Dani the Dan(-)e!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Οσον αφορα του γονεις μου...Θα σου πω την αληθεια...Ηταν πολυ αντιθετοι στην αρχη αλλα φροντισα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα και να τους μιλησω με επιχειρηματα.Αλλωστε δεν μπορουν να μου πουν τιποτα γιατι ειμαι πολυ ενταξει στις υποχρεωσεις μου...και γενικα μου εχουν εμπιστοσυνη και με θεωρουν υπευθυνο οποτε το δεχτηκαν!Ειναι της παλιας νοοτροπιας αλλα πιστευω οτι θα αλλαξουν...πλεον η μητερα μου με παιρνει και ρωταει τι κανει ο Ντανι...της κανω βιντεοκληση να τον δει κτλπ...Θελουν χρονο αλλα ειμαστε σε καλο δρομο...
Οι γονεις ΠΡΕΠΕΙ να ειναι και στριτζωμένοι στην αρχή γιατι αντε να ανακόψουν τον μετεφηβικό ενθουσιασμό! Και οι δικοί σου αξίζουν μπράβο και για τα μυαλά που έχεις αλλά και για το ότι δεν ειναι κολλημένοι "οχι δεν θα παρεις σκυλο, τελος"
Όσο για τη μάνα σου, τα ζω... σε λίγο δεν θα ρωτά καθόλου για σένα και μόνο για τον Ντάνι. Κοιτα να δεις που δεν θα αργήσει αυτή η ώρα καθόλου!!!

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστω πολυ!Μαλλον θα αναφερεσαι για τα ποστ στο θεμα dogo argentino γιατι παρακολουθω και εγω με την διαφορα οτι εγω γελαω πλεον...!
@Lara δεν εκπλησσομαι...δεν ειναι πολλοι αυτοι που ηθελαν την σχολη...οι περισσοτεροι για να μην πω ΟΛΟΙ κατα τυχη βρεθηκαν...Εγω την ηθελα αν και δεν ειμαι σιγουρος με τι ζωα θα ασχοληθω αλλα σου ξαναλεω δεν μου κανει καμια εντυπωση η αγνοια πανω σε αυτα τα θεματα...εννοω περι αποκτησης σκυλου και ζευγαρωματος...

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
@ghelly Εχεις δικιο για αυτο που λες...Ειχαμε πολλους καβγαδες με τους δικους μου αλλα καποια στιγμη καταλαβαν οτι δεν προκειται να κανω πισω και το δεχτηκαν...σου ειπα και παραπανω καποιους λογους οποτε..τι αλλο να πουν??Ευχομαι να φτασει και σε εμας αυτη η στιγμη...δεν ξερω ποτε θα τον γνωρισουν ομως...ισως ανεβουν μετα το καλοκαιρι ισως οχι...αν δεν ανεβουν θα τον δουν τα Χριστουγεννα που θα ειναι σωστο θηριο...σχεδον στο τελικο του υψος....Αλλα πιστεω θα τον συμπαθησουν γιατι θα ειναι ηρεμος και κουκλος!!!!:)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και έτσι εξηγείται γιατί ο ταρίφας ήθελε να βάλει τον σκυλάκο στο πορτ μπαγκάζ! :p Τρόμαξε ο άνθρωπος! Φυσικά αστειεύομαι ;)
Να σου ζήσει ο πιτσιρικάς! Είναι ένας κούκλος!

Μπράβο για το τρόπο σκέψης σου! Δείχνει ωριμότητα κάτι που δε μπορώ να πω για πολλούς από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα! Και μένεις και Καρδίτσα (κουράγιο... ο κάμπος το καλοκαίρι απλά δεν υποφέρεται!):confused:

Όσο για τους γονείς... Όταν τον γνωρίσουν ετοιμάσου να εισαι πολύ αυστηρός γιατί σαν κλασσικοί Έλληνες γονείς θα τον ταιζουν συνέχεια γιατι είτε θα τους κοιτάει :rolleyes: είτε θα τον βρίσκουν αδύνατο για το μέγεθος του:rolleyes:

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Σίμο, να σου ζήσει ο ''μικρούλης'' :cool:......να είναι γερός και υγιής πάντα!

Μπράβο σου για όλη την ταλαιπωρία που τράβηξες για να τον αποκτήσεις, αλλά είσαι τόσο υπεύθυνο άτομο (το κατάλαβα από τα posts σου, δεν είμαι μέντιουμ :p) που δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι λιγότερο!

Ο λαός περιμένει ή μάλλον απαιτεί και άλλες φώτο γρήγορα!

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστω παιδια!Φωτογραφιες θα προσπαθησω να τον βγαλω μερικες και να τις ανεβασω αργοτερα...
Εχει το συνηθειο οταν καθομαι μαζι του κατω στο χαλι να θελει να κατσει στα ποδια μου...και επισης οταν ειναι ορθιος και τον χαιδευεις ριχνει το βαρος του πανω σου...αυτο το εκαναν και οι μεγαλες της εκτροφεας μου...νομιζουν οτι ειναι πουπουλα...!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Να σε καλωσορισω και εγω επισημως απο εδω!
Με συγκινεις πραγματικα με την υπευθυνοτητα σου, με την λατρεια σου για την φυλη και με την αγνη αγωνια σου για την ανατροφη του Dani...
Είσαι απο τις λίγες περιπτώσεις που ό,τι συναισθηματα θα σου χαρίσει ο μικρός θα τα αξιζεις πραγματικά!
Χαίρομαι που ένας σκύλος απο αυτο το καταπληκτικό εκτροφείο βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και ευχομαι τα καλυτερα σε καθε επιπεδο της ζωής σας!
Είμαι εδώ για ότι χρειαστείτε... τα φιλιά μου στο μικρό αγόρι!

ΥΓ. πολυ ωραία παρουσίαση... εγω μετα απο ενα χρόνο ακομα δεν εχω αξιωθει για τα επισημα...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αχχχχ a breath of fresh air.......

Καλως το δεχτηκες το γιγαντοκουταβο σου. Πολλες ευτυχισμενες στιγμες ευχομαι!

Υ.Γ. Τι ωραια να ξεκινας ετσι (και δεν εννοω το καθαροαιμο κουταβι αλλα την υπευθυνη σταση) το ταξιδι σου στην κυνοφιλια...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Κούκλος είναι ο μικρός σου...

Από το μεσημέρι ήθελα να σε καλωσορίσω αλλά όλο κάτι γινόταν και το ανέβαλλα. Όντως είσαι όαση μπροστά στα τόσα που βλέπουμε και διαβάζουμε εδώ μέσα.

Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιής...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Έλα ρε 'συ.........τί μούτρο είναι ο μικρός *agapoylas*!!!! Τρελάθηκα!!!!! Το χρυσαφένιο χρώμα του και η μαύρη μουρίτσα του----------> απλά τέλειος!!!