ποταμι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ενα θα σας πω...βολτα στο καταπρασινο δασος με 5 Μεγαλους Δανους και μετα απο πολυ περπατημα ο δρομος βγαινει στην οχθη ενος ποταμου και τα σκυλια να τρεχουν και να παιζουν στο ποταμι...
Τώρα θα κλάψω με λυγμούς :lloroso:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Για το αμαξι που λεγαμε πριν...θελω οπωσδηποτε τυπου station!!! Και κατι που μου εκανε εντυπωση στην Σουηδια ειναι οτι εβλεπες μονο station!!!
Εγώ ξέρω τι λες κι επειδή ο καλός μου είναι σουηδός έχω σκεφτεί σοβαρά την μετανάστευση μια μέρα:)
Πάντως σε χαίρομαι είναι απόλαυση να διαβάζω τα ποστς σου!

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
οχι του Αιγαλεω .....;)

Μπραβο για την επιλογή σου και για τον τρόπο που τον αποκτησες ......

Ενα στεισον που τον χωραει ανετα είναι το πασατ παντως :D

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστω Κyveli!:) Ειναι πολυ ωραια χωρα η Σουηδια...Εχω λιγο αναγκη απο εκφραση μιας και θα παραμεινω μονος στην Καρδιτσα μεχρι τις 20 Αυγουστου...και πιστεψτε με,ειμαι σιγουρος πως ολοι θα προτιμουσαν να εχουν βραστα αυγα κατω απο τις μασχαλες τους παρα να μεινουν στο Καρδισταν για καλοκαιρι αλλα τι να κανεις...
Πριν μερικες μερες ειχα προβλημα με τα ποδαρακια του...ειδικα τα πισω...τον ειχα απο τις 5 Ιουλιου που ηρθε μεχρι τις 15 στο πλακακι και οταν εβαλα το χαλι αρχισε να μου περπαταει περιεργα...Ειχα τρομοκρατηθει...ισως να εφταιγε και το γεγονος οτι τον παραταισα για μερικες μερες...Τελικα εστειλα καποια βιντεο στην εκτροφεα και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα...Την ghost ρωτηστε που μεχρι και τηλεφωνο την πηρα απο τον φοβο μου...
Το χαλι αργησα να το βαλω για να μαθει την πανα...αλλα τωρα ειναι κυριος...κρατιεται κιολας αν εχω κλεισει την πορτα!!Μεγαλη η χαρη του...το χαλι το αγορασα για τον ιυο...!:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γεια σου βρε Σίμο με τα ωραία ποστ και τον ωραίο μικρό Μεγάλο Δανό!

Μίλαγα πρόσφατα με έναν συνάδελφό σου από τα μέρη μου (φρέσκος πτυχιούχος από την κτηνιατρική Καρδίτσας) και δε μου τα έλεγε τόσο καλά, εσύ είσαι αστέρι!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πραγματικα οτι και να πω μου φαινεται λιγο. Πριν 10 λεπτα διαβαζα ενα αλλο ποστ που πραγματικα πιστευω μας συνχισε ολους οσους το διαβαζαμε και μετα μπηκα να διαβασω το δικο σου και ενιωσα σαν αυτο που ειπες πιο πανω "ο δρομος βγαινει στην οχθη ενος ποταμου και τα σκυλια να τρεχουν και να παιζουν στο ποταμι... " Ελπιζω να μας γραφεις συχνα για το μικρουλη και να τον βλεπουμε να μεγαλωνει και να...ψηλωνει :p Καταπληκτικο ποστ!!!!!!
Ξεχασα να ευχηθω. Να ειναι παντα υγιεις και ευτυχισμενος αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι. Να εχετε μια ομορφη ζωη οι δυο σας και καλη επιτυχια στην κτηνιατρικη :D