Dani the Dan(-)e!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Απιθανος ο ''μικρος'' !!
Καλως τον δεχτηκες τον κουκλο σου,ειναι υπεροχα σκυλια..εχθες το βραδυ συναντησα ενα τετοιο μαυρο ''αλογακι'' και γυαλισε το ματι μου παλι..Να τον χαιρεσαι!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τώρα θα κλάψω με λυγμούς :lloroso:
Έλα βρε Μαράκι..., έχει κι η Αθήνα ποτάμι............................................., τον Κηφισό...:p

-------------
Να σου ζήσει το γιγαντάκι σου και καλή ζωή να έχετε!!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Σίμο ο κούταβος είναι κούκλος αλλά αυτό το ξέρεις ήδη :)
Όπως θα κατάλαβες μέχρι τώρα χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σε έχουμε στην παρέα μας, καλές συζητήσεις εύχομαι και τα καλύτερα για τον Μεγάλο Δανό σου ;)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
...και μαλιστα την καταλληλη περιοδο ωστε να εχω αφθονο χρονο να ασχοληθω μαζι του,γι' αυτο αλλωστε πηρα και την αποφαση να παραμεινω στην Καρδιτσα μονος το καλοκαιρι για να προσαρμοστει κατευθειαν στο νεο του σπιτι.
Δεν νομίζω ότι αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη για το σκύλο. Για την κοινωνικοποίηση του καλό θα ήταν να το πας σε πολλά μέρη. Όσο περισσότερες εμπειρίες τόσο το καλύτερο. Αν μπορείς θα σε συμβούλευα να το πας και στο πατρικό σου, και διακοπές, και, και, ...

Το σπίτι στη Καρδίτσα θα το συνηθίσει.

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστω πολυ!Alexia το θεμα της κοινωνικοποιησης ειναι αυτο που με αγχωνει τωρα...δεν μπορω να βρω σκυλακια για να τον κοινωνικοποιησω...συνηθως μαζευονταν στο παρκο αρκετα ατομα αλλα πλεον οποτε περναω για να δω δεν βλεπω κανεναν...Στο πατρικο μου δεν ηθελα να τον παω γιατι το σπιτι εχει πολλα σκαλια...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να σου ζησει ο μεγαλος- μικρουλης!

Εμεις ειμαστε οικογενιακος λατρεις τον μεγαλων Δανων= και ανυπομονουμε καθε καλοκαιρι να ερθει ο φιλος μας ο Manfred απο την γερμανια να μας επισκευτει.
αυτο ηταν το καλοκαιρι 2011
400_6436373432313736.jpg

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστουμε Frencie! Μαλλον ο μικρος θα κερδισε...που να κατσει τωρα να διεκδικησει την πισινα....κουραση... :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Cindy ειχε τσαντιστει λιγο- 2 φορες της την αδειασε ολη την πισινα! Το ηπιε ολο το νερο!!

Βασικα επαιζαν μαζι με το νερο απο το λαστιχο.
Ο Manfred ειναι απλα απιθανος!!! Για να παιξουν τα δικα μου καλυτερα μαζι του, ξαπλωνει κατω και τον καβαλανε ολες μαζι!

Ο Mannimuck στην φωτο ηταν 15 μηνων, 91 εκ υψος ακρωμιο και 73 κιλα!!

Last edited:

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Μαλλον θα περασε την πισινα για το μπολακι του νερου του...!Τι να κανει ο ανθρωπος...προκειμενου να παιξει καποιος μαζι του και να μην φοβαται να ποδοπατηθει παραδωθηκε...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
καλως ηρθες και να χαιρεσαι τον αγαθο γιγαντα!
κοινωνικοποιηση θα προτεινα στο γνωστο αθλητικο παρκο της καρδιτσας καθε φορα που περναω εχει πολλα σκυλια και υπαρχει και ενας εκπαιδευτης αν δεν κανω λαθος που κανει εκει τις εκπαιδευσεις του
απο την πισω μερια!

καλη συνεχεια!

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Ευχαριστουμε DORIS. Εισαι απο Καρδιτσα? Αυτον με ενα ροτ θα λες...Για αυτους ψαχνω...Τωρα κατα ποσο καλος ειναι σαν εκπαιδευτης δεν ξερω...αν λεμε τον ιδιο εχω παει να τον βρω στο πετ σοπ που εχει για να του πω μηπως μπορουμε να βρεθουμε να τον κοινωνικοποιησω αλλα δεν τον βρισκω ποτε...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
aυτον λεω ναι και νομιζω οτι το κλεινει το μαγαζι του για αυτο δεν τον βρισκεις!

θα σε συμβουλευα να προσεξεις που θα απευθυνθεις γιατι υπαρχουν πολλοι κομπογιανιτες στην καρδιτσα και στα περιξ!

απο χωριο της καρδιτσας ειμαι και εγω αλλα κατεβαινω συχνα καρδιτσα
αμα σε δω με το δανο θα τα πουμε!